![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival
Stan: Niegrający
Imię: -secret-
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
|
![]() @Sorc
Idiota... widac ze mial aimbota... (nie bylo ani jednego komunikatu "You can only use this rune on creatures") non stop tylko "You are exhausted." @Pall Jeszcze wiekszy idiota... nie rozumiem jaka to przyjemnosc isc expic z botem ,a do tego mogl spokojnie uciec przed tym sorcem... liczyl na to ze bot bedzie go uhal do tego spamowal e vite... hah ogolnie to zal oby dwoch =P
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dawmo sie tak nie usmialem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Skąd sie biorą ....
Omg nie chce mi sie pisac -.- żenada
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam pojęcia kto z nich jest bardziej żałosny, chyba pall bo ślepo ufa programom zamiast umięjętnością ( wiem że nie ma ale jakby nie uzywał bota może by miał
![]() double ue.... ale to tylko hipoteza bo to pewnieprawda że nie wie jak tam dojść
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() omg zal.br
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Mi sie wydaje, ze oni oboje kupili te chary
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() @up : Hehe dokładnie ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2005
Lokacja: LW
Stan: Na emeryturze
Poziom: 101
Skille: 97/95
Poziom mag.: 7
|
![]() czy to przypadkiem nie jest ots ? zauwazcie to exhtasued i jak ten koles pada ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() czy to przypadkiem nie jest ots ? zauwazcie to exhtasued i jak ten koles pada ;p o ile weim co cialo stoi przez chwile w powietrzu a tu odrazu gleba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() czy to przypadkiem nie jest ots ? zauwazcie to exhtasued i jak ten koles pada ;p o ile weim co cialo stoi przez chwile w powietrzu a tu odrazu gleba
jak strzela sie na bocie to nie ma takich puffow po 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Najprawdopodobniej jest to film z OTS'a... nikt nie gra w taki sposób z botem w rl tibi, zdecydowanie jest to OTS! Lecz jeśli masz bota to naucz się go używać
![]() oVer.
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
Imię: -_-bAdEn-_-prof.Hax-08r.
Gildia: _\|/_ Hemp gru _\|/_
Świat: Mokotów
|
![]() oMg miec bota to trzeba tez go umiec uzywac ... a nie oni ciagle nacisniety jeden klawisz i jedzie ja takich newbie niekapuje 100% obydwie te postacie robione przez 3+ ownerow ... bo widac ze jakis noob gral
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Reczywiscie w rl tibii nie ma chmurek od exhausta, bylem tak zaintrygowany ze az sprawdzilem przed chwila... ale dziwne jest, ze film nagrywany jest tibiacam, a z tego co mi wiadomo to z otsow mozna tylko tb camn ng o ile sie nie myle. Poza tym chlopaki musieliby sie niezle nameczyc przy tym, jak dla mnie zbyt realistyczne na ots tylko nie wiem coz tymi chmurkami qrde
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Sprawdzalem to akurat na hmmach. I nie bylo ;]. W sumie nie wiem jak to dokladnie jest ale jak pisalem tamtego posta to sie juz ledwo na krzesle trzymalem xD, dobra olac z otsa czy nie co mnie to obchodzi ;d
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Po pierwsze , nie wiem gdzie wy widzicie bota przy manasowaniu bo wedlug mnie to jest normalna a nawet srednio wolna predkosc wiec jak ktos nie wie niech sie nie odzywa.
Po drugie filmik to totalne noobostwo ale nie tylko wsrod Br mozemy takie cos widziec. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Zbanowany
Imię: Xadros
Profesja: Paladin
Gildia: Kiedys Sacrifice :))
Świat: Aldora
Poziom: 46
Skille: 74/53
Poziom mag.: 15
|
![]() wiesz co do sd sorca i uhow pala to byl bot 100% ale co do manasow to tez byl bot ale niektore osoby pija tak szybko manasy dlatego grysz maja bardzo szybki nadgarstek po ....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Cytuj:
Tu nie chodzi o szybkosc wypijania manasow ale o to ze Lord Sansugi pil manasy i jednoczesnie otwieral backpacki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Ostróda
Imię: Paulos Uni
Świat: Unitera
Poziom: 148
![]() |
![]() W ogole jaki noob z tego palla, nie dosc ze ma autouhanie nastawione na xx hp to jeszcze o tym zapomnial i robil auto uh+ exura vita
FILM n/C -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
@movie nic nadzwyczajnego
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
|
![]() |
![]() |