|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() ![]() tibia = gra realistyczna..... ROTFL ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() @ 2 up
wiedziałem że mnie zjada ![]() ale skoro ja nie mam racji, a to wyjasnij mu czemu tak sie stało. Zwłaszcza że twój post niewiele wnosi ;p
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Cytuj:
SPRAWDZAŁEM DOKŁADNIE PARCEL 3 RAZY. LABEL OD RAZU W 1 PRZEGRÓDCE. NICK, MIASTO POPRAWNIE WPISANE. RZUCIŁEM PARCEL NA MAILBOX - POSZŁO. Lagów nie miałem, a wtedy koło Maliboxa nikogo nie było. Nikt więc nie zabrał na pewno. Sprawdzałem na Tibia.com - nie ma nikt na Securze nicku na tyle podobnego, żebym się pomylił. Jeszcze próbowałem szybko wpisywać podobne nicki do mojego 2 godziny - nie było. Parcela nie ma też w innych miastach. Co więc pozostaje? @edit @down Od 1 posta chcę wam to powiedzieć @edit 2 @down 2 Tam było ok. 30 itemów + kasa Ostatnio edytowany przez Poborca_Podatkowy - 07-07-2006 o 13:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() moje pierwsze pytanie...
około ile itemów wysłałeś?? jeśli było więcej niż (chyba, jak źle to poprawcie) 1000 itemów i jeśli nie masz pacca to te itemy chyba zginęły bug-a raczej nie ma bo by nie tylko jemu zginęły; ja zawsze wysyłałem itemy i wszystko było ok więc radze sprawdzić ![]() (srry za błędy) Ostatnio edytowany przez Zlix - 07-07-2006 o 12:50. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Watpie aby cipsoft zrobil tak, ze co 1.000.000 parcel znikal.
To jesst poprostu bug, albo przekroczony limit itemow i je wyjebalo. (od 6 lat kazdy parcel doszedl) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() a wsadziles labela do parcela?
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Zbanowany
Imię: Eternal Oblivon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie mam :D
Świat: Pisiora
Poziom: 300
Skille: 1/1
Poziom mag.: -9
|
![]() Chybaźle napisałeś bo sprawdzałem na tibia.com to koleś sie nazywa Sir Thok
a twój sie nazywa Sir Thoox więc wiesz... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sir Thox Sir Thooz Sir Thooc Sir Thoc Sir Thoz Ale Thok to już na pewno nie @edit down Mówiłem, że sprawdzałem, co mógłbym wpisać szybko pisząc na klawiaturze przez 2 godziny. Po tym miałem w Wordzie 2 strony tekstu. Nie było tam Thoka, najbliższe było Thkkx, bo RAZ zamiast 2x O wystukałem kk. I to na tyle. A poza tym po co miałbym wkręcać? @2 down Zrobiłem to 3 razy Ostatnio edytowany przez Poborca_Podatkowy - 08-07-2006 o 15:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: a może wpisałeś na początku "Sir Th", potem przyszedł czas na dwa "o". Pierwsze wpisałeś normalnie, miałeś "Sir Tho", a na drugie "o" nie trafiłeś i stuknąłeś (fajne określenie) "k", które jest zaraz pod "o". Więc miałeś "Sir Thok". Gdy wcisnąłes "z", nie załapała ci klawiatura i na koniec wyszło "Sir Thok". Ale skoro twierdzisz, że sprawdzałeś kilka razy, to wątpię, żebyś w takiej sytuacji nie zauważył pomyłki. No chyba, że nas wkręcasz i nie sprawdzałeś.
No ale jeżeli jesteś na 100%, że wszystko było dobrze, to forum.tibia.com albo w tibii ctrl+r i piszesz. Chociaż jakakolwiek sznasa na reakcję GMów/Customer Supportu/CipSoftu jest znikoma. No ale próbować można.
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 50+
|
![]() Po prostu za kazdym razem jak wysylasz parcel sprawdzaj 2-3 razy jak napisales all ja zawsze sprawdzam tyle razy tak dla pewnosci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() @Któreśtam UP
To na prawdę nie zależy, czy jesteś "zameldowany" w jakimś mieście... @Topic A ja myślę, że parcele do Venore mają jakiś bug... Wysyłałem na próbę parcele z thais do kazo, carlin, edron(ahh czasy z PACC ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może zatrudnili pracowników z Poczty Polskiej aby dbali oto aby towar niezaginął
![]() Teraz do rzeczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Naprawdę ciekawe... Tylko po co miałbym robić z tego sensację bez powodu? A myślisz, że nie sprawdzałem czy nie ma go w innych miastach? Kilka godzin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Echh miałem zupełnie tak samo =/
Parcel z Venore do Ab'Dendriel.... Przepadły 2bp blanków, ryby i kasa na czar dla mojego drudia.. Potem kumple sie smiali że parceli nie wysyłam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() Parcele dochodzą do miast w których się nie rezyduje, chyba że zmienii coś po update...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1 sprawa. Zauważył ktoś, że te problemy są związane TYLKO z parcelami z Veno/do Veno?
@edit down O ile pamiętam, Dove to taka firma robiąca różne mydła kramy itp. Nick tej NPC-ki (jak to sie odmienia? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Poborca_Podatkowy - 09-07-2006 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7