| 
 | |||||||
| Notki | 
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  07-07-2006, 15:42 | #21 | |
| Guest Posty: n/a |   Cytuj: 
 Bys padl gdyby nie qsy, a Ty jestes taki mamisynek ;d zawsze jak cos sie dzieje to wolasz qsego   Btw, skoro miales wpasc i mnie (nas zabic) to czemu jak wczoraj mialem skulla to bales sie mnie ruszyc ?  a co do mojego pvp, uwazam ze jest dobre i gowno mnie obchodzi co o tym myslisz. A jezeli szczycisz sie tym ze nie ublismy Cie we 3 jak byles traped 4min przed restartem to wyjdz prosze. | |
|   | 
|  | 
|  07-07-2006, 16:43 | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 05 2006 Posty: 295 Stan: Na emeryturze Profesja: Master Sorcerer Poziom: 106 |   Nie dziala Jak wiekszosc filmow   Ale sądząc po waszych opisach i po podnieceniu wobec loota, oraz po komencie na tibi.com tego kolesia. To szczerze mu wspolczuje =/ | 
|   |   | 
|  07-07-2006, 17:09 | #23 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 03 2006 Posty: 5 Imię: Mat soldier Profesja: Elite Knight Świat: ISARA Poziom: 134 Poziom mag.: 7 |   NIebede sie znizal do twojego poziomu i niebede bezsensu  sie z toba klucil    a po 2 to ja niezawsze pisze do qsego bo jak bys sie niekapnol to on tam byl o d poczatku .... przynajmniej mam takich kumpli na ktorych zawsze moge liczyc    | 
|   |   | 
|  07-07-2006, 17:33 | #24 | |
| Guest Posty: n/a |   Cytuj: 
   Prosze o zamkniecie tematu. | |
|   | 
|  07-07-2006, 20:16 | #25 | |||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 01 2005 Posty: 18 |   Cytuj: 
  Cytuj: 
 @filmik jak to była zaplanowana akcja na tą osobe to gratulacje  akcji ale jeśli to miał być pk filmik to troszku krótki w sęsie tylko jedna osoba  . | |||
|   |   | 
|  09-07-2006, 10:49 | #27 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 zgaduję że to raczej wygląda tak: słabszy - sam zabijasz silniejszy - wołasz kumpli równy tobie - też wołasz kumpli bo trzęsiesz portkami ;d sry ziom ale tak to wygląda a jak będziesz się kłócić to tylko zaczniesz sam siebie pogrążać. Mojego knighta 60 lvl zaatakował 106 royal gdy byłem na expie w c..j daleko od miasta i zostały mi niecałe 2 bp uh wołałem na guild chacie " HELP BIJĄ MNIE FAST BO ZARAZ PADNE I NAPEWNO ODRAZU WYPADNIE NAJDROŻSZE CO MAM - P LEGI ? nie na spokojniutkim dobiegłem sobie do depot ;d 
				__________________ There's a flame, that leads all souls astray. No ones safe, from its tender touch of pain. Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem | |
|   |   | 
|  12-07-2006, 01:11 | #28 | 
| Guest Posty: n/a |  Nice filmik Zajeisty loot ładna akcja widać ze doświadczony gracz z ciebie i kolegi ale noob sie nawet nie uhnał jeszcze raz gz filmu warto obejrzeć sciągać... POLECAM   Baba | 
|   |