![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam prosbe dla wsyztkich ludzi kturzy sa z plcoka i zamierzaja grac na new servie aby napisaly do mnie na prv to dam an gg i tzreba sie jakos zgadac wkoncu plock RooooX
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Ja postanowiłem zroobić już napewno palka... tylko teraz myśle nad serwerem... Pierwszy alfabetyczny niemiecki serwer, lub non pvp... Jeżeli będe grać 12h/dzień to jak myślicie uda mi się wybić bez scharowania?
![]() @Msl: To ja jestem tym noobkiem, ktory scharował z toba roty na darashi, i ktoremu wkreciłeś że solo grasz... Co nie Galaco? ![]() Wogle nie chce sorca, bo bedzie znowu 70% spoleczenśtwa magami, 10% druidami, 15% knightami a te 5% to palki...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 04-07-2006 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() A ja sobie zostane przez pierwsze 2 tyg na nowym servie bez guild puki sie nieustabilizuje sytuacja, bardzo duuzo swe idzie na nie wiec bedzie ciekawie ;]
![]() |
#344 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Tandrion
Profesja: Paladin
Świat: azura
Poziom: 50
Skille: 82/61
Poziom mag.: 16
|
![]() Ja i moi rl koledzy również wybieramy się na nowego serva.
Wcześniej grałem na azurze ale ciągłe PA wymierzane na mnie i moich kolegów zmusiło mnnie do opuszczenia tego świata obecnie tymczasowo pogrywam na infernie. A więc mam ekipe około 20 osób z Białegostoku. Jesteśmy zagożałymi fanami Jagielloni Białystok w związku z tym postanowiliśmy założyć gildie "Jaga Fans", i nazwać swoje postacie "jaga xxx" gdzie xxx to twój pseudonim. Jeżeli jesteś z Białegostoku lub okolic i wiesz cos o Jagielloni możesz się ze mna skontaktować i dołączyć do naszego teamu @serdecznie zapraszamy@ P.S. Większość osób bedzie miała pacca i wśród niej nie ma raczej żadnych noobów Mój GG-5548435 Ostatnio edytowany przez Tandrion - 08-07-2006 o 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() to wlasnie sa wydarzenia z xereny tak? umawianie sie na nowy swiat i mowienie kto kim bedzie , , modki zrobcie z tym cos
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
lol, potrafisz czytac ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Imię: Bassrocker
Świat: Nerana
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() A idźcie w pizdu wszyscy przynajmniej stare serwery odnoobią się .
GL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Trzebicz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ziom-Mefisto
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 21
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() witam ;-) ja tez sie wybieram na new serwer
![]() ___________________________ Bo to historia ktura nie znajdzie konca opowiada o tych kturych zmazal czas moze spotkaja sie jeszcze w samotnym miescie moze znajda dzien w kturym zgubili szczescie moze miną sie i pujda w inna strone moze TAK moze NIE.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na emeryturze
Imię: Oskaburth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 46
![]() |
![]() Coś mi sie naprawde zaczyna wydawac ze tych servow nie bedzie :/
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Niegrający
Imię: Rafux Defender
Gildia: Green Dragonics
Poziom: 66
Skille: 89/88
|
![]() Dzien dobry , nie gralem w tibie ponad pol roku juz zapomnialem jak w to sie gra ^^ ale chcialbym zaczac przygode z tibia od nowa na nowym srverze z PACC
![]()
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
|
![]() Nawet sam cipsoft nie wie kiedy powstana i czy wogule powstana. Szanse są małe że w niedlugim czasie powstana poniewaz w tibie gra coraz mniej osob nawet na poczatku tego roku w liczba łączna osob na swiatach wynosila ponad 50 tysiecy teraz nie przekracza w nornalny dzien roboczy 40 tysiecy. Musi zaczą poprostu wiecej ludzi grac w tibie i kupowac pace bo utrzymanie serwera tez kosztuje. Ale z drugiej strony bardzo duzo osob czeka na nowe serwy i obecnie wogule nie gra poniewaz chce zaczac gre od poczatku na nowych swiatach więc może jednak postawia chociaz 2 serwy. Podejrzewam ze jesli do polowy lipca nie postawia to moze w okolicach update;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprawdzalem na tibia.com wszystkie newsy ''New GameWorld'' w archiwum i stwierdzilem ze servery bylys stawiane w odstepach czasowych od 1 miesiaca do maksymalnie pieciu , jak by spojrzec na to , ostatni server zostal postawiony w lutym czyli jakies 5 miesiecy temu . Zgadzam sie z tym ze teraz w lipcu powinien byc nowy server , a jezeli nie zrobia go to chyba chodzi o mala ilosc graczy... noc coz.. poczekamy - zobaczymy , i tak narazie musze zarobic kaske na PACC
![]() ps.ktos cos wie prosze dopisac
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze ktos cos napisze?
![]() |
#355 |
Guest
|
![]() Nie pisac postow w stylu " ej no powiedzcie kiedy bedzie new serw" bo nikt tego nie wie nawet babble.... tylko CipSoft
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Word! 10 znakuuufffff
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Helion Prime
Świat: Xantera
Poziom: 78
Poziom mag.: 59
|
![]() siema
![]() i teraz do tych co chcą zaczynac na nowym serwie: Jak juz idziemy to jedzmy ostro w lvl na początku bo tylko w ten sposób mozemy opanowac serwa... bo inaczej niema sensu sie pytac kto idzie na nowy serwer aalbo cos chcemy osiągnąc i pozniej sobie grac bez przeszkód albo zostawiamy serwer szwedom=] to tyle odemnie pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Tizane/Violent Fighter
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Ktoś napisał, że nowy server jest mało prawdopodobny, ponieważ coraz mniej osób gra w Tibię i nie ma pieniędzy na utrzymanie serverów.
Więc? Otworzenie servera nie powinno byc aż tak drogie jak się niektórym może wydawac, utrzymanie serverów to już jest jakiś koszt. Lecz ile osób specjalnie kupuje premium account, żeby móc grac od początku na nowym świecie?Teraz lista oczekujących na Rookguard zachodzi pod 900 osób, gdy tylko zostanie otworzony server. Jest to razem z osobami które są już zalogowane i z osobami które pewnie jeszcze nie wiedzą o powstaniu tego świata około 1200 osób, które miały, bądź kupiły Premium Account specjalnie aby móc grac jak najszybciej na nowym świecie. A ktoś powiedział, że teraz otwieranie nowych serverów nie jest opłacalne ![]() Ostatnio edytowany przez Arte - 12-07-2006 o 10:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
|
![]() Owszem z tym sie zgadzam całkowicie zresztą w dalszej częscie postu napisałem że dużo osob czeka na nowe serwery i obecnie wogule nie gra poniewaz chce zacząc gre od początku na nowych światach wiec moze postawia chociaz 2.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |