|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 165
|
![]() A ja myśle, że sie CipSoft czegoś nauczył po ostatnim UPdate, którego lud okrzyknął "porażką". Pewnie na piratach da się robić lootbagi, będzie ich dużo (dużo miejsc, dużo rodzajów (słabszych, mocniejszych), i wogóle wypas dla graczy ^^.
A zauważył ktoś, że na jednym z SS są piraci którzy, trzymają coś co wygląda jak kule z prochem? Czyżby nowa broń dla pallków? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Na emeryturze
Imię: Juan Soth
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 56
Skille: 21/25
Poziom mag.: 54
|
![]() Ciekawi mnie otwarty chest z olśniewającymi zlotymii monetami... Czyżby wygląd pieniedzy sie zmienil?
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Super. Dobrze, że mam już PACC
![]() Zapowiadają się nowe i ciekawe( to zobaczymy) questy ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Imię: Luckasik of Sanok
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 9
Skille: 37/32
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() zapowiada się całkiem ciekawie
![]()
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: tajne przez poufne
Imię: Ivan mag
Profesja: Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom: 27
|
![]() ![]() ciekawe czy te katapulty beda strzelac? Potwory całkiem fajne, tylko inaczej se piratów wyobrażałem ![]() @edit ![]() Te zielone quary mi się bardziej podobają niż fioletowe P.S. Zielone quary maja fajne fryzuryhehe
Good boys go to haven Bad boys go to London KMN - wizyta księdza http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2678 KMN - impreza u bogdana http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2687 Star Wars III - parodia http://www.joemonster.org/filmy/3014...od_iii_pl.html Ostatnio edytowany przez Ivan of Fortera - 12-07-2006 o 22:09. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: region kujawsko-pomorski
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sebastian Skibinsk
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: xx
Skille: super
Poziom mag.: xx
|
![]() No fajowo
![]() ![]() Było przeciesz glosowanie dla facc i co znów dla tych pacc-ów wgule kto wymyślił te podzialy na lepszych(pacc) i gorszych(facc) zato nie lubie cipsoft . A poza tym .... ___________________________________________ sound park od poniedzialku do piątku na mtv polska zawsze o 23:00 "bajka dla dorosłych" Ostatnio edytowany przez Sebastian Skibinsk - 12-07-2006 o 20:42. |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
|
![]() chryste. Pacc mają lepiej, bo oni PŁACĄ. Mamy szczęście że wogule jest facc, bo gra mogła by być W PEŁNI płatna.
@Down Oczywiście. Przecież to mażenie każdego twórcy gry, wydać kupe kasy na genialną gre i nie zarobić ani g rosza ![]() Ostatnio edytowany przez Michal9000 - 12-07-2006 o 20:44. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() taaa kazdy chce robic gre i nie miec z tego jakiegokolwiek zysku, i pisze sie south park i leci to od poniedzialku do czwartku a nie do piatku ;]
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Drugi screen nie dziala. Mógłby ktos go hostnąć.
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Ragnar the vith rell
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
no ale piraci mnie zawiedli troszkę... no ci z bosakami wyglądają przyzwoicie, ale ci "kapitanowie" i Undead Kapitan też nie bardzo do mnie trafiają =/ [edit] buahah to nie undead...mój błąd i co to za katapulty? lol piraci mieli armaty ni? -.-'
Ostatnio edytowany przez Ragnar666 - 12-07-2006 o 21:10. |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() Czyżby jeden z najbardziej oczekiwanych, największych update'ów Tibii ? Wkońcu jakieś nowe potwory, no i zapewne rzeczy. Nie mówiąc o wyspach. Zapowiada sie ciekawie. No to dokupienie pacc'a mnie nie ominie =]
Pozdrawiam!
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Piraci to jeszcze ujdzie ale reszta ? jakies niebieskie potwory? Jakies zmutowane kraby?
![]() ![]()
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Ja wole strara Tibie. Grafiki denna ze na sam widok odechciewa sie grania ale wiekszascia graczy podoba sie taka jaka ma byc w tym upade. Nowe bronie? Komu potrzebne? Zle jest z tymi co sa? Nie ma gdzie expic dla PAACC;ow ze trzeba dodawac nowe potwory dla nich? Pomyslcie napewno niektore rzeczy byscie chciali zmieniac ale czy odrazu wszystko? Na takiej grafice polega ta gra. Ja nie chce innej bo ta mi sie bardzo podoba.
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() UP@
Dalej byc chcial grac w wersji beta i miec tylko thais ? Prosze zastanow sie 2 razy, poki cos napiszesz ![]() @TOPIC Aha no tak fajnie, ale ta zaba jest naprawde słiti (imesh?;d)
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() @2 x Up żal dupe ściska jak to widzę.
Nie wiem jak ty ale dla mnie grafika zmienia się minimalnie - krawędzie etc. a na starych terenach może nawet nie będzie tego widać. Widzisz gdzieś napis "NOWE BRONIE W TYM UPIE" ? Na Tibia BR pisze coś o nowych itemach ale skąd wiadmo że chodzi o bronie? Może np. wprowadzą questa na 150lvl żeby móc używać lepszych broni? Bo mi np. używanie od 100 do xxx lvl SCA czy SoVa jest troche nudne. Jest gdzie expić dla PACCów ale graczy jest coraz więcej więc musi być więcej expowisk? Jakby dodali expowisko dla FACC pewnie skakał byś z radości i całował w nogi CipSoft ale coś dla "fundatorów" to po co mi nie? Co rozumiesz przez słowo "wszystko"? Bo CipSoft niezapowiadał zrobienia Tibi od nowa chyba że ja tylko niepoinformowany jestem @Topic Dla mnie te potworki mogą nawet być. Moją uwagę przyciągneła skrzynia ze "skarbami" i ciekawe czy to będą jakieś mini monety w stylu pereł, a może nowy wygląd złota? Ciekawe są te katapulty czy będzie to tylko ozdoba a może kapitanowie będą w nas strzelać ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() @up
Zastanowilem sie i wolalbym miec tylko Thais. Bo po co mi wiecej? Mi to by w zupelnosci starczylo. Po co mi miasta gdzie zyja jakies Dragony lub cyclopy? Ja tego nie zabije. Gdyby było miasto z trollami (ulubione stworki ![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ziomek Knajcik
Świat: Refugia
Poziom: 65+
Skille: 79+/77+
Poziom mag.: 6
|
![]() No no ale podkręcają atmosfere nie ma co normalnie już sie pale żeby ukatrupić jakiegoś pirata albo te dziwne "gluty"
![]() ~pozdro
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Jest i druga strona medalu. Czym bliżej Update tym bliżej końca wakacji
![]() ![]() |
![]() |