![]() |
#461 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kthxbye |
|
![]() |
|
![]() |
#462 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Trepik tak jak Demoholikus ;] Dla wszystkich publiczne, dla nich prywatne ![]() |
|
![]() |
#463 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Uuuuuuu XD @DOWN you to ![]() @Gothican Ahhhh? Od dawna? Szkdoa tylko ze przeczytales te zdanie na stronie tytulowej pewnej gazety. Ostatnio edytowany przez Vandoz - 16-07-2006 o 15:41. |
|
![]() |
![]() |
#464 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
spieprz*j dziadu =))
![]() |
#465 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: :)
Profesja: Elite Knight
Poziom: xxx
Skille: xx
Poziom mag.: x
|
![]() Cytuj:
przy respie na morganie rzeczywiscie publicznie da rade grac szczegolnie jak 1 expi na cyclo to wtedy ma szanse na jako taki exp i resp |
|
![]() |
![]() |
#466 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Znudził mi się już ten świat. Mało ludzi, nie ma co robić, każdy ma protekcję u jakiegoś większego levela. Żałuję, że zmarnowałem tyle czasu na taki server. Retired. @Vandoz A jeśli nawet jestem pa, to co? Lepsze jest przynajmniej wykorzystywanie swojego levela, a nie leveli kolegów.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 12-07-2006 o 20:53. |
|
![]() |
![]() |
#467 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2006
|
![]() Cytuj:
Szkoda mi Twojego sova i mpa, mimo Twojego pA szkoda... demo~ nie ma zamiaru oddać? jak to się stało że zgineły takie itemy? |
|
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2006
|
![]() oO i znów pan Trepik, czyt Raul wystawiony na sprzedaż, tym razem bez itemów
edit: itemy każdy osobno po 100 zł to się pan dorobi Trepiku, ale to przecież nie legalne!!!!!! Ostatnio edytowany przez potrzebny - 15-07-2006 o 10:30. |
![]() |
![]() |
#469 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Jeden z lepszych tygodni na Morganie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Colm - 16-07-2006 o 08:30. |
|||
![]() |
#471 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
@UP Gz ![]() Cytuj:
Satysfakcje! Ostatnio edytowany przez Vandoz - 16-07-2006 o 15:46. |
||
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik forum
|
![]() napisalbym do ciebie tak samo jak na gg ale mi bana wlepia za taka odzywke
![]() anyway naprawde trza byc mega fuksiarzem zeby znalezc w 10 min 2x red robe i blue robe grrrr ![]() a co do trepika... hmmmm... stracil, no cos szkoda mi go bo w koncu knightem na sova/sca pracuje sie od 1 lvla inne profesje nie potrzebuja tych itemow tak bardzo jak my knajty ![]() ale coz to tylko gra i trzeba grac dalej ![]() PS @trepik - i tak nie bede czytal forum bo mi sie nie chce ![]() PS2 - nie nie playstation 2 tylko post scriptum 2 lol - NIE GRAJCIE W TIBIE - DIABLO ROX !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
![]() |
![]() Cytuj:
A Ty już nie grasz, panie clumastah? Ostatnio edytowany przez Soul's - 18-07-2006 o 01:08. |
|
![]() |
![]() |
#475 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak czytam o takich awansach mam ochote wrocic do expa i tez sobie wbic te trzy cyferki ![]() ![]()
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka |
|
![]() |
![]() |
#476 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#477 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Lore De'Osco
Profesja: Druid
Gildia: Freedoms Fighter
Poziom: 28
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Cytuj:
"ta vpostac ma nick trepik reszte sprawdź na tibia a eq masz na stronce" it's real miłem pare pozytywów więc nie bał mi się mi powiedzieć. trepik sprzedaje swoje konto, już 2 raz za pierwszym odzyskał konto za pomoca rkeya dlatego prosze, aby jakis gm dał mu jakąś nauczke i zbanował go za sprzedaż kont5a za real pieniądze i zhakowanie mi konta mam przez niego bana patrz lore de'osco |
|
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() Gratz adv no i szkoda trepika...
Moze i mi chec grania wroci, wkoncu urlop dal sie we znaki! Jedzcie nad morze wypoczac, a potem mozna grac ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() morgana to spokojny świat. czasem ktoś kogoś goni (goniący z red skullem) czasem dojście do skrzynki depo to Mission Impossible (
![]() ![]() szkoda że nic nie napada Carlinu... ![]()
![]() |
![]() |
#480 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azurro
|
![]() Pricelist zostal zupdatowany(tak powinno byc spolszczone? xD), a Nizahe przestal huntowac: Silver'Soth-a,Kerrash-a, Gidar-a Riso, Atzos-a Inferno i Kali-ego Inferno.
Uwazam ze "uwolnienie" tych graczy to swietna wiadomosc, wreszcie Morgana sie troche ozywi(szczegolnie dzieki Atzosowi i Kaliemu ).
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy |
![]() |