![]() |
#241 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
albo gdzie to pisze;d albo jaki program potrzebny ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: xedhgyr zezathyn
Profesja: Knight
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() ostatnio:
1.lordi-hard rock hallelujah 2.lordi-devil is a loser 3.lordi-whould you love a monsterman? 4.tego czegoś ![]()
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Karoleer Incarcerated
Profesja: Elite Knight
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Poziom: 150
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
@topic Gdy luruje preferuje - Dope- Die Motherfucker Die! Gdy expie - Pain-Shut Your Mouth Marilyn Manson-Rock is dead Rammstein - Feuer Fre The Casualties-Unkown Soldier Disturbed-Liberate/Meaning of life Gdy przeginam z siedzeniem przy kompie - Guano Apes-Open Your Eyes Polecam wszystkie wyzej wymienione |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Green day, System of a down, Blink 182, i troche linkin park.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A ja DJ Buhh'a
BTW: Sprawdź Buhh'a. Wiesz kogo DJ Buhh ruchał? <brazylijski śmiech> "Gdybym miał gloka, to bym roz****ł tego crazy froga" -Mój ulubiony tekst wypowiedziany przez Buhh'a.
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
|
![]() Techno Forever
![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
|
![]() Techno a czasami hip hopu. A jak chce sie pośmiać to se Onara włącze "O weź to poczuj niemów~"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
![]() LUSTMORD lub HYBRID
chce jeszcze dodać ze większsc z was z tego co czytałem słucha komerchę... nie zebym to potepiał ale wnerwia mnei to gdy jakis tam nastolatek utozsamia sie z jakims tam ćpunowskim iron maiden podczas gdy tak samo mysli 30 milionów innych nastolatków i nie ma w tym juz nic mistycznego. Ostatnio edytowany przez Alien Wight - 14-07-2006 o 23:38. |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Warszawa (Gdańsk)
Imię: Slodziutka Tigerka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tormentors
Świat: Celesta
Poziom: 111
Skille: 19/26
Poziom mag.: 74
|
![]() Widze, że przewagą jest .... "cieżkie brzmienie" ja tam kocham moje TECHENKO
![]() ![]()
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vietcong Soldier
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 34
Skille: 78/78
Poziom mag.: 5
|
![]() metal: slayer, sepultura, kreator
rock: black sabbath, led zeppelin, faith no more i nirvana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() - Kult ;]
- Akurat - Hey - Happysad - Nigtwish - KoRn - Limp Bizkit - Nirvana - P.O.D - Within Temptation - Godsmack - Placebo - Him - Adema - Linkin Park (nie czesto ostatnio ale od tego zespolu all sie zaczelo ![]() - Metallica - SOAD nooooo i Drum'N'Bass a tak swoja droga to myslelam ze Mezo to nie hip-hop lecz hip-hop-polo (no coz jak dla mnie to hhp ![]()
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() D'n'B, troche hip hopu.
![]() |
#254 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja słucham:
Tool - Vicarious Tool - Aenima SOAD - Lonely Day SOAD - Soldiers Side SOAD - Question Daler Mehdi - Tunak Tunak Tun Linkin Park(prawie wszystko ich ![]() i wiele innych... |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() -Underworld
-Groove Armada -The Chemical Brothers -Deep Dish -The Doors -Massive Attack -Rammstein -U2 Wiem,że większośc zespołów które wymieniłem sporo osób jnie zna więc powiem że jeśli chodzi o styl to jest on mieszany od house po metal;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Katakumby
![]() |
![]() Children of Bodom... Soad... B.E.T.H... takie fajne kawalki rockowe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
![]() |
![]() No, teraz ja
Korn Muse Rammstein Myslovitz Placebo Tool Kombajn do zbierania kur po wioskach (!) Nirvana (to już sporadycznie) Deftones
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Sdz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: RP
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 50
Skille: 80/60
Poziom mag.: 15
|
![]() A ja uwielbiam Hip-Hop takich wykonawcow jak:
-Eldo -Fenomen -Paktofonika -Magik (malo znany chyba ![]() Jakis amerykanski to: -50 Cent -Snoop dogg itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
|
![]() oczywiście metal
![]() zależy na co mam ochotę w danym dniu,najczęściej jednak jest to "Zos Kia Cultus" "Satanica" lub "Demigod" Behemoth,oprócz behcia powtarza się soulfly,Sepultura,Slayer,Darkthrone,MayheM,Carpath ian Forest i Immolation