|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: xedhgyr zezathyn
Profesja: Knight
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() Wczoraj zrobiłem skille i ide expić...
moim pomysłem jest katedra na której siedziałem od 15lvla,ale zawsze biłem tylko poziomy:0,kawałek -1,+1 ale tylko w tym domku teraz mam skille 60/59 i pytanie:czy moge do tego chodzic na tarantulle,ew.beho?? eq:k arm,w helmet,drag shield,k axe,scraft,p legi(moze uda sie k legi),axe ring(jesli potrzebny) mlvl mam 3<jesli potzreba wbije 4 i kupie uhy) zapomniałem dodać że mam wolnego neta i częste lagi,także jakiekolwiek ryzyko nie wskazane
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! Ostatnio edytowany przez xedhgyr zezathyn - 16-07-2006 o 13:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak katedra bedzie dobrym rozwiazaniem.Spokojnie dasz rade z tarantulkami i beho ale 4 mlvl przydalby sie i najlepiej jak bys wbil go
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Jak masz sporo kasy i godzisz się na waste uhów to lecisz na niższe piętro czasem, bo się opłaca, exp nie jest zły. GFB też warto wziąć. A jak kasy nie masz to spokojnie na 1 piętrze + tarantule / ghoule i te wszystkie gówienka to wyciągniesz jakieś 15k/h jak nie więcej. Pozdro...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() kasy niestety na runki niemam za bardzo a 15k/h jest dla mnie wystarczajace
mam tylko jeszcze jedno pytanie: bardziej mi sie przyda f-axe czy k-legi??(mam axa,ale jak mi niepotzrebny to moge skombinowac k-legi)
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Wasilków
Imię: Elite Knight Przemek
Gildia: Hammer of the Gods
Świat: Eternia
Poziom: 46
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja polecałbym kupić fire axe, bo knight axe to jednak zdeczka za słaby, a potem możesz zakupić knight legi. A jeżeli chodzi o Katedre to spokojnie możesz tam expić, choć loot nie jest jakis super, ale exp jak dla Ciebie będzie niezły
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() loota to ja nigdzie lepszego nie wyciągne(no,może z wyjątkiem soldków)
a fire axa już mam ![]() mam jescze ostatnie(chyba)pytanie:ile mniejwięcej t ringów wypadnie mi z tarantull do 30 lvla??będzie chociaż jeden??
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() mojemu koledze co 4 tarantula time ring wypada
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() To kolega ma farta. Ja zabiłem ok. 20 tarantul i ani jednego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() Odp. na pierwsze pytanie: Możesz spokojnie iśc na tarantule. Pojedynczy Beho też by przeszedł. Tak mi się zdaje. Zdecydowanie wybij 4 mlvl. UHy przydadzą ci się gdy pujdziesz na Beho. Nie radzę ci schodzić niżej niż Beho, bo będzie z tobą krucho.
Odp. na drugie pytanie: Fire axe bardziej ci się przyda, ale skoro już go masz to składaj forse na UHy i HMMy. IHy są bardzo nieopłacalne. Odp. na trzecie pytanie: Time ring wypada z ok. co 7 tarantuli. Tak przynajmiej wyczytałem. Są 75% szanse że to prawda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() Spokojnie.Gdy Mialem 30 lvl knight skille po 60 :-/ Chodzilem spokojnie -1.Tarantule tylko gdy duzy resp byl (3-4 taranty) to 1 uh zszedl.A na beho to cie moga slimy przyblokowac ;p Jak poszlem na assasinki wyszly mi 3 assy klilka banditow i dark monk 5 uhow zeszlo i 2 gfb ;]zeszlem na -2 po schodkach i nagle zolty pasek 2 witche,assek i dark monk ;p.
Polecam beho,slimy,taranty,rotki,skeletony i ghoule(uwazaj na ds ![]() to tylko moja rada. EDIT:Time ring mi nie wypadl wogole ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Evad - 18-07-2006 o 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie będe ryzykował -2 bo ja tchórz...jednak mam jeszcze jedno pytanie z ciekawości:co myślicie o expieniu tam d-lancą??oczywiście jej niemam i raczej nieszybko kupie ale...co myślicie o takim expieniu??
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Imię: Allaney Argon
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Na Twoich skillach ten f axe i co Ty tam masz jeszcze za shielda wystarczy. DLance wymaga naprawde duzych skilli, i jak Cie leje stworek to szkoda UHow, bo hity spore wchodza... juz lepiej pomeczyc sie ze stworkiem minute i wyjsc calo niz stracic 3 uhy w 10 sekund
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Nie chce juz zasmiecac forum wiec zadam tutaj moje pytanie.Czy knight ze skillami 65/65 da rade wyczyscic caly -1 poziom?.Po -1 lazi 1 assasin i 2 dark monki ponoc.Czy dam im rade?.A tak wogole jakie runki wziasc na wpad z soba.Prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Master Wicher
Profesja: Paladin
Świat: Solera
Poziom: 45+
Skille: 80+
Poziom mag.: 14
![]() ![]() |
![]() @up..
assasiny sa 2 chyba, ale da się ładnie zarówno ja jak i dark monki lurować pojedynczo.. jakie runki? Uhy - to chyba oczywiste.. Pare gfb - jak by było gorąco.. i w sumie powinno ci wystarczyć..
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pacc
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 50
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() ja lubie dc.duzo kasy moze przyjsc z brass armorow a zwlaszcza z war hammerow[mi raz wypadl].Jednak dla wszystkich co pierwszy raz ida:idzcie jak najbardziej na lewo.ja tak ide i gs mnie nigdy nie spotkal
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
|
![]() @ileś tam up
Jezu time ring z co siódmej tarantuli,kto to wymyślił? Jak na dwieście jakiś wypadnie to jest dobrze. @up up Na free serverach być może, na Premii to całkiem dobry exp nawet do późnego lvla Co do poziomu -2 i -3 to zero opłacalności a i paść można. Schodźcie tylko gdy chcecie pozwiedzać, najlepiej większą grupą.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Winter Gate
Stan: Rookstayer
Imię: ClutterMoneky
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: oneoneone razrazraz
Świat: Eternia
Poziom: 13
Skille: 19/18
|
![]() @Blacko i inny co sie kluca o ten glupi t ring -.-
A wam co odwala?? Zalezy jak sie ma farta to jest co innego zailem 52 tarantule i uzbieralo sie 6 t ringow,a kiedy poszedlem nastepnym razem na 25k expa z samych tarant nie wypadl mi ani jeden t ring wiec wiesz ;/ ... zalezy od farta chociaz jak przypuszczam chance jest staly ^^ Dziwny jest ten swiat i juz Edit: No wlasciwie bylo tam troszke innych monsterkow zle mi sie powiedzialo ![]()
oneoneone razrazraz!>..???////dd112@@@! Ostatnio edytowany przez kedez - 11-09-2006 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 17
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Ja siedze na katedrze od 13lvl i mi tam dobrze. jak na tak niski lvl to loot jest niezly naprawde, ja tam lubie ryzyko i bym zaryzykowal jednak zejscie na nizsze poziomy niz -1, ale wiem z gory ze nei podolam tamtejszym potworom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() kilka razy up
na -1 są 3 assasiny (1 w 1 komnacie i 2 w innej) oraz 1 dark monk. Exp nienajgorszy, kasa też, można polecić każdemu ale sorc ze wzgledu na małą ilość posiadanego capacity wiele sobie nie poexpi (zbierając tylko kase, ew. leopard armory, horseman helmety, steel helmety war hammery i time ringi). Polecam robienie lootbaga, całkiem niezła kasa. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |