|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() 1. Eq zupelnie jest nieistotny dla pk chara, moze byc noob set zeby jak najwiecej cap na runki zostalo i po dedzie wiele nie tracic
2. Energy beam na tym lvl i mlvl bedzie robilo smieszny dmg i malo kto sie ciebie wystraszy 3. Trzeba bic mlvl tak samo jak lvl pk charem bo najlepiej sie pekuje z run. (powinienes miec mniej wiecej taki sam mlvl jak lvl albo niewiele gorszy o jakies 5 max) 4. E-beam sie nie nadaje do pekowania bo smieszny dmg i trudno trafic. Jak juz chcesz combo robic to summony+wand+sd/gfb/hmm w zaleznosci od lvla ofiary. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jakis Watpliwosci do moich PK umiejetnosci ?
23:39 Warning! The murder of Robamonos was not justified. 23:38 Warning! The murder of Alex de'Caca was not justified. Robamonos --> 25 knight Alex de'Caca --> 14 knight Ma Gik --> moj next noob char ^^ mam ich jezzcze duzo ... @Niba Poczekaj kilka dni a pozake ci fraga na 35 lvl ^^
Ostatnio edytowany przez Dregar - 19-07-2006 o 12:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Zrób sobie palladyna 15-18 lvl. Zamiast expić tak wysoko,zainwestuj ten czas w trening. Wbij 70 dista.
Kusza Scale armor Brass legi iron helmet Zdobędziesz łatwo. Zaopatrz się w troche bełtów,do tego bp jakiś run (pare uhów,albo i więcej jeśli plany twe konkretne. Fire bomby,gfb. może 2-3 hmm'y. I śmigasz. O ile będziesz miał dobre pvp i szczyptę szczęścia to w krzakach wyrolujesz i 30 knighta. Powodzenia. (Btw. a może zamiast pk chara,zrobić anti-pk, co? : ]) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: GRO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Matteo
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 13
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja bym proponowal zrobic albo palka albo knighta. Widzialem filmik jak 2 knightow (jeden na 15lvlu i skile 64/64) rozwalilo:
-najpierw na rozgrzewke sorek 17lvl bez problemow -potem knighta na 39lvlu ale on byl afk -obok niego stal drut na 30lvlu z monkiem i ci knightowie go siekali a on na red hp sie UHnal i potem byla dluga walka, ale gosciu polegl -potem byl sorek na 20lvlu, dednal baardzo szybko -obok niego stal drutek na 30lvlu z monkiem, i z tym bylo trudno... uciekal przez pol planszy UHal sie walczyl summonowal, strzelal uciekal, az nagle przyszedl pewien knight na 50lvlu i mu pomogl (brazole wiadomo) 1 knight dednal, ale drugi uciekl i mieli niezly hajs. Na koniec dodam ze ci 2 knightowie to polacy i ze akcja rozgrywala sie na foldzie. Moze pomoze ci to w wyborze PK chara ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() najpierw mam mala uwage co do 1 podpisu:
NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie << to jest chamskie bo ja mam dysgrafie, dyslekcje, dysortografie i mam neostrade. a jakos ludzia to za bardzo nie przeszkadza wiec schowaj sie z takim podpisem bo mozesz kogos urazic. PK char to glupia sprawa. po co sie w ogole pkowac w tibii ? rozumiem ze zabije kogos bo np. ukradl mi loot baga lub zabil mojego kumpla albo zabil mnie. Bo sama tak robie. ale po jakiego grzyba pekowac? dla zabawy ? to przeciez chamskie. ludzie robia lvl straaja sie poswiecaja czqas na ta gre... a tu podchodzi taki pk i walnie pare razy i ded... i po ch... te starania ten stracony czas na odrabianie tego lvl ? zastanowcie sie...
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Imię: xedhgyr zezathyn
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
|
![]() @up:
sorry,nie moim planem jest urazić ludzi NAPRAWDE chorych na dysleksje,ale tych którzy po prostu uważają że mają dysleksje i nie muszą się starać,a co do dzieci neostrady poczytaj temat w OWIONie @ci co mówią o pally i kina<lubie to określenie>: nienawidze skillowac,a jesli mam to robic wole na swoim 30lvlowym palku albo 20lvlowym kinie<od dzisiaj używam tego wyrazu ![]() dobra,czyli różdżka+fire elementalki+runy(po updacie będzie z tym prosto ![]() n00b charami niechce pkować bo niemam dobrego pvp i beznadziejnego neta,dlatego chciałem zbudować postać która będzie ładnie kosiła bez tego i rzeczywiście chyba mlvl powinien być równy z lvlem...
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() PK-char hmmm... sorc/drut z 35lvl (bo dedy zmniejszą lvl) 50 m lvl (bedzie trudno) 3 bp SD, 2 bp UH, ewentualnie zerk lub fe i 70e lvle padają ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Imię: Mayanard Shathriath
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
|
![]() ![]() ![]() ![]() takie z was kozaki to po co wam PK-chary ?? ![]() Co boicie się, że was zrookują, jak kogoś zabijecie ?? pozabijajcie na swojej głównej postaci i wtedy pogadamy ![]() albo jak "kochacie" zabijać to idzcie na pvp enforced i zobaczymy czy przed dobiciem 50 lvl nie odechce się wam grać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() @Sir Sire
znakomicie powiedziane ![]() grałem na infernie dość długo, jeszcze nie widziałem żeby ludzie pokroju twórcy tego tematu przekroczyli 15 level... chociaż może sie myle ![]() I wogóle to ciesze sie że wymieniacie sie doświadczeniami z Waszymi "pk charami", zakładajcie ich jak najwięcej! Uwielbiam Wasze darmowe runy i bluzgi jakie towarzyszą Wam przy wychodzeniu z temple ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Imię: xedhgyr zezathyn
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
|
![]() w niego??chodziło ci o cel pkowania czy orca??
![]() @up,up,up i up,up,up,up IQ boli...oczywiście chce popkowac i z tego powodu mam latać z red skullem po całym mieście??-.-n/c,zresztą nierozumiecie tematu to sie nie wypowiadajcie...
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! Ostatnio edytowany przez xedhgyr zezathyn - 19-07-2006 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2008
|
![]() Cytuj:
on nie mial szczescia, tylko po prostu zmysla, a ty sie dales na to nabrac dziecko Ostatnio edytowany przez Grounder - 16-12-2008 o 15:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
23:39 Warning! The murder of Tibia Knight was not justified. 23:38 Warning! The murder of Tibia Sorc was not justified. Tibia Knight --> 666 paladyn Tibia Sorc --> 8 druid Poczekaj kilka dni a pokaże ci fraga na 61568507507859408450589790646464658054 LVL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
![]() |
![]() Czy userzy tego forum nigdy nie beda normalni ?