|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Mój pierwszy taki fak'e story prosze o wyrozumiałość (umieściełem go wcześniej na forum.tibia.org.pl więc nie mówcie ze to plagiat)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Smoczek Leon przyszedł na rook przez tunel łączący main i rook ![]() Rex SE zaprowadził Smoczka Leona do swojego przyjaciela Blind Orca ![]() Mały szok. Orc mówi językiem ludzi (a że jest ślepy dogadali sie z Rexem na hasło) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Ej, no co to K*rwa jest, podoba mi sie!
![]() Tylko wiesz, przynaimiej zmieksz screeny z tibi/powieksz rzeczy ktore wklejasz ![]() A tak mi sie podoba, fabula nawet w miare oreginalna ![]() EDIT: Zapomnialem, rob dalej! ;D
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie wiem jak to ocenic...w gruncie rzeczy nawet nawet wszystko wyszlo , jednak kiedy widze ze to ss'y to nie moge wstawic dobrej oceny, dlatego nie wystawie jej wogole. Nastepnym razem wysil sie i sklej cos samemu ok ?? good...
Przyznam jednak ze sie mi spodobalo xD nom ale zawsze jest jakies ,,ale'' Pozdr0 ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 28
Poziom mag.: 27
|
![]() Może być nawet fajny i fajne buty szkoda ze takich niema,ale jak by byly to wszystko by bylo za latwe
![]() Daje 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Ciekawe, rób dalej, uwielbiam te zagadki ze SpikeSwordem i MinoMagiem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Powiem tak
Na forum nastąpił ostatnio duży wysyp nowych fake. Większośc z nich mnie nudzi. Ale ten mi sie podoba. Trzymasz Norme stary ![]() Jest pare mankamętów. Ale to nic. Mam szczerą nadzieję że będziesz go kontynuował. DOBŻE GADAM??
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Strzelce Opolskie
Stan: Początkujący
Imię: Dago Tara
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie mam ale będe miał :P
Świat: Kyra
Poziom: 15
Skille: --/19
Poziom mag.: 12
|
![]() Głupie by było fly boots kazdy by mógł na maina se isc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Źle. To się pisze przez "rz"
Sory że się przyczepiłem ale tak to fajnie zabrmiało że nie mogłem się powstrzymać ![]() Co do topicu. Hm... Cholerna no podoba mi się to. Ale... no właśnie... coś mi tu nie pasuje... kłopot w tym, e nie wiem co... Hm... "Autor fake" na takie długie nogi że wygląda na jakąś panienke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() JA WIEM !!! JA WIEM !!! "REX SE" = REX SPRITE EDYTOR !!(Sprait edytor Rexa ?) ale mam spota nie ? ]:-> :eVuL:
fajniusi fake mimo że został zrobiony głównie z Zdjęć |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() up: mylisz sie, to Rex soda effect, jego postać. ma inny nick po namelocku ;]
@topic: wykonanie świetne, ale Wow, GZ, lvl nabiłem, wormy wylootowałem siems, joł itd - to rujnuje cały klimat fake'a... |
![]() |
![]() |