|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Crowal dokończ tego fejka bo jest świetny.
|
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: B-B,Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Poszukiwaczka Przygud
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 8,5
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 1
|
![]() Crowal rób,rób i jeszcze raz rób.Mam tylko takie moje zdanie.Czy twoja opowieść nie była by ciekawsza gdybyś wreszcie dał jakomś scene miłasną typu:
Lord Pypek zakochał się w pewnej Elzamendi.Lub dodać do naszej Historii choćby jedą kobiete a nie chłopów.Ale rób jak uważasz.Mi się podoba ale jak mówie Dziewczyny i kobiety też są fajne ![]() 1.Zrób troche większe okna. 2.Zdecydowanie nie używaj koloru czerwonego do napisów. 3.nie wiem ![]() A oto moja opinia : Grafika : 9.99/10 Pomysłow:8/10 W sumie : 9.5/10 Pozdro. P.S. Kiedy ciąg dalszy ?? P.S.2. Czy dodasz jakomś scenke miłosną. Sorry za ortografie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Ciąg dalszy jak zrobi pozostałe 2 fake. Spadaj spamerko i nie wracaj. (kojarzy ktoś Aga_of_<świat>?) @NCrash Co na to poradzisz... nooby są wszędzie.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#584 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: B-B,Śląsk
Imię: Poszukiwaczka Przygud
Świat: Harmonia
Poziom: 8,5
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Lublin!
Imię: Davien Nargon Dobi
Gildia: -
Świat: Refugua
Poziom: 15
Skille: 15/18
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Ej, dlaczego nie skóczysz tego??
Znudziło ci się, czy nie masz pomysłu ? |
![]() |
![]() |
#586 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Ale co prawda dziś miałem wziąść się za new part... Ale jeszcze nie wiem jak to będzie...
![]() |
#587 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: lubaczów
Imię: Chadis Gadi
Profesja: Druid
Gildia: brak
Świat: nebula
Poziom: 11
Skille: 15/19
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() ja niewiem kiedy będzie następna część ale jesze poczekam
![]() Ostatnio edytowany przez rolan - 11-07-2006 o 15:33. |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Nie ma to jak inteligentne posty... @Crowal Jakie teksty?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
|
![]() New Part!
..::Rękojeść::.. Przed komnatą Drzewa mądrości... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W tak zwanym "międzyczasie"... ![]() Później ![]() Czy osoby z Rooka znajdą wystarczająco dobry bastion? Czy Orkowie dogonią naszych bohaterów? Czy Lord Pypek zachowa jeszcze przez pewien czas Swą Mooooc? Czy przestanę truć dupę i wezme się za nowy fake? Te i na wiele innych pytań odpowieci znajdziecie już wkrótce... I mam w dupie to czy wam się nie podobał ostatni odcinek xD Możecie mnie zjechać do -10/+10 a ja i tak to będę miał w dupie xD Pozdro!
#592 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: Częstochowa
Imię: Avery Twine
Gildia: -------
Świat: Silvera
Poziom: 32
Skille: ------
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() no,no crowal uwielbiam twoje fake'i
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ciesze się ze pozwoliłeś mi cię zjechać xD
A więc tak - oceniać całej twojej historii nie ma sensu - więc ocenie tylko ostatni odcinek (pod względem fabuły biore całą 3 część) Wykonanie: Na początek dorzuce tutaj pewne słowo które mnie całkiem skosiło a mianowicie "spopieleje" Słowotwórstwo jest dopuszczalne, no ale z umiarem. Nie twórzmy bezsensownych słów które już istnieją. Przecież nie tak trudno znaleźć coś co przekazuje tą samą informację - np. "zostanie spopielony" Kolejna rzecz "gdzie mój super?" A skąd ty wiesz co ci pisze nad paskiem życia? dowonlość w fake - dobra może być. Za takie coś nie obniże ci pktacji bo takie amsz założenia i ty to robisz, ale IMO wygląda to co najmniej beznadziejnie Dalej... Ten pożółcony outfit mógłbyś w końcu zmienić na jakiś sensowniejszy - bo to nie wygląda specjalnie przyzwoicie GrMroka zrobiłeś jakoś sensowniej - więc widać że potrafisz choć ten mrok... to jakaś mania na zue postacie w fake jest... Ogólnie wykonanie jest dobre , wygląda na to że twoim największym bólem są outfity których zapewne nie chce ci się robić - co widać po pypku czy zmutowanym orku. Ocena za wykonanie: 6/10 - nie jest źle, ale pourzomaicaj troche bardziej otoczenie, oraz dopracuj outfity. Fabuła: Samego motywu inwazji nie poruszę, ale ten tasieimec godny telenoweli wenezuelskiej... Nie masz ciekawszych pomysłów na to wszystko? Wskrzeszenie, jakiś nowy odział, kolejny atak. Tu z drugiewj strony ni z tąd ni z owąd jacyś rangersi (niby 3 miesiące tylko - a tutaj się tyle zmieniło że przepowiednia zdążyła powstać? panie daj pan spokój z takim kitem) No i motyw artefaktu w częściach/paru artefaktów (tutaj to pierwsze) dzięki którym można uratować świat (i tylko dzięki nim) - kolejny nudny bzdet. Ogólnie fabuła u ciebie leży - pomijając sam motyw inwazji jest tragicznie :'/ Ocena za fabułę: 2/10 Ocena ogólna: 8/20 = 4/10 Słabiutko słabiutko. przyłoż się (bo potrafisz) do grafiki, weź się zastanów nad fabułą (najlepiej zakończ tego fake asap i w następnym mocno nad fabułą pomyśl) i będzie git. A teraz to naprade kicha Aż dziw że się ludziom podoba - no, ale cóż
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP:
Powinieneś pisać recenzje filmowe xD Jak pisałem "mam to w dupie" i nie pluje sie... Chce tylko parę rzeczy wyjaśnić... "Spopieleje"... Zdawało mi się że jest takie słowo... ![]() Popieleć, spopieleć... A w dodatku czy to takie ważne xD ? "Super" Pamiętajmy że jednak to jest tylko tibia... A ja chciałem się pozbyć "Super hero"... "Rangersi" i "Przepowiednia... Nie ma określonego czasu... No ale i tak troszkę przesadziłem... Jednak przynajmniej "coś się dzieje"... "Cała Fabuła" No ja wiem... Mam ciulową... No ale dąże żeby to wreszcie skończyć i wziąść się za Tmoda i Gang... I tak to niejedyne błędy... Jest ich więcej... Tylko myślę że należy mi się PLUS, za to że jednak się wziąłem i kontynuuję tego odwiecznego fake'a... Pzdr.
#595 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Imię: Thun Rarothri
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 13
Skille: 36/33
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Nie moge sie doczekac nastepnej czesci
|
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Świat: Aldora
![]() |
![]() Po przeczytaniu wszystkich częsci, mogę tylko powiedzieć:
DOBRA ROBOTA ![]()
#597 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: Białystok
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 47
Skille: 10/23
Poziom mag.: 46
|
![]() To Jest Zajefajne Poprostu The Best Jestes Ziom I Poprostu Zadzisz
|
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Cool i Turok ;p ciekawi mnie kim będe później obawiam sie że knajt
![]() fajny fake dam ci ... 10/10 bo mam zajebisty hoomorek
#599 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Magiczny bobek
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#600 |
Zbanowany
|
![]() 1) Wiediałem! Wiedziałem że to będzie AJ!!!
2) Ale Kur*a mać to jest ja pie*dole zaje*iste, do cholery jasnej! Co tu pisać, taka ocena jak zawsze: <tu wstaw jeden i sto zer>/10 Edit: Chmmmmmm...To juz tak dawno było ? Czemu ja o tym nie wiedziałem? Edit 2: Jeee, 600 post w temacie xP. Ostatnio edytowany przez Michal9000 - 22-07-2006 o 23:55. |
![]() |