|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Po pierwszej części, oceniłem na 2/10...
Ale z drugą się bardziej postarałeś ![]() ![]() Trudno się odczytać na pierwszym screenie...(jakoś odczytałem) I gdy Orc obudził Arnolda, ty popełniłeś literówkę ![]() ![]() Ale ogólnie... 6/10? No, gdzieś tak ![]()
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 03-12-2005 o 07:00. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Von Anix
Profesja: Sorcerer
Gildia: Fleur de lis
Świat: Trimera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Dla mnie jest Super tylko troche nudne
![]()
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@Fake: Ładnie, ładnie... troche pusto, ale fabuła jest w miare ciekawa. 7,5/10 ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
srry za offtop Fake hmmm.....troche mala ta bitwa.Troche pusta oaza.Ale ja tez mialem problemy w Apokalipsie ;P No nic rob dalej bo niezle ci to idzie
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
|
![]() skoro mowisz ze te fake'i sa glupie to po co sie wypowiadasz ? Jak nie masz co robic to zrub wlasne fake'i i my sie powysmiewamy z ciebie ? ok ?
fake moze byc ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Hmm, POSTEPY!
Posluchaj, tylko tak dalej a daleko zajdziesz ![]() druga czesc o niebo lepsza od pierwszej. 7.8/10 ![]()
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Widać ewolucję, to prawda. Pierwsza część mnie odrzuciła. Taka pusta i pozbawiona jekiegokolwiek sensu... Druga nieco lepsza. Staraj się.
Nie mniej moja wstępna ocena to 6/10. Tak na zachęte. @OFFTOPIC: Wiecie co? zawsze zastanawiałem się jaką skalą się posługujecie przy ocenianiu fake'ów. Można zauważyć, że niektórzy, swymi ocenami, stawiają znak równości między tym (z całym szacunkiem, ale będącym"wprawką" autora w tą dziedzinę) a np. "Human's Doom", czy "Orci atakują Rookgard"(które moim zdaniem są bliskie doskonałości). To zupełnie burzy obiektywność ocen i niweczy jakąkolwiek porównywalność. Jeżeli są rażące błędy, niedociągnięcia, które nie pozwalają cieszyć się z czytania/oglądania fake'a, to jak oceną może być 8/10? To tak jakbyśmy oceniali polską gospodarkę jako równą Stanom Zjednoczonym. Przepraszam, za wykład, ale strasznie mnie to ostatnimi czasy wkurza. Dziękuję za cierpliwość.
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Lokacja: Chełm
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avanascer
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() eeeE... fejk jest w sumie fajny ale czegos mi tu brakuje nie jestem znawca i nie chcialbym cie zbytnio krytykowac wiec powiem tylko ze moglbys zrobic druga czesc
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() fajne czekam na wiecej 7/10
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() @up
Ci sie lolu nudzi? Odświerzać stare tematy? Chcesz warna dostać? @topic Może być ale i tak już nie bedzie następnej części |
![]() |