|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
Przed chwila wlasnie skonczylem czytacv tego twojego fake'a TomStonE i musze rzec ze do tej pory placze ze smiechu
Prosze Cie napisz ciag dalszy tego fake'a Ten ostani watek tak byl wzruszajacy ze normalnie placze do tej pory ale ze smiechu Lepiej Ci komedie wychodza niz dramaty Myslales kiedys o karierze rezyserskiej? Bo normalnie w telewizji sama nuda a jakby twoj film puscili to by wszyuscy ze smiechu padali na ziemie Pozdro |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Gorzów Wlkp
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Radzisz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Genius
Świat: Xerena
Poziom: 16
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 14
|
Hmm... Błedy ortograficzne, interpunkcyjne... Biada ci człowieku...
Tak jak komus tam mi sie wydaje że to OTSME ale nie można byc nic pewien.. Stara woda... Trawa dziwna.. pourywane drzewa.. słabo słabo 4/10 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
co tu mówić?BEZNADZIEJA woda stara,trawa dziwna, drzewa no comment wlasciwie od 1 odcinka nic nie zrobiles zeby to poprawic ocena 5/10 ciesz sie ze taka wysoka
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: W domu
Imię: Argall
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 59
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
Teraz dokładam 4. i chyba ostatnią część jeżeli dalej będą same negatywne komentarze. Piszcie czy chcecie Next part.
1.Odział Trolli rozpoczął podróż przez Czarne Bagna. Podczas podróży odział został mocno osłabiony poprzez ciągłe starcia z Bagiennymi stworami ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() Koniec części 4. PISZCIE CZY CHCECIE NEXT PART !!! |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
|
ujdzie w tłoku
możesz ontynuować ale staraj sie bardziej @Down TO sie popisałeś masz tu mój fake Chcesz więcej?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 29-07-2006 o 14:11. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik forum
|
Fajny fake tenm jest zdecydowanie lepszy...Drakon First jesli jestes taki madry to moze sam zrobisz fake;a a nie tylko innych krytykujesz...
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
|
Ten fake ma najleprzą fabułe jaką widziałem. Z wykonaniem jest troche gorzej,ale i tak jest świetny. Rób dalej plx bo mnie wciągneło
Ocena 8/10- za gorsze wykonanie. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
Najepszy fake jaki widzialem (poza bogiem Elevo i black sheepem rzecz jasna!).
Brak super hero, brak prob podlizywania sie (dajac takie imiona jak avager, norah, crowal), a ta niedopracowana grafika tylko dodaje smaczku .Ostatnio edytowany przez Chmielok - 29-07-2006 o 15:30. |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
|
No niezły fake. Szkoda że troche grafika niedopracowana. Fabuła jest niezła.
Zrób dalej. Ogulna ocena 7/10 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik forum
Lokacja: Człuchów.. daleko..
Stan: Niegrający
Imię: Fake'yowiec
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fakey'owiec
Świat: Fakey'owiec
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 66
|
Ja tu niewidze nigdzie żadnej przygody , jedynie jakies trolle i rozmowa na plaży
, dorób wiencej obrazków tak z 10 a nie z 5 ![]() |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
jak to ktos TomStonA krytykował nagle taka zmiena ehh jak to ludzie sie zmieniaja Btw. TomStonE rób dalej ![]() |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
|
Musze to powiedzieć....
ZAJEBISTA FABUŁA!!! Za fabułe masz: 10/10 Wykonanie gorsze: 4/10 Ortgrafiaaa też troche zła: 4/10 ogólnie: 18/20 Czyli: ponad średnio Rób bo ciekawe |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Ty Revi nie badz taki madry Przeciez wiesz ze wczesniejeszy post byl napisany pol zartem pol serio Ale najwazniejsze ze zaczal zwracac uwage na bledy i o to mi chodzilo....Drakon Fist widzialem twojego Fake'a...Taki sobie jest lepsza fabula jest Tomstona niz twoja...Ale wiadomo ze kazdy lubi co innego a o gustach sie nie dyskutuje...Nie musisz krytykowac innych gosci ktorzy dopiero robia fake'a...Tak sie sklada ze Tomstone pierwszy raz robi fake'a i naprawde gosc ma do tego glowe i mu to wychodziu ale to juz moje prywatne zdanie... |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Guest
|
Sądze że to troche dno zze względu na ortografie oraz tagi..
Popraw to i zrób leprzą wersję , tzn. odcinek i będzie super , jak narazie : Wykonanie : 5/10 Fabuła : 8/10 Rób dalej ![]() |
|
|
|
#39 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
|
Cytuj:
Fake może nie idealny ale fabuła oryginalna, nie tak jak mówi nasz kochany Rayan* który oczywiście raczył obejżeć tylko prolog. Kontynuuj, byle szybko .
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
|
Jak narazie do dupy...
Fabuła: Ciągle bitwy rozmowy na przemian blablabla... 4/10 Grafika: Niektóre obrazki rozpixelowane, złe połączenia traw z bagnami i plaży z wodą i wydaje mi się, że OTS ME.
|
|