|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
![]() Przed chwila wlasnie skonczylem czytacv tego twojego fake'a TomStonE i musze rzec ze do tej pory placze ze smiechu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Gorzów Wlkp
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Radzisz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Genius
Świat: Xerena
Poziom: 16
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 14
|
![]() Hmm... Błedy ortograficzne, interpunkcyjne... Biada ci człowieku...
Tak jak komus tam mi sie wydaje że to OTSME ale nie można byc nic pewien.. Stara woda... Trawa dziwna.. pourywane drzewa.. słabo słabo 4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() co tu mówić?BEZNADZIEJA woda stara,trawa dziwna, drzewa no comment wlasciwie od 1 odcinka nic nie zrobiles zeby to poprawic ocena 5/10 ciesz sie ze taka wysoka
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: W domu
Imię: Argall
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 59
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Teraz dokładam 4. i chyba ostatnią część jeżeli dalej będą same negatywne komentarze. Piszcie czy chcecie Next part.
1.Odział Trolli rozpoczął podróż przez Czarne Bagna. Podczas podróży odział został mocno osłabiony poprzez ciągłe starcia z Bagiennymi stworami ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() Koniec części 4. PISZCIE CZY CHCECIE NEXT PART !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() ujdzie w tłoku
możesz ontynuować ale staraj sie bardziej @Down TO sie popisałeś masz tu mój fake Chcesz więcej?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 29-07-2006 o 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Fajny fake tenm jest zdecydowanie lepszy...Drakon First jesli jestes taki madry to moze sam zrobisz fake;a a nie tylko innych krytykujesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
|
![]() Ten fake ma najleprzą fabułe jaką widziałem. Z wykonaniem jest troche gorzej,ale i tak jest świetny. Rób dalej plx bo mnie wciągneło
![]() Ocena 8/10- za gorsze wykonanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Najepszy fake jaki widzialem (poza bogiem Elevo i black sheepem rzecz jasna!).
Brak super hero, brak prob podlizywania sie (dajac takie imiona jak avager, norah, crowal), a ta niedopracowana grafika tylko dodaje smaczku ![]() Ostatnio edytowany przez Chmielok - 29-07-2006 o 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
|
![]() No niezły fake. Szkoda że troche grafika niedopracowana. Fabuła jest niezła.
Zrób dalej. Ogulna ocena 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Lokacja: Człuchów.. daleko..
Stan: Niegrający
Imię: Fake'yowiec
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fakey'owiec
Świat: Fakey'owiec
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 66
|
![]() Ja tu niewidze nigdzie żadnej przygody , jedynie jakies trolle i rozmowa na plaży
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Btw. TomStonE rób dalej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Musze to powiedzieć....
ZAJEBISTA FABUŁA!!! Za fabułe masz: 10/10 Wykonanie gorsze: 4/10 Ortgrafiaaa też troche zła: 4/10 ogólnie: 18/20 Czyli: ponad średnio Rób bo ciekawe |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ty Revi nie badz taki madry ![]() ![]() Drakon Fist widzialem twojego Fake'a...Taki sobie jest lepsza fabula jest Tomstona niz twoja...Ale wiadomo ze kazdy lubi co innego a o gustach sie nie dyskutuje...Nie musisz krytykowac innych gosci ktorzy dopiero robia fake'a...Tak sie sklada ze Tomstone pierwszy raz robi fake'a i naprawde gosc ma do tego glowe i mu to wychodziu ale to juz moje prywatne zdanie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Sądze że to troche dno zze względu na ortografie oraz tagi..
Popraw to i zrób leprzą wersję , tzn. odcinek i będzie super , jak narazie : Wykonanie : 5/10 Fabuła : 8/10 Rób dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Fake może nie idealny ale fabuła oryginalna, nie tak jak mówi nasz kochany Rayan* który oczywiście raczył obejżeć tylko prolog. Kontynuuj, byle szybko ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Jak narazie do dupy...
Fabuła: Ciągle bitwy rozmowy na przemian blablabla... 4/10 Grafika: Niektóre obrazki rozpixelowane, złe połączenia traw z bagnami i plaży z wodą i wydaje mi się, że OTS ME.
![]() |