|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Nie ma czegos takiego jak, idealny internet, przynajmniej nie w Polsce, kazdy ma swoje wady, przy czym neostrada najwiecej i najwieksze ma te wady ;-). Niby chello dobre, ale one tez nie jest takie super idealne.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Jeżeli do Tibii to Neostrada jest idealna.(od 256 w zwyż)
Nie ma lagów, czy kicków; niezależnie od pogody net działa (słyszałem, ze radiówki mają problem podczas opadów); 24h na dobe; tania. @down Tak mi mówił znajomy który używał radiówki. @Balveni To dziwne u mnie noe działa bez zarzutów. @QRAS Specjalnie dla ciebie pogrubie.
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 30-07-2006 o 01:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tasior@ ja mam radiowke xD (niestety) ale przy zlej pogodzie zawsze tak samo mi dziala . Tylko beznadziejny transfer mam -.-
Moj kumpel zrobil taka fajna rzecz...Podlaczyl neta z komorki do kompa i gral cala noc bez lagow, kicków itp. Idealnie mu chodzilo. Nic wiecej o tym nie wiem ![]() Pozdr0 ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() lol2
ja mam neostrade i stwierdzam że nie jest idealna ;p w Polsce nie ma niczego idealnego. Dzisiaj mnie już 2 razy odłączyło od "usługi" w trakcie grania w tibie..hmm,ale mi przynajmniej nie laguje i w miare szybko chodzi.Tylko czasami zdarzy się jakiś meeeggaa wieki freez xD |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ciekawe na czym gra EO i Taifun Devilry, ja przypuszczam, że Taifun ~ gra na NEO, bo widziałem foti, gdzie w pasku było napisane coś związanego z neo, Bubble pewnie nigdy nie kickneło z przyczyn osobistych, a nie z przyczyn serverowcyh. Co wy o tym sądzicie ?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() @up
No ja sie nie znam, ale neostrada, to chyba tylko w polsce? ;-) A co do Bubble, sraty, taty, to juz jest tak stare, ze az sie wierzyc nie chce, ze jeszcze ktos taki temat podejmuje. btw; "Bubble pewnie nigdy nie kickneło z przyczyn osobistych, a nie z przyczyn serverowcyh." TY myslisz ze jak serwer polegnie, to tylko ona na nim zstaje a reszta get out? ;-)))))))))
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 29-07-2006 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() ja mam Neostrade od ponad dwoch lat i nie narzekam. Rozlacza mnie rzadko, szybko dziala, ogolnie bez zarzutów.
Szkoda ze juz nie gram w tibie ;-)
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Mój kumpel ma Aster i mu wszystko chodzi idealnie, zawsze jak u niego byłem nie było mowy o nawet jednym lagu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() A ja mam neostrade i narzekam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Internet jest jeden.
Więc jest on zarówno najgorszym jak i najlepszym z poznanych nam internetów do tibii.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() ja mam siec osiedlowa i ogolnie internet dobrze mi chodzi, lagow nie ma, dobre transfery tylko czasem jest tak ze w ogole sie nie da nic robic z wykorzystaniem polaczenia z internetem, ale to rzadko dosyc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() A ja mieszkam zagranicą i wszystko chodzi pięknie ;> Pod warunkiem, że w ogóle działa, co ostatnio jest rzadkością
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Najlepsze jest SDI, bo jak miałem je 2 lata to nigdy nie było kicków, a jak nic nie pobierałem to lagów nie było. Teraz mam neo 512 i kicki mam bardzo często.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Iława
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja mam multimedie i wszystko jest dobrze
![]() 0 kików i wszystko jasne ![]()
Ostatnio edytowany przez henry[tm] - 29-07-2006 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() JA mam radiówke i dziala mi elegancko zero lagow zero kikow zero ograniczen i to nie prawda ze przy zmianie pogody dziala gorzej -.- (chyba u ciebie) ? <zmien nadajnik>
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wielki Czerwony Smok
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 15
Skille: 18/21
![]() |
![]() ... ma tak : Gram w Tibie neo nie rozłacza. Tobie co inego- Neo się rozłacza...
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja od dwóch lat jade na Vectranecie i zero lagów, jedyna wada jest wewnetrzne IP
|
![]() |
![]() |