|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() @Gallar
Rysiek kochał muzykę. A na odwyk do Olsztyna to go zawiózł kumpel Michał i żona. Po tygodniu przyjechał DŻEM i zabrał go an trasę koncertową. ROzumie, że Rysiek olewał próby i koncerty, dżem to wkurzało bo zespół mógł szlag trafić. I popieram, że to nie dżem go wprowadził w narkotyki. Jak mieszkasz w Tychach to odwiedź pania Golę. Ona niestety jest chora chyba, jak wiem, ale mieszka na Jocie chyba, zresztą pewnie sam wiesz. Ciesze się, że masz swoją opinię, jednak nadal mam żal, że do dzemu, że zabrali go z odwyku. Poza tym DŻEM był częścią jego życia. I nie obwiniam DŻEMU za śmierć Ryśka. @down Według mnie człowiek będący na odwyku i na głodzie, zbytnio nie wie co się dzieje. Może traci świadomość? Nie jestem w tym temacie znawcą. Ale koniec już dyskusji. Każdy powiedział swoje zdanie.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 04-08-2006 o 12:42. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() @UP: Tja, ale z twych wczesniejszych postów można było wywnioskować, że do śmierci Ryśka przyczynił się Dżem.
Dżem był częścią jego życia. On kochał, to co robił. Więc w czym problem? No owszem, zespół przyjechał po Ryśka do tego ośrodka, kiedy ten był na odwyku. A teraz mi powiedz, Rysiek protestował? I takich sytuacji było ja wiem.. z dwie. A takich, kiedy Rysiek NIE BYŁ W STANIE (nie, że nie chciał) grać, o wiele, wiele więcej. No i przede wszystkim. Siłą go z tamtąd nie wzieli, więc nie wiem po co ten Twój żal do zespołu. Mógł powiedzieć, że koncertu nie ma i tyle.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shiba Ujmitsu
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 34
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() zapomniałeś dodać innych świetnych zespołów jak Coma, Hey, Cree...
Festiwal zaje.bisty. |
![]() |
![]() |