|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Czy trapisz/trapujesz? | |||
tak, systematycznie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 19.79% |
tak, nawet często |
14 | 14.58% |
tak, rzadko |
28 | 29.17% |
trapiłem, ale teraz trapią mnie wyrzuty sumienia |
4 | 4.17% |
nie trapiłem, ale nie wykluczam że może kiedyś... |
14 | 14.58% |
nigdy nie trapiłem i nie będe trapić |
17 | 17.71% |
Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|||
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Masalasa
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 150
Poziom mag.: 72
|
![]() Cytuj:
![]() od czasu do czasu zachowuje się jak noobek, ale nie pisze np "plz fri itamz" bo to już jest poprostu nOObiarstwo wrodzone, które trzeba wybić z świata tibiiiiiii ![]() Ostatnio edytowany przez Xadi - 11-08-2006 o 11:31. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdy bije sobie potwora i wpada 5 innych graczy to az mnie krew zalewa ;/
Wtedy właśnie staram sie ich trapować ![]() Noobki pokazuja wtedy co umieja i padaj Buhahaha A ja w spokoju dalej moge expić BUY EGG <ROOK> GOOD OFFER <<ALDORA>>
#25 |
Użytkownik Forum
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zgadzam sie z Druidkiem12. Rookstayerzy maja pomagac slabszym, dawac im itemy, pomagac w questach, etc. Ja zawsze caly loot wyrzucam na ziemie by inni mieli ( chyba ze jest to co spada rzadko lub food bo zjadam). Dlaczego niektorzy sa noobami i trapuja?!? Po co tak sie meczyc z tymi life fluidami, czekaniem?!? Zeby miec satysfakcje, ze sie kogos zabilo???
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() @Michaello
Ty naprawde jestes taki glupi czy tylko udajesz? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tawer Redeye
Profesja: Sorcerer
Gildia: Serpent Seekers
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Skille: Wole ml
Poziom mag.: 11
|
![]() A ja jestem za trapowaniem:
a) pierdo**nych złodziej b) oszustów c) wkurzających n00bó Będe trapował tylko tych którzy będa mieli coś z listy up. |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Jesus, rookstayer to niejestest żaden palladyn, to czy pomaga, czy okrada, czy okrada innych rookstyerow z expa to jego wybór
![]() DI END |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry ze napisalem musza. Moglem napisac mysle, ze powinni pomgac slabszym.
Dlatego wywalam itemy bo po co mi na rooku kasa etc.? Nie zbieram jej. A jakbym mial przez te itemy na sell 0 cap i by za mino trafil sie poison dagger to i bym jakos nie wzial, nawet po tych 10 sekundach to co by bylo? I napisalem: MYSLE, ze tlko nooby trapuja. Jak cie urazilem to przepraszam.Moge chyba wywalac kase prawda? Kolekcjonuje tylko wisienki, platynki etc. I nie nazywaj mnie noobem tylko dlatego, ze nie trapuje tak jak ty. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lublin
Imię: Masalasa
Świat: Pandoria
Poziom: 150
Poziom mag.: 72
|
![]() ja trapuje każdego kogo popadnie i mnie to nie obchodiz czy to oszust, złodziej czy nOOb... trapuje i koniec... może i nie jestem sprawiedliwy ale to jest wspuczesna tibia.
nie trapuje tylko kumpli i ziomów ![]() Ostatnio edytowany przez Xadi - 11-08-2006 o 15:15. |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sorka za offtopic ale nie mam juz nic do powiedzenia co do tematu.
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Bierzemy taką sytuację: stoje na Minohell obok piecyka pelno tu skrzyn i krzesel, przechodzi po nich jakiś gracz i teraz:
--------------------- a) Vialix: zostaw jest moj Player: <glucha cisza dalej wali> lub przeklina lub noobuje lub próbuje trapnąć Bezwłocznie przesuwam go na ukos kratkę wyżej wchodzę za skrzynkę minos przerzuca sie na nooba a noob jka to noob myśli że przesunie mnie kratkę dalej na krzesło. Po niecałej minucie pada i umyślnie rozwalam jakieś viking helmety, jackety itp xD po całym minohell albo wrzucam do kosza. --------------------- b)Vialix: zostaw jest mój Player: OK, food? Pozwalam mu atakować minosa i dziele sie lootem wzamian za food\lf które mi dał. ---------------------- c)Vialix: zostaw jest mój Player: <odchodzi> Heh, kogo mam trapnąć? ![]() --------------------- Ale głównie trapuje ludzi z mojej i kolegów czarnej listy: http://www.balanced.prv.pl/pl/001/011/001/ podaje wam ją bo gdyby ktoś trapnął osobę z tej listy i ta osoba pytałaby się ''dlaczego'' to macie powód ![]()
#35 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Pamiętajcie, nie atakujcie stworka, który walczy z innym graczem (może ten przekaz dotrze do paru osób... eh... nadzieją matką głupich ![]() Pozdrawiam
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Szczerze mówiąc nawet nie wiem jak się trapuje lub urządza trapy widziałem na filmie tylko jak jacyś ludzie obstawili skrzynkami ropnięte potworki nad mino hellem i tam wpuszczali ludzi, osoby które weszły mogły się poruszać ale nie wszędzie i wkońcu padały, a tamci zgarniali loot.
A czy ktoś mi wytłumaczy jak "trapnąć" kogoś? |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() @Tom~
Wg. Xadi'ego wszystkich =) @topik (umyślnie) Ja sam mam rookstayera więc mi nie p****yć, że jestem z kosmosu czy cuś ("u" specjalnie napisane). I ja pomadam nupkom, ale ostatnio salmonki zbieram więc mniej aktywnie. Ostatnio edytowany przez druidek12 - 12-08-2006 o 07:49. |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Myślałem, że wreszcie będzie temat, w którym będzie można podyskutować na "w miarę jakimś poziomie", ale po takich wypowiedziach jak:
Cytuj:
Cytuj: