|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Gdansk
Imię: Vision'Master
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 1
Skille: 1
Poziom mag.: 1
|
![]() ok dzieki bardzo za miłą powiedz
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sluchaj a nie wiesz o ktorej mniej wiecej godzinie bedzie ? bo siedze od poludnia i lookam na tibia.com czy mam juz pacca. nie chce mi sie grac bez niego
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm jestes nieslowny - mialo byc niby za 24h minelo wiecej i nic paca ni widu ni slychu. nie wiem czy to jest az taki problem ?? - Z reszta jak sie zobowiazujesz do czegos to wypadało by dotrzymac slowa. Pozdro poćwicz
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Gall Dordor
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 38
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() A o ktorej bedo pokazana wyniki 4 edycji??
17:48 Erin Karol [17]: PROSZE KTO DA MI 10 k PROSZE prosze nie wyzywac mnie ja tylko prosze 16:27 Akhnar [12]: uwaga osik pogromca to powarzny zlodziej urkadl mi knight legsy wiec wiem uwszajcie na niego http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/ Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Argh... po... 21... tak ciężko poszukać na stronce z konkursem...?
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Gall Dordor
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 38
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ale czy tobie by sie chcialo szukać ;p...
17:48 Erin Karol [17]: PROSZE KTO DA MI 10 k PROSZE prosze nie wyzywac mnie ja tylko prosze 16:27 Akhnar [12]: uwaga osik pogromca to powarzny zlodziej urkadl mi knight legsy wiec wiem uwszajcie na niego http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/ Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() masz jka by cie sie niechciało nawet tam wchodzic
![]() Data zwycięztwa 15-08-2006 drah weike Selena ASG Desert Eagle MAGNUM 15-08-2006 Schnapie Selena Najwiecej wyslanych sms PACC na 90 dni 15-08-2006 Colo Miran Elera PACC na 90 dni 15-08-2006 Burkers Guardia PACC na 90 dni 15-08-2006 Anica knight Harmonia PACC na 90 dni 15-08-2006 mastro sanval nova PACC na 180 dni A liczyłem ze wygram xD
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() ten konkurs to neizla sciema,jakbyscie sami niemogli zorbic a nie razem z tibia.org.pl ktora jest jedna z najbardziej zalosnych stron dla noobow,moze poprostu dacie odnosnik do tamtej strony a po co robic nowa,tesame pytania tesame numery i ci sami nagradzani..w dodatku pewnie kumple jacys
boshe niby oficjalna strona a takie zalosne sprawy robicie
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Mythrera
Poziom: 14
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Cytuj:
Notop, mam podobne zdanie do ciebie. Zalozylem topic http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=95508 , aby wspolnie z autorami pomyslu podyskutowac o wadac, zaletach i koniecznosciach polaczenia projektu z tibia.org.pl. Oczywiscie temat zostal zamkniety, przeciez tak najprosciej. Jesli ktos sie z nami nie zgadza najlepiej zamknac mu usta. Ciekaw jestem jeszcze kiedy dostane bana z uzasadnieniem "nie zgadzasz sie z naszymi pogladami". To forum jest chyba do dyskusji, prawda? Nie lepiej bylo by wyjasnic sobie pewne sprawy przytaczajac argumenty? Jak wyzej napisalem. Ktos trzymajacy wladze moze uczciwie wyjasnic s woje postepowania, badz skozystac ze swoich "praw" i niedopuscic szareg ludka do glosu. Przykro mi ze nasi szanowni modowie podchodza do tej jakze blachej sprawy w sposob nr 2. Widac jakie panuje tu podejscie MOD - USER. P.S. Ciekaw jestem kiedy i ten post zostanie usuniety, jako krytykowanie dzialalnosci modow ![]() |
|
![]() |