Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-08-2006, 15:37   #261
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karrith Pokaż post
[...]
tylko ze te spodnie byly robione z konpii przemyslowej w ktorej zawartosc THC jest nie wystarczajaca do palenia jej w celach narkotycznych.

haha i nikt wcale nie zauwazy ze to nie jest marihuana..wcale.(no chyba ze ktos nigdy tego na oczy nie widzial)

tylko jest pewien problem bo tego sie nie wdycha(w sumie to zalezy od sposobu palenia, ale przewaznie nie ma jak)

tylko ze detoks prawie nigdy nie pomaga, a jesli pomaga to na niedlugo i to jest wlasnie taka terapia dla osob ktorym nie pomaga zwykly detoks na ktorym ejst opdawany metadon(slabszy od heroiny ale dluzej dziala)

a gdzie ja tak napisalem? chociaz w sumie to prawda, bo np jak kupisz czysta heroine od dilera(co sie w polsce nie zdarza, ale zalozmy ze to inny kraj w ktorym czysta wystepuje) to i tak nie ebdziesz tam mial 100% heroiny. a w takiej "szpitalnej" jest na pewno 100%, wiec jesli wezmiesz tego i tego tyle samo to mocniej "kopnie" cie czysta.

nie ma. szybkosc uzaleznienia(fizycznego i psychicznego) zalezy od organizmu, ale przewaznie to wynosi 6-7 razow. poza tym wiekszosc osob po peirwszym razie z heroinom(czy innymi mocnymi opioidami) malo czulo, poniewaz nie mieli jeszcze odpowiednio "wyrobionych" receptorowi dlatego drugi raz prawie nigdy nie jest na drugi dzien tylko czesto po paru tygodniach badz miesiacach.
tylko ze z tytoniem to jest inna sprawa, poniewaz sa to wielkie firmy majace do dyspozycji setki naukowcow i miliony dolarow(badz innej waluty) na rozne srodki i preparaty.

w tym miejscu mi chodzilo o okres chodowania rosliny(co powinines sam wywnioskowac).
Konopia indyjska, to konopia indyjska, jesli twoim zdaniem "naukowcy" wtedy znali sposób, na zmiejszenie ilości THC by zrobić "konopię przemysłową" to teraz tym bardziej, nie tylko naukowcy, znają sposób by ten proces odwrócić = zwiększyć ilość THC w konopi = zwiększyć "kopa".

Co do mieszania, nie chodzi mi to o 90% tytoniu, 10% ganji, lecz na odwrót... i w mniejszej dawce...

Jeśli chodzi o szkło, brałem za wyjścię amfe itd, nawet ślepy zauważy szkło w trafie... tym bardziej po paleniu w lufce...

Detoks nie pomaga? No nie mów mi, że w MONARze sprycują ciebie dragami!

Vanhelsen jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-08-2006, 16:04   #262
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Konopia indyjska, to konopia indyjska, jesli twoim zdaniem "naukowcy" wtedy znali sposób, na zmiejszenie ilości THC by zrobić "konopię przemysłową" to teraz tym bardziej, nie tylko naukowcy, znają sposób by ten proces odwrócić = zwiększyć ilość THC w konopi = zwiększyć "kopa".
w tym problem ze to nie naukowcy tak zrobili, tylko ze jest taka konopia ktora jest uzywana w przemysle-ma ona mala zawartosc THC i jej handel/chodowla jest legalne.

[/quote]Co do mieszania, nie chodzi mi to o 90% tytoniu, 10% ganji, lecz na odwrót... i w mniejszej dawce...[/quote] to i tak sie zauwazy poniewaz konopia ma inny kolo i wyglada inaczej.

Cytuj:
Jeśli chodzi o szkło, brałem za wyjścię amfe itd, nawet ślepy zauważy szkło w trafie... tym bardziej po paleniu w lufce...
po paleniu owszem, przed czasami, poniewaz takie drobinki szkla moga wygladac jak troche tej bialej zywicy ktora nzjaduje sie na lisciach,czesciej sie do tego celu stosuje cukier puder(ale rzadko sie szkolo w marihuanie spotyka, wczensiej mowilem o amfetaminie)

Cytuj:
Detoks nie pomaga? No nie mów mi, że w MONARze sprycują ciebie dragami!
nie, nie pomaga moze tam 5% ludzi ktorzy sie tam lecza, nawet jesli taki cpun odlozy heroine na tydzien, miesiac nawet na pare lat to i tak prawdopodobienstwo ze znowu zacznie cpac jest olbrzymie.
i detox nie wyglada tak ze nic nie bierzesz tylko siedzisz sobie w pomieszczeniu i probojesz wytrzymac bez dragow, tylko podaja ci wiele srodkow zastepczych o slabszym dzialaniu, dlatego tez czesto czesc osob uzaleznionych od heroiny wpada w inny nalog(np amfetaminowy).

Ostatnio edytowany przez Karrith - 18-08-2006 o 16:07.
Karrith jest offline  
stary 18-08-2006, 19:17   #263
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Domyślny

Cytuj:
w tym problem ze to nie naukowcy tak zrobili, tylko ze jest taka konopia ktora jest uzywana w przemysle-ma ona mala zawartosc THC i jej handel/chodowla jest legalne.

to i tak sie zauwazy poniewaz konopia ma inny kolo i wyglada inaczej.

po paleniu owszem, przed czasami, poniewaz takie drobinki szkla moga wygladac jak troche tej bialej zywicy ktora nzjaduje sie na lisciach,czesciej sie do tego celu stosuje cukier puder(ale rzadko sie szkolo w marihuanie spotyka, wczensiej mowilem o amfetaminie)

nie, nie pomaga moze tam 5% ludzi ktorzy sie tam lecza, nawet jesli taki cpun odlozy heroine na tydzien, miesiac nawet na pare lat to i tak prawdopodobienstwo ze znowu zacznie cpac jest olbrzymie.
i detox nie wyglada tak ze nic nie bierzesz tylko siedzisz sobie w pomieszczeniu i probojesz wytrzymac bez dragow, tylko podaja ci wiele srodkow zastepczych o slabszym dzialaniu, dlatego tez czesto czesc osob uzaleznionych od heroiny wpada w inny nalog(np amfetaminowy).
ŻADNA (ŻADNA!) konopia indyjska nie jest legalna... (nie licząc holandi i innych krajów 2 oraz 2,5 świata )
Jak bys nie zauważył, napisałem "BYŁY" więc jest to czas przeszły, aktualnie ta firma nie produkuje dżinsu z konopi, ponieważ jest ona nielegalna...

Nie każda roślina po uschnięciu brązowieje, więc zawsze znajdzie się coś, czego nie odróżnisz od ganji...

Za przeproszeniem, po kiego penisa cukier puder do ganji?!

Vanhelsen jest offline  
stary 18-08-2006, 20:04   #264
carlos_pl
Guest

Domyślny

Narkotyki nic nierobia szlugam juz 3 miesiace i tryskam zdrowiem narazie standart bo ostatnio niemam kasy a diler niesposci mi nci bo huj z niego
wiec jak mowie naraazie kwas ziolo dragi i czasem amfa ogolnie polecam jest niezla jazda

stary 19-08-2006, 09:52   #265
Tompior
UnlimitedWarnWorks

Tompior's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Tompior ma numer GG 3186363
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez carlos_pl Pokaż post
Narkotyki nic nierobia szlugam juz 3 miesiace i tryskam zdrowiem narazie standart bo ostatnio niemam kasy a diler niesposci mi nci bo huj z niego
wiec jak mowie naraazie kwas ziolo dragi i czasem amfa ogolnie polecam jest niezla jazda
Hahaha ale madrala... Widac ze masz kolo 13 lat
stary 19-08-2006, 10:31   #266
Rodzynek
Użytkownik forum

Rodzynek's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Złotów

Profesja: Knight
Świat: Luminera
Domyślny

Hah... Ja próbowałem trawki, nie powiem żeby było złe Spróbować zawsze można, ale wole pić
PZDR
Rodzynek jest offline  
stary 19-08-2006, 12:28   #267
Karrith
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Nie każda roślina po uschnięciu brązowieje, więc zawsze znajdzie się coś, czego nie odróżnisz od ganji...
jesli nie jest sie calkowitym zoltodziobem to jest bardzo trudno niezauwazyc nawet malutkich "dodatkow"

Cytuj:
Za przeproszeniem, po kiego penisa cukier puder do ganji?!
poniewqaz przypomina on receptory ktore produkuja thc a znjaduja sie na lisciach i topkach, dzieki ktorym trawa mocniej kopie.

Cytuj:
zobaczysz za pare miesiecy/lat ze nie warto bylo tracic zdrowia dla paru chwil przyjemnosci.

Cytuj:
Hah... Ja próbowałem trawki, nie powiem żeby było złe Spróbować zawsze można, ale wole pić
PZDR
tylko ze alkohol jest gorszym narkotykiem niz marihuana wiec gorzej dla ciebie.
stary 19-08-2006, 14:00   #268
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Domyślny

Cytuj:
poniewqaz przypomina on receptory ktore produkuja thc a znjaduja sie na lisciach i topkach, dzieki ktorym trawa mocniej kopie.

zobaczysz za pare miesiecy/lat ze nie warto bylo tracic zdrowia dla paru chwil przyjemnosci.

tylko ze alkohol jest gorszym narkotykiem niz marihuana wiec gorzej dla ciebie.
Ale powiedz mi, po cholere ten cukier?! Co on daje? Mocniej się sztachniesz? Bardziej uzalerznia?! Co?! A jeśli chodziło ci tylko o efekt wizualny, to strzeliłeś gafę...

Ironia, jest cos takiego....

Vanhelsen jest offline  
stary 19-08-2006, 14:27   #269
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Hehe...

Miales(as?) racje co do tej terapii. Poczytalem i teraz wiem, ze to fakt. Zwracam honor

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 19-08-2006, 14:40   #270
Lever
Guest

Domyślny

Mam prozbe wymienicie mi wszystkie mozliwe narkotyki i sposoby uzywania? Oraz ktory jest najgrozniejsz... Thx wielkie...

stary 19-08-2006, 15:58   #271
Karrith
Użytkownik Forum

Domyślny

w jakims moim poprzednim poscie masz link do klasyfikacji narkotykow wg ich niebezpiecznosci.
a zbye poczytac o narkotykach to polecam wikipedie stronke www.hyperreal.info oraz oczywiscie google
stary 19-08-2006, 23:31   #272
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez carlos_pl Pokaż post

@wikipedia
Za samo posiadanie marihuany grozi kara do trzech lat pozbawienia wolności, natomiast udzielanie marihuany innej osobie zagrożone jest karą do 10. lat pozbawienia wolności, a udzielanie jej małoletniemu jest zbrodnią zagrożoną karą od 3 do 15. lat pozbawienia wolności.
@
Czy chcesz siedziec w pierdlu ? Dla mie nie masz nawet zielonego pojecia o marihuanie. Krotka wypowiedz "Yo ziomale jeztem cool bo pokasalem im jakje to iyts supere!".
Co do szkod jakie wywoluje maryha sa bardzo duze i nie warto brac ;/.

@up where
cukier do czegos tam moze byc specjalnym kantemXD.
janek@ jest offline  
stary 19-08-2006, 23:51   #273
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

W ogóle najlepsze odloty są jak sobie wprowadzasz alkohol dożylnie. Będziesz się świetnie bawił. O ile przeżyjesz.

Cytuj:
nie licząc holandi i innych krajów 2 oraz 2,5 świata
Holandia w ogóle jest porąbanym krajem...
Shanhaevel jest offline  
stary 20-08-2006, 08:18   #274
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

up@:dlaczego uważasz ,że Holandia jest porąbanym krajem?już bardziej porąbana jest Polska;p
PiXik jest offline  
stary 24-08-2006, 12:35   #275
Tyrus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: W domu mieszkam :P

Stan: Niegrający
Domyślny

Chyba mózg ci te "traffki" wypaliły . Ja nie wiem po co sobie zdrowie niszczyc. Jest to totalna głupta. NIe miał bym nic do roboty tylko sie dusic jakims poje****m dymem. NIe dość ze to śmierdzi to jeszcze nie ma z tego żadnej rozrywki, chyba że sie tak naćpasz, że nie bedziesz wiedział ile masz lat i gdzie mieszkasz hehe. Nie pale i palic nie bede, nawer papierochów.
Tyrus jest offline  
stary 24-08-2006, 12:53   #276
D1ABL0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: Kazoo

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 18
Skille: I'mSorc
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Klimmek Pokaż post
Ja tam nie mam zamiaru niszczyć sobie zdrowia nakotykami, a już napewno imponować komuś ich braniem. A jeśli ktoś ma w dupie swoje życie to prosze bardzo, nie będe się wtrącał.
Popieram

(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki
aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!!
D1ABL0 jest offline  
stary 24-08-2006, 13:01   #277
Drachol'ek
Guest

Domyślny

Rahim z Paktofoniki rymował:
"Ganja zostawia ślady jak sanek płoza"
Mysle ze cos w tym jest.

@down

dzieki za poprawienie;]

Ostatnio edytowany przez Drachol'ek - 24-08-2006 o 13:49.

stary 24-08-2006, 13:24   #278
BloodyZool
Użytkownik forum

BloodyZool's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Przemyśl

Stan: Na emeryturze
Imię: Retired
Gildia: Not yet -.-"
Świat: Retiredula
Skille: 1337
BloodyZool ma numer GG 9220359
Domyślny ah joj ^^.- offtop = me

offtop@

rah spiewal ganja zostawia slady jak sanek ploza^^ ;>
BloodyZool jest offline  
stary 24-08-2006, 15:22   #279
Karrith
Użytkownik Forum

Domyślny

do wszystkich ktorzy pisza ze kazdy kto bierze narkotyki jest debilem i ze po co to on robi i wogole-to jest ich osobista sprawa co robia i nie wam to oceniac.
z tego co zauwazylem na forach to narkomani (w wiekszosci) wypowiadaja sie inteligentniej oraz dojrzalej niz wiekszosc osob tutaj(moze jest to spowodowane tym ze srednia wieku jest tutaj nizsza).
stary 24-08-2006, 16:40   #280
Squaess'me
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 02 2006

Domyślny

dalej twierdze, ze to zwykli cpuni.
Squaess'me jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania