![]() |
#261 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Co do mieszania, nie chodzi mi to o 90% tytoniu, 10% ganji, lecz na odwrót... i w mniejszej dawce... Jeśli chodzi o szkło, brałem za wyjścię amfe itd, nawet ślepy zauważy szkło w trafie... tym bardziej po paleniu w lufce... Detoks nie pomaga? No nie mów mi, że w MONARze sprycują ciebie dragami! ![]()
|
![]() |
#262 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
[/quote]Co do mieszania, nie chodzi mi to o 90% tytoniu, 10% ganji, lecz na odwrót... i w mniejszej dawce...[/quote] to i tak sie zauwazy poniewaz konopia ma inny kolo i wyglada inaczej. Cytuj:
Cytuj:
i detox nie wyglada tak ze nic nie bierzesz tylko siedzisz sobie w pomieszczeniu i probojesz wytrzymac bez dragow, tylko podaja ci wiele srodkow zastepczych o slabszym dzialaniu, dlatego tez czesto czesc osob uzaleznionych od heroiny wpada w inny nalog(np amfetaminowy).
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 18-08-2006 o 16:07. |
|||
![]() |
![]() |
#263 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jak bys nie zauważył, napisałem "BYŁY" więc jest to czas przeszły, aktualnie ta firma nie produkuje dżinsu z konopi, ponieważ jest ona nielegalna... Nie każda roślina po uschnięciu brązowieje, więc zawsze znajdzie się coś, czego nie odróżnisz od ganji... Za przeproszeniem, po kiego penisa cukier puder do ganji?!
![]() |
#264 |
Guest
|
![]() Narkotyki nic nierobia szlugam juz 3 miesiace i tryskam zdrowiem narazie standart bo ostatnio niemam kasy a diler niesposci mi nci bo huj z niego
wiec jak mowie naraazie kwas ziolo dragi i czasem amfa ogolnie polecam jest niezla jazda ![]() |
![]() |
#265 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Złotów
Profesja: Knight
Świat: Luminera
|
![]() Hah...
![]() ![]() ![]() PZDR |
![]() |
![]() |
#267 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#268 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Ironia, jest cos takiego....
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Hehe...
Miales(as?) racje co do tej terapii. Poczytalem i teraz wiem, ze to fakt. Zwracam honor ![]()
#270 |
Guest
|
![]() Mam prozbe wymienicie mi wszystkie mozliwe narkotyki i sposoby uzywania? Oraz ktory jest najgrozniejsz... Thx wielkie...
|
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
|
![]() w jakims moim poprzednim poscie masz link do klasyfikacji narkotykow wg ich niebezpiecznosci.
a zbye poczytac o narkotykach to polecam wikipedie stronke www.hyperreal.info oraz oczywiscie google ![]()
#272 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@wikipedia Za samo posiadanie marihuany grozi kara do trzech lat pozbawienia wolności, natomiast udzielanie marihuany innej osobie zagrożone jest karą do 10. lat pozbawienia wolności, a udzielanie jej małoletniemu jest zbrodnią zagrożoną karą od 3 do 15. lat pozbawienia wolności. @ Czy chcesz siedziec w pierdlu ? Dla mie nie masz nawet zielonego pojecia o marihuanie. Krotka wypowiedz "Yo ziomale jeztem cool bo pokasalem im jakje to iyts supere!". Co do szkod jakie wywoluje maryha sa bardzo duze i nie warto brac ;/. @up where cukier do czegos tam moze byc specjalnym kantemXD. |
|
![]() |
![]() |
#273 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() W ogóle najlepsze odloty są jak sobie wprowadzasz alkohol dożylnie. Będziesz się świetnie bawił. O ile przeżyjesz.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: W domu mieszkam :P
Stan: Niegrający
|
![]() Chyba mózg ci te "traffki" wypaliły
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: Kazoo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grand Master of Dragons
Profesja: Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 18
Skille: I'mSorc
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#277 |
Guest
|
![]() Rahim z Paktofoniki rymował:
"Ganja zostawia ślady jak sanek płoza" Mysle ze cos w tym jest. @down dzieki za poprawienie;] Ostatnio edytowany przez Drachol'ek - 24-08-2006 o 13:49. |
![]() |
#278 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na emeryturze
Imię: Retired
Gildia: Not yet -.-"
Świat: Retiredula
Skille: 1337
![]() |
![]() offtop@
rah spiewal ganja zostawia slady jak sanek ploza^^ ;> |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
|
![]() do wszystkich ktorzy pisza ze kazdy kto bierze narkotyki jest debilem i ze po co to on robi i wogole-to jest ich osobista sprawa co robia i nie wam to oceniac.
z tego co zauwazylem na forach to narkomani (w wiekszosci) wypowiadaja sie inteligentniej oraz dojrzalej niz wiekszosc osob tutaj(moze jest to spowodowane tym ze srednia wieku jest tutaj nizsza).
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() dalej twierdze, ze to zwykli cpuni.
|
![]() |