|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Jak sie domyslacie chodzi o protekcje na Infernie, szukalem w spisie gildii czy niema odpowiedniej dla mnie, lecz takiej nie znalazlem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() nie boje sie tylko denerwuja mnie tacy PK np sorc 17lvl co ma z gostka na 8lvlu satysfakcje ??nie sadze a na pvp jest to samo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() PvP a Pvp Enfo to nie to samo . Na Pvp po zabiciu ilus tam ziomow dostajesz ban jezeli miales juz RS , a na PVP Enfo mozesz zabijac ile chcesz
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() wiem ale mi chodzi ze na zwyklym pvp tez sa dzieci ktore maja wyzszy lvl i PK'uja dla podniety ze kogos zabily. mam tez chara na pvp ale chcialem zaczac na e-pvptyle ze tam bez protekcji bardzo ciezko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Gratuluję podejścia "dzieci mają podnietę, że mnie zabiją". Polecam pvp, na Infernie długo nie zabawisz. Niepotrzebnie się nawkur.wiasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1. Robienie knighta na infernie jest BEZ SENSU. Exhausted jest tak niskie, że najlepiej grać sorcem/druidem, bo pvp i expienie (na h lvlu) knightem to porażka.
2. Nie trzeba mieć protekcji, żeby móc grać. Ja nabiłem 21 lvl palkiem padając RAZ od jakiegoś 61 ek, który był retired. Wystarczy wiedzieć, gdzie expić i nie wchodzić nikomu w drogę. 3. Tibia.pl to nie strona, na której noobki mają szukać protectorów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() ciekawe ale niemozliwe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tylko Ci się wydaje. Jak się ma skilla i rozum, to jest ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() no moze i sie da ale jakiegos wilekiego lvla nienabijesz z samym skillem i rozumem bo gdy zaczniesz stawac sie silnym to znajdzie sie grupka ktora cie zaraz ubije dla expa ale coz taki serv e-pvp
|
![]() |
![]() |