|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Kyra
|
![]() niektóre rzeczy to prawda, a niektóre nie. np. prawda jest : . „ Zawalony rok w szkole, zniszczone relacje z rodziną i przyjaciółmi… nie opłaca się „ Wie, co mówi, bo nietakt dawno sama spędzała przed komputerem praktycznie cały swój wolny czas i pamięta, jakie były tego skutki w domu i w szkole… i jeszcze :U niemal wszystkich dochodzi do pogorszenia ocen z wielu przedmiotów (z wyjątkiem angielskiego, ponieważ dialogi z innymi graczami prowadzi się właśnie w tym języku).
a niektóre to brednie. to tyle...
![]() |
#83 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Cytuj:
To sie zdażyło w World of Warcraft a nie w Tibi..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
@topic: Prawda tibia uzaleznia. Ale przeciez wszystko dla madrych... A juz wypisywanie takich bzdur jak Azjaci umierajacy przy tibi... zal sie ich robi. Chyba sie wysile i wysle im maila/list. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() ...........
Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 25-01-2009 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Hahahahahahahahahaha. Najlepsze było to z Azjatami. Ale odjazd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() PAnie i panowie to co tutaj jest napisane jest czysta prawda i nie rozumiem waszej agresji...
sam widze siebie i innych graczy ktorych znam z rl w tych slowach. Jawiem ze jestem narkomanem a tibia jest moja dzialka... ![]() ![]() ALE! powiem wam szczerze ze mam to gdzies ze jestem uzalezniony od tibi jak i rowniez mam gdzies to ze ktos umarl przed kompem czy zaje***l stara krzeslem (husiaihasuhias) Co mnie to obchodzi?? ja chce grac!!!!!!! ja chce swoja dzialke!!!!!!!! i niech nikt nie probuje mi jej odebrac bo krzeslem bede dzielnie jej bronil!!!! SZANUJ ZIELEN !! SZANUJ CHARA!!!
![]() |
#88 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Jak wyżej /\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
nie oznacza to ze ktos w wieku 14 lat ma neostrade to jest dzieckiem neo mzoe byc to zarowno inna kategoria wiekowa a potencjalne "dziecko neo" mzoe miec rowniez chello czy siec osiedlawa wiec zanim cos napiszesz przeczytaj co znaczy to stwierdzenie |
|
![]() |
![]() |
#90 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
nie oznacza to ze ktos w wieku 14 lat ma neostrade to jest dzieckiem neo mzoe byc to zarowno inna kategoria wiekowa a potencjalne "dziecko neo" mzoe miec rowniez chello czy siec osiedlawa wiec zanim cos napiszesz przeczytaj co znaczy to stwierdzenie |
|
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
Bubble i GM Nietzsche czy jak mu tam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie zgodze sie jednak z reszta "faktow" szkola , zycie prywatne itp. to jest sprawa prywatna kazdego gracza to ze jedne osoby sie lepiej ucza a inne gorzej to kwestia priorytetow, jedni sie ucza na lekcjach a w domu maja tibie inni nie ucza sie w szkole - musza w domu, a ze wola grac w tibie to wlasnie widac skutki. 2 rzecz to zycie prywate - znajomi itp znowu "kwestia priorytetow" = wirtualni znajomi - rl znajomi | rl znajomi przez tibie - rl znajomi w czasie rzeczywistym face 2 face : D ludzie sa rozni i mylne jest ocenianie wszystkich wedlug tego samego szablonu wszyscy mamy inne priorytety charaktery i poglady. i to na tyle ;P moze nie jestem dumny z uzaleznienia ale i tak bardziej jestem uzalezniony od gier koputerowych niz konkretnie od tibii ;p THE END
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() @up z tym 30-40 dni to troche przesadziłeś miałem to na biologii jakieś 20-30 dni a z tym że płynów by niepił to wielka prawda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Up:
Bez jedzenia można przeżyc 30 dni, ale w ostanitch dniach organizm zaczyna rozkałać swoje własne komórki na pożywienie, wiec później można nie powrócić do wcześniejszego stanu, a nawet jeślit o po długiej rekonwalescencji. Bez wody człowiek jest w stanie wytrzymać około 3 dni. Materiał jest bzdurą i tanią sensacją jak reszta, większość dzieciarni która w to gra jest uzależniona, ale to jest oczywiste. Co tutaj dużo dyskutować?
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
![]() |
![]() 50% to prawda o Tibi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
Myślę, że kiepsko policzyłeś ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Te czasopismo to jeden wielki shit, ale aż tak bardzo się nie mylą. 70% ludzi grających w tibie to półmózgi, gram od 3 lat i wiem co mówie, wystarczy popatrzeć na niektórych brazoli lub polaczków
![]() Nie wiem czemu przez 10 stron co drugi post jest o tej Chince co kopneła w kalendarz przy WoW'ie -.- BROŃMY TIBII KRZESŁEM,TABORETEM CZY INNYM DREWNEM KTÓRE MAMY POD RĘKĄ PRZED TAKIMI LUDŹMI JAK KAJKO!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() obstawialbym <90%, przy ostroznych szacunkach >80%.
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Omg, w teleexpresie puszczali o tej chince, i ona grala w WoW
Ktos skrajnie uzalezniony pobil matke krzeslem, to od razu czlowiek, ktory gra w Tibie=Narkoman i tyle |
![]() |
![]() |