Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-08-2006, 20:31   #161
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Widakey
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Evernight
Świat: Titania
Poziom: 125
Skille: 97 Dist
Poziom mag.: 21
Szczuru.pl ma numer GG 2228428
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Vilum Pokaż post
Szczurek, nie musisz opisywac swoich spraw rodzinnych nas naprawde to nie interesuje chcesz sie pozalic idz na www.czateria.pl ale to forum jest przeznaczone do spraw Unit vs Okhrana wiec nie pisz nic prosze
Wracaj do gry z boską Okhraną Dzieciątku neostrady

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-08-2006, 20:34   #162
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Poziom: 101
Domyślny

BTW:

Aktualny wynik miedzy Unit vs Okhrana (1:6)
Master Vilum jest offline  
stary 23-08-2006, 20:36   #163
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

Cytuj:
BTW:

Aktualny wynik miedzy Unit vs Okhrana (1:6)
dodaj se 30 pare fragów dla unitów jak byliście kazadum a moze jak nowa gildia resetuje fragi to mamy znowu reset bo unit zmienił nazwe xd
stary 23-08-2006, 20:38   #164
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Czytaj Forum (jak umiesz) to bedziesz wiedzial...
mow do mnie jeszcze
stary 23-08-2006, 20:50   #165
Master Vilum
Użytkownik Forum

Domyślny

Dzisiaj była dobra akcja jak Johnny Gunsy zlapal red hp na mostku jak sie idzie na d-lair
stary 23-08-2006, 21:37   #166
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dzisiaj była dobra akcja jak Johnny Gunsy zlapal red hp na mostku jak sie idzie na d-lair
Suty puff?? jak w reklamie mentosa?
stary 23-08-2006, 21:51   #167
Versus
Użytkownik Forum

Versus's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post
Vilum mój kochany przyjacielu widzę że wpadłeś jak gówno w wentylator bo nie dość że dałeś pasy aby być w boskiej okhranie to jeszcze ściemniasz. Ale ja na twoim miejscu bym wcale nie był dumny z tego powodu bo oni grać nie umią, no ale ty też nie wiec sie uzupełniacie A pozatem okradłeś SeQa z domu i jeszcze zwaliłeś wine na kogoś innego. Czasem mi żal twoich rodziców.....bez urazy. Dla mnie zawsze już będziesz frajerem i złodziejem i cokolwiek powiesz to będzie przechodziło mi obok tyłka. Kiedyś byłeś inny, ale tak jak większość padłeś ofiarą towarzystwa pewnego wielkiego czoła ( pozdro Zigi ;*) Teraz już na zawsze pozostaniesz naszym wrogiem i nigdy nie odzyskasz naszego szacunku ( Czekam dnia w ktorym wpisze ci sie na liste dedów ;D albo na spółke z SeQiem

A najbardziej mi sie podobało jak Ktoś pisał do mnie z Viluma po angielsku takie rzeczy że musiałem w słownik patrzeć a zawsze się mnie pytałeś coś w stylu co znaczy yesterday xD Sądze że poprostu dając pasy emziemu zapomniałeś mu wspomnieć że twój nauczyciel od angielskiego nie trafia do twojego mózgu

I to tyle.. na koniec chciałbym dodać że to co ty uskuteczniasz na forum i w tibii to jest po prostu pop.......ne ;D jednym słowem a właściwie trzema - cuda na kiju

Pozdro Vilumek jesteś cool ;***
Boski Widakeyu moze nas nauczysz, co? Najpierw moze jednak naucz sie, ze czasownik 'umiec' w 3 osobie liczby mnogiej odmienia sie 'umieja' a nie 'umia'. Swoja droga oddales juz kase za domek, ktory dostales dzieki wojnie fatality vs costam? Do waszych sporow wtracac sie nie zamierzam, bo nie moj interes, ale od mojej gildii to sie odczep. Niektorzy wola wygodnie siedziec i nic nie robic i patrzec jak unit wybija pol servera od tak sobie. Wiesz co gaura powiedzial, dlaczego zabili tych ludzi ostatnio? "becouse we could". kiedys wpadna po Ciebie i Twoich znajomych i Ci mina zrzednie, za to bedziesz mial okazje do wykazania sie jak dobrze grac umiesz. Rob co chcesz. Zwroc jednak uwage, ze my sie Ciebie nie czepiamy, wiec i ty zostaw nas w spokoju.

@_BeliaR_, martinesz. Dzieki za mile slowa

Ps. niezla macie wyobraznie z tym vilumem. Oczywiscie, zeby przyjac goscia ktorego znam 2 lata i ktory ma 80 mastera, trzeba postawic warunek dania pasow. Smiech na sali. Ci niemcy co ostatnio do nas dolaczyli to tez nam passy rozdali? O_o Moze poprostu ja o czyms nie wiem, a wszyscy sie dobrze bawia ;'(( oswieccie mnie plz.
Versus jest offline  
stary 23-08-2006, 22:36   #168
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Versus Pokaż post
Boski Widakeyu moze nas nauczysz, co? Najpierw moze jednak naucz sie, ze czasownik 'umiec' w 3 osobie liczby mnogiej odmienia sie 'umieja' a nie 'umia'. Swoja droga oddales juz kase za domek, ktory dostales dzieki wojnie fatality vs costam? Do waszych sporow wtracac sie nie zamierzam, bo nie moj interes, ale od mojej gildii to sie odczep. Niektorzy wola wygodnie siedziec i nic nie robic i patrzec jak unit wybija pol servera od tak sobie. Wiesz co gaura powiedzial, dlaczego zabili tych ludzi ostatnio? "becouse we could". kiedys wpadna po Ciebie i Twoich znajomych i Ci mina zrzednie, za to bedziesz mial okazje do wykazania sie jak dobrze grac umiesz. Rob co chcesz. Zwroc jednak uwage, ze my sie Ciebie nie czepiamy, wiec i ty zostaw nas w spokoju.

@_BeliaR_, martinesz. Dzieki za mile slowa

Ps. niezla macie wyobraznie z tym vilumem. Oczywiscie, zeby przyjac goscia ktorego znam 2 lata i ktory ma 80 mastera, trzeba postawic warunek dania pasow. Smiech na sali. Ci niemcy co ostatnio do nas dolaczyli to tez nam passy rozdali? O_o Moze poprostu ja o czyms nie wiem, a wszyscy sie dobrze bawia ;'(( oswieccie mnie plz.
Skoro nawet nie wiesz z jaką gildią była wojna to zamknij jape grzecznie mówiąć. Pozatem Okhrana to same nooby ;D

Powodzenia z klockami lego xD
stary 23-08-2006, 22:41   #169
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

@vidakey

po pierwsze okhrana dopiero zaczyna wygrywac, nie martw sie jeszcze przyjda po ciebie teraz sie smiejesz, anie dlugo padniesz, tak jak kuja karoa, czy gina tina. ten serv dla każdego jest stracony. ostatnio dostałem wiadomość na gg, w której kolega rozmawiał z johnym gunsym, i pytał sie czego pkujecie, a on for fun. =] zabijanie bez reason i wogole. Jeszcze jak Vidakeyem grał stary owner, to wtedy była niezła sielanka, pamietam jak pkowali noob charami, poszedłem z vilumem ich ubic, po kilku minutach wpada unit i zaczyna nas bić, vilum pada, a ja koncze w tym momencie gre.
rosnące pa unitów jest nie do wytrzymania. wiesz, znam kilka osob, co mowiło, że unit jest fajny, a skonczyło gre. życze powodzenia na tym straconym servie. jeszcze odnosnie (możliwej) wygranej wojny kazadum, zastanawia mnie, czy byscie expili, po wygranej, czy byscie powrócili na serva, jak byscie zarzadzali na tym servie.

pozdrawiam,
Marti

p.s. myślę, że wasze kłotnie tu nic nie wznosza, wasze załosne rozmowy tylko zaśmiecaja forum.
stary 23-08-2006, 22:45   #170
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martinesz Pokaż post
@vidakey

po pierwsze okhrana dopiero zaczyna wygrywac, nie martw sie jeszcze przyjda po ciebie teraz sie smiejesz, anie dlugo padniesz, tak jak kuja karoa, czy gina tina. ten serv dla każdego jest stracony. ostatnio dostałem wiadomość na gg, w której kolega rozmawiał z johnym gunsym, i pytał sie czego pkujecie, a on for fun. =] zabijanie bez reason i wogole. Jeszcze jak Vidakeyem grał stary owner, to wtedy była niezła sielanka, pamietam jak pkowali noob charami, poszedłem z vilumem ich ubic, po kilku minutach wpada unit i zaczyna nas bić, vilum pada, a ja koncze w tym momencie gre.
rosnące pa unitów jest nie do wytrzymania. wiesz, znam kilka osob, co mowiło, że unit jest fajny, a skonczyło gre. życze powodzenia na tym straconym servie. jeszcze odnosnie (możliwej) wygranej wojny kazadum, zastanawia mnie, czy byscie expili, po wygranej, czy byscie powrócili na serva, jak byscie zarzadzali na tym servie.

pozdrawiam,
Marti

p.s. myślę, że wasze kłotnie tu nic nie wznosza, wasze załosne rozmowy tylko zaśmiecaja forum.
Ale ja zmieniam serwa... ;/

Pozatem nie Vidakey tylko Widakey jamochłonie...
stary 23-08-2006, 22:46   #171
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martinesz Pokaż post
@vidakey

pozdrawiam,
Marti

Wydaje mi sie ze gdy unit zostanie pokonany (O ile to mozliwe)zacznie sie wojna o wladze servera. Najprawdopodobniej bedzie walczyc fusion lub xq i pare innych. Ale szczerze watpie zeby unit odszedl przy takiej ilosci pieniedzy...
SeQ_PL jest offline  
stary 23-08-2006, 23:08   #172
Kikos.pl
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL Pokaż post
Wydaje mi sie ze gdy unit zostanie pokonany (O ile to mozliwe)zacznie sie wojna o wladze servera. Najprawdopodobniej bedzie walczyc fusion lub xq i pare innych. Ale szczerze watpie zeby unit odszedl przy takiej ilosci pieniedzy...
Wasza klutnia do niczego nieprowadzi.
A tak pozatym majac taka wladze na serwerze i czekajac co 3-5 miechow na jakies wydarzenia czy bitwy to nuda wiec sadze ze kazdy majac wladze robil by to samoco Unit by cos sie wydarzylo.

Gra bez walki z wladza na serwie to nuda (zdaniem wielu) zabijaja poto by wnerwic ludzi ktorzy zaczna przeciwko nim walczyc. A oni sa dobrzy w te gierki Etc. Vilum Okhrana wygrywa ale Fragami idzcie na OPen Battle i znow niebedzie tak latwo ;] .

np. Ostatnia Walka "Blisko Carlin" ani 1 Unit nieucierpial a bylo was trocheee wiecej Latimerid sie wylozyl i Dima . Jezeli sie niemyle ;]

Zycze wam powodzenia w walce. Ja NArazie chce Grac puki Moge "Spokojnie".

stary 23-08-2006, 23:11   #173
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kikos.pl Pokaż post
A tak pozatym majac taka wladze na serwerze i czekajac co 3-5 miechow na jakies wydarzenia czy bitwy to nuda wiec sadze ze kazdy majac wladze robil by to samoco Unit by cos sie wydarzylo.

Gra bez walki z wladza na serwie to nuda (zdaniem wielu) zabijaja poto by wnerwic ludzi ktorzy zaczna przeciwko nim walczyc. A oni sa dobrzy w te gierki Etc. Vilum Okhrana wygrywa ale Fragami idzcie na OPen Battle i znow niebedzie tak latwo ;] .

np. Ostatnia Walka "Blisko Carlin" ani 1 Unit nieucierpial a bylo was trocheee wiecej Latimerid sie wylozyl i Dima . Jezeli sie niemyle ;]

Nieeeee!! Vilum swoim ue położy cały unit xD
stary 23-08-2006, 23:17   #174
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Ale ja zmieniam serwa... ;/

Pozatem nie Vidakey tylko Widakey jamochłonie...
Srry za literówkę, ale nie musisz mnie odrazu wyzywać. To, że zmieniasz server nei wnosi nic do rozmowy. :< g/l, pomimo, że Cie nie lubie :<
stary 23-08-2006, 23:24   #175
Versus
Użytkownik Forum

Versus's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Skoro nawet nie wiesz z jaką gildią była wojna to zamknij jape grzecznie mówiąć. Pozatem Okhrana to same nooby ;D

Powodzenia z klockami lego xD
nie mow do mnie 'zamknij jape'. nie wyzywaj mnie, bo ja ciebie nie wyzywam. jestem od ciebie 3 lata starszy wiec z klockami lego ci nie wyszlo.

nie pamietam nazwy gildii z ktora fatality mialo wojne, ale prosiliscie mnie wtedy o pomoc (moze nie ty konkretnie, ale pare osob z fatality) i doszedlem do was na czas wojny. z szacunkiem wiec moze?
Versus jest offline  
stary 23-08-2006, 23:35   #176
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Versus Pokaż post
nie mow do mnie 'zamknij jape'. nie wyzywaj mnie, bo ja ciebie nie wyzywam. jestem od ciebie 3 lata starszy wiec z klockami lego ci nie wyszlo.

nie pamietam nazwy gildii z ktora fatality mialo wojne, ale prosiliscie mnie wtedy o pomoc (moze nie ty konkretnie, ale pare osob z fatality) i doszedlem do was na czas wojny. z szacunkiem wiec moze?
No to ile masz lat kozaczku?

Pozatem ten domek od Lansenda mi sie należał i nikomu nawet 1 gp nie dam za niego. Ciao ;* Hail Okhrana ! xD
stary 23-08-2006, 23:39   #177
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

o sory widze ze 20 jestes cool xd
stary 24-08-2006, 09:22   #178
Master Vilum
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kikos.pl Pokaż post

Unit w Open Battle ma lepsze zgranie nie zaprzeczam ale w pojedyncze fragi jestesmy lepsi Btw...Widakey (Virakey) troszke szacunku do Versa bo on ma troszke wiecej lat od ciebie:/
stary 24-08-2006, 12:51   #179
Blood Romeragura
Użytkownik Forum

Blood Romeragura's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006

Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
Domyślny @up

nom dobry jesteś jak wy jestescie w pojedyncze Fragi lepsi to ja jestem swiety mikolaj ile razy bylo 2-3 unitow na was 10+ i jak z tego unit zawsze wychodzil najszesciej nawet nie padal wiec nie mow mi ze jestescie lepsi w pojedyncze Fragi bo smiac mi sie chce ..
Blood Romeragura jest offline  
stary 24-08-2006, 12:55   #180
Szczuru.pl
Użytkownik Forum

Szczuru.pl's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Unit w Open Battle ma lepsze zgranie nie zaprzeczam ale w pojedyncze fragi jestesmy lepsi Btw...Widakey (Virakey) troszke szacunku do Versa bo on ma troszke wiecej lat od ciebie:/
Co dupe mu liżesz tak samo jak seqowi a potem go oczyścisz z chaty? ;D

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania