|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2501 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#2502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() ![]() Gammbler w akcji ![]()
#2503 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Sova za 1,9 MPA za 800k hota za 300k tediego za 400k ( nie pamietam już dokładnie cen ). Teraz przyszedł czas na Addony ![]() Fakt faktem, ze po deadzie nie miałem na jednego blessa ( brakowało mi ) ale jak już powiedzialem umiem zarabiac kase w uczciwy sposób w przeciwieństwie do Wanted... Pozdro ![]() @up A czego się spodziewałeś po gammblerze?
![]() |
#2504 |
Guest
|
![]() Hahaha!
Obczajcie ten link >>http://www.tibia.com/community/?subt...ildName=Hanted xD Grupa zrzeszająca ludzi ściganych przez Wanted. Jej celem jest ułatwienie członkom tej jakże zacnej gildii ściągania armorów z niewinnych osób. Teraz taki igragorn, bądź elit ptaszer wejdzie sobie na tibia.com, znajdzie odpowiedni cel i zarobi na aol oraz blessy. Jeśli masz hunta u El Drazito wstąp do Hanted! Wspomóż go swoimi itemami tak jak to zrobił Urbexx! ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() |
#2505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Nie no yavi ty jestes glupszy niz ustawa przwiduje:
po 1 - jak wy zescie czekali az wasi pzeta zgubia?- jak wy zescie Gammblera na poczatku sfragoweali i co od razu wtedy kiedy byl wir walki mysleliscie o tym dosc nam fragow musza nasi pzeta zgubic to gratuluje 7 waszym sie to nie udalo mimo ze was bylo 30 nas 15. Po 2- skoro myslisz ze Urb bana zlapal specjalnie to jestes idiota gdyby nie to Greymir i Alleran by teraz blessy kupowali. Po 3- te nooby to wam pomogly bo co chwila na pomoscie do statku mielismy przez nich bugi i nas z gry wybijalo (dziwne ze all te nooby leczyly waszych a nas bili,ciekawe po czyjej stronie oni byli? licvzyli ze fragi unjoty bedziemy wbijac goniac ich). i po 4-Jakie 2 gildie z tej niby pomocnej nas gildii widzialem tylko Leo Ganxta jak stal obok i bil nooby zeby nie blokowali.(swoja droga jak oni powiedzieli o alliance z nami to zescie sie z tego smiali a teraz wypominacie). A wogole to komu ty i gdzie pomagales jak stanales tylko na chwile kolo Pln bramy Thais a potem zes wrotki z Nosso odpalil do temple??Ja wiem ze wy w dofie sami wojownicy i co masz tu teraz pisac ze tchorz jestes i sie boisz ze ci ten melonik spadnie? Piszecie teraz ze wasza akacja byla spontan jaki k.... spontan?Urb i Draz sie wkurzyli i zaczeli lac waszych noobow ktorzy ich trapneli w Venore zlapali locka jak zescie massa zrobili 24 was bylo na Draza i Urba do Thais z wami dobiegli i dop[iero w Thais reszta mistrzow zaczela dolaczac i bylo 12 nas na was 24.O czym wy gadacie wogole my mielismy spontan a nie wy.Jak padala Sandra,Cez to was bylo juz 32 online a nas 15 tylko nasi na polu bitwy a wasi po norach stali w temple i depo.Teraz kazdy odwazniak Nosso nawet 12 sdkow uzyl a ty 10 explo brawo gratuluje. |
![]() |
![]() |
#2506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() A moze to tylko sciema ze drazharm okradl urbexxa , moze oni tylko udaja i urbexx ma pojsc z placzem do dof i jako h level i duza sila sd'kowa dostac dostep do ventrillo i szpiegowac dla draza , lub w jakiejs bitwie nagle jeebnac sandre z sd?
|
![]() |
![]() |
#2507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away
Stan: Na emeryturze
Imię: ------------------------
Profesja: Paladin
Gildia: ------------------------
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
|
![]() @Nosso
Ty naserio masz kompleks jakis??? kazdy kto cos powie nietak wedlug ciebie jest dzieciakiem, a ja powiem tobie tylko tak ze jestem za DoF bo niechce zeby dalej bylo PA, ale moje serce porusza glupota i snobizm takich ludzi jak ty jak masz mowic cos madrego to mow a jezeli nie to zamknij sie i wszyscy na forum beda happy.....co do stronniczosci to za DoF jestem przewaznie dlatego ze niektozy ludzie z tamtad sa zaje....ci i oczywiscie jestem przeciwny PA ktorym pan Drazz zarabia na swoje potrzeby....ale mam do niego szacunek tak jak ktos juz tu powiedzial, szacunek mam tak samo do niego jak i do Corsa, Senseja, Clericka, Sandry, Minavanda, Yavimavy i kilku innych ludzi z DoF Wanted i pozanimi...ale szacunku do ciebie niebede mial bo wydajesz mi sie tak szczeze jakis troszke walniety...qwa tibia to jest gra, a ty ta gre przezywasz jakbys rodzil, biez przyklad z Yaviego, on sie ta gra bawi a jezeli padnie to niemarudzi tylko odbija i sie niemartwi, tak samo jak Sensej on gra dla przyjemnosci, i w przreciwienstwie do ciebie wnosi cos do tej gry bo przynajmniej potrafi sie utrzymac na trapie i wylezc z niego( i przy okazji zagonic cie do swiatyni)...i zaraz zjedziesz mnie od dzieciaka ale to ty chyba dodales przypadkowo ta jedynke przed siodemka...i mimo ze mnie zaraz pojedziesz zobacz ostatnie 30 zakladek albo lepiej ulatwie to tobie otoz -Sir Kiks "DoF mi nie przeszkadza bo jest to jedna z najlepszych i najstarszych gildi na servie, ale przeszkadzaja mi takie osoby jak TY." -Gammbler "Nosso Ty sie i tak ograniczasz tylko do forum (z malymi wyjatkami) ,wiec Ciebie tak jakby nie bylo" -Mrok "Wow rewelacja gadałeś z Hakekerem . Frajde miałeś co?" -Mysliciel "ty mi cie szkoda ja normalnie jestem za dof ale ty jestes jakis inny kij mnie obchodzi draz bo on albo siedzi w dp albo wogule nie gra mysle ze dof wygra ale nie z toba" Kazdy cos do ciebie ma...... @Akcja Drazz & Murzyni Ludzie to opowiadaniebylo moze i smieszne, ja jednak nieodbieralem tego ze Aleksym byl Drazz bo to akuratnio bylo na maxa hamowate...zapytam sie waz o jedno bo moze i Drazz jest swinia itp itd ale to jego wina ze zarabia na zycie w taki a nie inny sposob???a to ze oberwal to wcale niejest smieszne....Horrigan to mogles byc nawet ty..... @Co do Drazza i Urbexxa O co dokladnie chodzi Yavi wiesz co i w jakich okolicznosciach???? @All sorki ze zasmiecilem posta ale Nosso musial cos sie dowiedziec o sobie, a musialem to napisac poblicznie
#2509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() eh moze Draz wzial cenne itemyz chatki urba zeby nikt mu ich nie zajepal jak ma bana bo drzwi otwarte pomysl troche bo zal
#2510 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Smichael
Domek jemu okradli przed banem i nie wiadomo kto to zrobil, ale napewno ktos z wanted.
Hail ••Avano•• Ostatnio edytowany przez Eldyn - 26-08-2006 o 03:03. |
![]() |
![]() |
#2511 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Najwyzsza prawda i inne Wantedobezmozgi.
Rotfl, nabiliscie kilka fragow, a przezywacie jakby caly DoF padl i mial nie wrocic. Ludzie, tibia serio robi Wam kiche z mozgow a Wy tego jeszcze nawet nie zauwazyliscie =d |
![]() |
![]() |
#2513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() Mebi gz 125 lvl
#2514 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mówisz, że Urb miał trapa? Hmm ciekawe kiedy? Jedyną osobą trapniętą był Draz~ a Urb wybiegł dopiero jak się Wanted pologowało xD Mówisz, że było nas 20? Ciekawe kiedy? Może powiesz mi jeszcze że był to Masslog? Połowy z Naszych nie było i trzeba było ich kom. wzywać, więc weź sie nie udzielaj jeżeli masz pier***** trzy po trzy... N/C
![]() |
#2515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() No czekalem az pokazesz Yavi swoje oblicze obrazaj obrazaj ja sie nie znize do twojego poziomu bo nic mi to nie da.
Otoz panie lepiej wiedzacy tak to jest fakt bylo was 24 online, szkol troche skonczylem i liczyc potrafie,jak padl Cezarius bylo juz was 31 online nie interesuje mnie ilu w Thais was bylo bo nie moja wina ze wasi membersi po pzetach siedzieli.Kolejny nonsens to jest ze w ktoryms poscie wyzej piszesz ze nooby nam pomagaly a teraz piszesz ze bylo odwrotnie. Kolejna glupota twoja to ze nie siedziales w temple bo miales pzeta ile go miales zrobiles go tylko wtedy jak Sensej byl w trapie kolo gh potem zgubiles locka i swiatynia i jak trwaly jeszcze walki na noobie juz siedziales czego sam dajesz dowod piszac ze uhales Allerana. Wiec skoncz mnie obrazac na forum bo wczoraj pokazales jaki jestes odwazny a na forum to kazdy glupi potrafi pare bluzgow napisac. Btw.kolejny dorosly tego forum wszyscy naokolo to dzieciaki tzw.syndrom Nossa, a okulary mi nie potrzebne ale z tego co wiem ty je masz widocznie za dlugo przed monitorem siedzisz.Zawsze tak jest ze jak koncza sie argumenty to kazdy tchorz zaczyna obrazac bo co ma zrobic bluzgi dodaja tyle sily i meskosci taki dorosly sie czlowiek czuje. Ostatnio edytowany przez Najwyzsza prawda - 26-08-2006 o 13:28. |
![]() |
![]() |
#2516 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak zgubilem PZ to nie szedlem palko do temple tylko dalem reloga i leciałem ratować Allerana, i znowu się ośmieszasz.
![]() |
#2517 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny gracz
Gildia: :P
![]() |
![]() Cytuj:
ty nie gadaj z tym glupkiem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Ciekawe ze najwiecej o tej bitwie:
przebiegu/ przyczynie porazki dof/ zwyciestwa wanted/ zastosowanych taktykach - pisza osoby ktorych nie było ani na ventrilo wanted ani dof. Ba ktorych nawet nie było wtedy na azurze i nic z tego nie widzieli ale wiedza wszystko - telepatia czy ki diabeł? mnie nie było wtedy w domu wiec nie mogłem grac jako ze nie wiem nawet dobrze co sie stało w thais nie bede komentowac Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 26-08-2006 o 16:35. |
![]() |
![]() |
#2519 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Stan: Niegrający
Imię: Clas Seren
Profesja: Druid
Poziom: 9
Poziom mag.: 16
|
![]() @Cors
Mam do ciebie pytanie nastepujace, czy ty jestes jednym z dowodcow dofu? Mysle, ze to nie jest tajemnica. @down chyba, ze tak heheeh ![]() Ostatnio edytowany przez Clas Seren - 26-08-2006 o 16:39. |
![]() |
![]() |
#2520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111