Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-08-2006, 00:12   #2501
Bekas123
Użytkownik forum

Bekas123's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Świecie

Stan: Na emeryturze
Imię: Cezarius
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DOF
Świat: Azura
Król Sir gansta GRIT

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grit-monster Pokaż post
Ten post posciwece corsowi kilka stron w stecz napisal nasz mistrz COrs!!!!!!!!! ze jak ma nas lac skoro all w pz dupe grzejemy :/ a on locki zapala i spiewa sobie ptaszyna. Dzis sie popisal niesamowicie gdy all koledzy padli wtedy Cors pognal w glab Thais hahahahahha gratuluje (tchorzu) i teraz potwierdzila sie teoria Cors jest mocny w mordzie...
Te kapciu laczku kaloszu dostalismy po dupie i to prawda nie bylo organizacji i zycie ale czy all sie konczy na jednym battel kto wogole expuje teraz bo nie wiem.Wiec zamknij japke jak kozak jestes bo w pz siedzicie akurat fakt byliscie z organizacja zaje~~.Koniec tematu -.- bedzue next battel pogadamy tez
Bekas123 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-08-2006, 00:36   #2502
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
Domyślny

Gammbler w akcji
stary 26-08-2006, 00:46   #2503
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 Pokaż post
I to mi sie w nim podoba bo nie chomikuje kasy jak reszta ;p tylko jak sie bawic to bawic
Yawi a po co mialem byc ?? jak chcesz mnie zabic to mow gdzie i kiedy to sobie mnie fragniesz ;]
Nie wiem na ile mnie znasz, ale jak znasz na tyle dobrze to wiesz ze kase zawsze wydawałem i zarabiałem sam bez PA.
Sova za 1,9 MPA za 800k hota za 300k tediego za 400k ( nie pamietam już dokładnie cen ). Teraz przyszedł czas na Addony

Fakt faktem, ze po deadzie nie miałem na jednego blessa ( brakowało mi ) ale jak już powiedzialem umiem zarabiac kase w uczciwy sposób w przeciwieństwie do Wanted...

Pozdro Może wreszczie zmienisz strone po której walczysz.

@up
A czego się spodziewałeś po gammblerze?
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 26-08-2006, 01:18   #2504
rozmazana_kupka
Guest

Domyślny

Hahaha!

Obczajcie ten link >>http://www.tibia.com/community/?subt...ildName=Hanted xD

Grupa zrzeszająca ludzi ściganych przez Wanted. Jej celem jest ułatwienie członkom tej jakże zacnej gildii ściągania armorów z niewinnych osób. Teraz taki igragorn, bądź elit ptaszer wejdzie sobie na tibia.com, znajdzie odpowiedni cel i zarobi na aol oraz blessy. Jeśli masz hunta u El Drazito wstąp do Hanted! Wspomóż go swoimi itemami tak jak to zrobił Urbexx!

Pozdrawiam!

stary 26-08-2006, 01:31   #2505
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

Nie no yavi ty jestes glupszy niz ustawa przwiduje:
po 1 - jak wy zescie czekali az wasi pzeta zgubia?- jak wy zescie Gammblera na poczatku sfragoweali i co od razu wtedy kiedy byl wir walki mysleliscie o tym dosc nam fragow musza nasi pzeta zgubic to gratuluje 7 waszym sie to nie udalo mimo ze was bylo 30 nas 15.
Po 2- skoro myslisz ze Urb bana zlapal specjalnie to jestes idiota gdyby nie to Greymir i Alleran by teraz blessy kupowali.
Po 3- te nooby to wam pomogly bo co chwila na pomoscie do statku mielismy przez nich bugi i nas z gry wybijalo (dziwne ze all te nooby leczyly waszych a nas bili,ciekawe po czyjej stronie oni byli? licvzyli ze fragi unjoty bedziemy wbijac goniac ich).
i po 4-Jakie 2 gildie z tej niby pomocnej nas gildii widzialem tylko Leo Ganxta jak stal obok i bil nooby zeby nie blokowali.(swoja droga jak oni powiedzieli o alliance z nami to zescie sie z tego smiali a teraz wypominacie).
A wogole to komu ty i gdzie pomagales jak stanales tylko na chwile kolo Pln bramy Thais a potem zes wrotki z Nosso odpalil do temple??Ja wiem ze wy w dofie sami wojownicy i co masz tu teraz pisac ze tchorz jestes i sie boisz ze ci ten melonik spadnie?
Piszecie teraz ze wasza akacja byla spontan jaki k.... spontan?Urb i Draz sie wkurzyli i zaczeli lac waszych noobow ktorzy ich trapneli w Venore zlapali locka jak zescie massa zrobili 24 was bylo na Draza i Urba do Thais z wami dobiegli i dop[iero w Thais reszta mistrzow zaczela dolaczac i bylo 12 nas na was 24.O czym wy gadacie wogole my mielismy spontan a nie wy.Jak padala Sandra,Cez to was bylo juz 32 online a nas 15 tylko nasi na polu bitwy a wasi po norach stali w temple i depo.Teraz kazdy odwazniak Nosso nawet 12 sdkow uzyl a ty 10 explo brawo gratuluje.
Najwyzsza prawda jest offline  
stary 26-08-2006, 01:37   #2506
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

A moze to tylko sciema ze drazharm okradl urbexxa , moze oni tylko udaja i urbexx ma pojsc z placzem do dof i jako h level i duza sila sd'kowa dostac dostep do ventrillo i szpiegowac dla draza , lub w jakiejs bitwie nagle jeebnac sandre z sd?
wr00n jest offline  
stary 26-08-2006, 02:39   #2507
mechatronik 2
Użytkownik Forum

mechatronik 2's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
Cool

@Nosso

Ty naserio masz kompleks jakis??? kazdy kto cos powie nietak wedlug ciebie jest dzieciakiem, a ja powiem tobie tylko tak ze jestem za DoF bo niechce zeby dalej bylo PA, ale moje serce porusza glupota i snobizm takich ludzi jak ty jak masz mowic cos madrego to mow a jezeli nie to zamknij sie i wszyscy na forum beda happy.....co do stronniczosci to za DoF jestem przewaznie dlatego ze niektozy ludzie z tamtad sa zaje....ci i oczywiscie jestem przeciwny PA ktorym pan Drazz zarabia na swoje potrzeby....ale mam do niego szacunek tak jak ktos juz tu powiedzial, szacunek mam tak samo do niego jak i do Corsa, Senseja, Clericka, Sandry, Minavanda, Yavimavy i kilku innych ludzi z DoF Wanted i pozanimi...ale szacunku do ciebie niebede mial bo wydajesz mi sie tak szczeze jakis troszke walniety...qwa tibia to jest gra, a ty ta gre przezywasz jakbys rodzil, biez przyklad z Yaviego, on sie ta gra bawi a jezeli padnie to niemarudzi tylko odbija i sie niemartwi, tak samo jak Sensej on gra dla przyjemnosci, i w przreciwienstwie do ciebie wnosi cos do tej gry bo przynajmniej potrafi sie utrzymac na trapie i wylezc z niego( i przy okazji zagonic cie do swiatyni)...i zaraz zjedziesz mnie od dzieciaka ale to ty chyba dodales przypadkowo ta jedynke przed siodemka...i mimo ze mnie zaraz pojedziesz zobacz ostatnie 30 zakladek albo lepiej ulatwie to tobie otoz

-Sir Kiks
"DoF mi nie przeszkadza bo jest to jedna z najlepszych i najstarszych gildi na servie, ale przeszkadzaja mi takie osoby jak TY."

-Gammbler
"Nosso Ty sie i tak ograniczasz tylko do forum (z malymi wyjatkami) ,wiec Ciebie tak jakby nie bylo"

-Mrok
"Wow rewelacja gadałeś z Hakekerem . Frajde miałeś co?"

-Mysliciel
"ty mi cie szkoda ja normalnie jestem za dof ale ty jestes jakis inny kij mnie obchodzi draz bo on albo siedzi w dp albo wogule nie gra mysle ze dof wygra ale nie z toba"

Kazdy cos do ciebie ma......

@Akcja Drazz & Murzyni

Ludzie to opowiadaniebylo moze i smieszne, ja jednak nieodbieralem tego ze Aleksym byl Drazz bo to akuratnio bylo na maxa hamowate...zapytam sie waz o jedno bo moze i Drazz jest swinia itp itd ale to jego wina ze zarabia na zycie w taki a nie inny sposob???a to ze oberwal to wcale niejest smieszne....Horrigan to mogles byc nawet ty.....

@Co do Drazza i Urbexxa

O co dokladnie chodzi Yavi wiesz co i w jakich okolicznosciach????

@All

sorki ze zasmiecilem posta ale Nosso musial cos sie dowiedziec o sobie, a musialem to napisac poblicznie
stary 26-08-2006, 02:43   #2508
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@Najwyzsza prawda
Wszystkie nooby nam pomagaly bo was nikt nie lubi.
stary 26-08-2006, 02:50   #2509
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.

Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do Smichael
Domyślny

eh moze Draz wzial cenne itemyz chatki urba zeby nikt mu ich nie zajepal jak ma bana bo drzwi otwarte pomysl troche bo zal
stary 26-08-2006, 03:00   #2510
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@Smichael
Domek jemu okradli przed banem i nie wiadomo kto to zrobil, ale napewno ktos z wanted.

Ostatnio edytowany przez Eldyn - 26-08-2006 o 03:03.
Eldyn jest offline  
stary 26-08-2006, 10:10   #2511
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sathan Bell Pokaż post
@Pavvulonik ...na twoim miejscu...

No wlasnie Ty to Ty, On to On co zal ci dupe sciska ze ktos sobie fajny bajer zrobil, a cie na to nie stac. To jego kasa i zrobi znia co zechce wiec h u j ci do tego. Jak bys nie wiedzal Yavi zawsze kolekcjonuje unikaty wiec skoro jestes taki madry powinienes to uszanowac a jak brak ci pomyslow zeby kogos tu ponizyc idz na inny topic i znajdz sobie jakiegos buraka.
TAA powiedzialem tylko ze na wojnie muglby dac dla kogos ja nic do tego niemam ze se na outfit wydaje jego kasa i niech se robi z nia co chce.A to ze mnie niby niestac to nic ci do tego niewiesz co mam w dp i sie niedowiesz.Co do ponizania czy ja tu kogos ponizylem ? ty raczej ponizasz slowami ci niewychodzi to zdjecie wklejasz JEZELI CHODZI O TEMAT OUTFITOW I INNYCH RZECZY JUZ SIE NIEBENDE WYPOWIADAL.
Pavvulonik jest offline  
stary 26-08-2006, 10:30   #2512
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

@Najwyzsza prawda i inne Wantedobezmozgi.
Rotfl, nabiliscie kilka fragow, a przezywacie jakby caly DoF padl i mial nie wrocic. Ludzie, tibia serio robi Wam kiche z mozgow a Wy tego jeszcze nawet nie zauwazyliscie =d
Rankor jest offline  
stary 26-08-2006, 10:38   #2513
Raul de Azura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Mebi gz 125 lvl
stary 26-08-2006, 12:41   #2514
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda Pokaż post
Nie no yavi ty jestes glupszy niz ustawa przwiduje:
po 1 - jak wy zescie czekali az wasi pzeta zgubia?- jak wy zescie Gammblera na poczatku sfragoweali i co od razu wtedy kiedy byl wir walki mysleliscie o tym dosc nam fragow musza nasi pzeta zgubic to gratuluje 7 waszym sie to nie udalo mimo ze was bylo 30 nas 15.
Po 2- skoro myslisz ze Urb bana zlapal specjalnie to jestes idiota gdyby nie to Greymir i Alleran by teraz blessy kupowali.
Po 3- te nooby to wam pomogly bo co chwila na pomoscie do statku mielismy przez nich bugi i nas z gry wybijalo (dziwne ze all te nooby leczyly waszych a nas bili,ciekawe po czyjej stronie oni byli? licvzyli ze fragi unjoty bedziemy wbijac goniac ich).
i po 4-Jakie 2 gildie z tej niby pomocnej nas gildii widzialem tylko Leo Ganxta jak stal obok i bil nooby zeby nie blokowali.(swoja droga jak oni powiedzieli o alliance z nami to zescie sie z tego smiali a teraz wypominacie).
A wogole to komu ty i gdzie pomagales jak stanales tylko na chwile kolo Pln bramy Thais a potem zes wrotki z Nosso odpalil do temple??Ja wiem ze wy w dofie sami wojownicy i co masz tu teraz pisac ze tchorz jestes i sie boisz ze ci ten melonik spadnie?
Piszecie teraz ze wasza akacja byla spontan jaki k.... spontan?Urb i Draz sie wkurzyli i zaczeli lac waszych noobow ktorzy ich trapneli w Venore zlapali locka jak zescie massa zrobili 24 was bylo na Draza i Urba do Thais z wami dobiegli i dop[iero w Thais reszta mistrzow zaczela dolaczac i bylo 12 nas na was 24.O czym wy gadacie wogole my mielismy spontan a nie wy.Jak padala Sandra,Cez to was bylo juz 32 online a nas 15 tylko nasi na polu bitwy a wasi po norach stali w temple i depo.Teraz kazdy odwazniak Nosso nawet 12 sdkow uzyl a ty 10 explo brawo gratuluje.
Hahahah o kur***, ja pier**** co za plebs z Ciebie niedomyty hahahah Tak jasne jeszcze coś? Jak miałem biec do Temple jak miałem PZta, pomyśl głową a nie ch***. Mówisz, ze noobki pomagały alleranowi? Hmm zgadza się, jednym z tych noobów bylem ja bo jak inaczej mielismy mu pomóc? Dojscia tam nawet nie bylo. Jeśli mowa o Koktajlu to ty lepiej sobie kup okulary dziecko bo od monitora to ty oślepniesz wkrótce i Ci Święty Boże nie pomoże...

Mówisz, że Urb miał trapa? Hmm ciekawe kiedy? Jedyną osobą trapniętą był Draz~ a Urb wybiegł dopiero jak się Wanted pologowało xD

Mówisz, że było nas 20? Ciekawe kiedy? Może powiesz mi jeszcze że był to Masslog? Połowy z Naszych nie było i trzeba było ich kom. wzywać, więc weź sie nie udzielaj jeżeli masz pier***** trzy po trzy...

N/C
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 26-08-2006, 13:24   #2515
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

No czekalem az pokazesz Yavi swoje oblicze obrazaj obrazaj ja sie nie znize do twojego poziomu bo nic mi to nie da.
Otoz panie lepiej wiedzacy tak to jest fakt bylo was 24 online, szkol troche skonczylem i liczyc potrafie,jak padl Cezarius bylo juz was 31 online nie interesuje mnie ilu w Thais was bylo bo nie moja wina ze wasi membersi po pzetach siedzieli.Kolejny nonsens to jest ze w ktoryms poscie wyzej piszesz ze nooby nam pomagaly a teraz piszesz ze bylo odwrotnie.
Kolejna glupota twoja to ze nie siedziales w temple bo miales pzeta ile go miales zrobiles go tylko wtedy jak Sensej byl w trapie kolo gh potem zgubiles locka i swiatynia i jak trwaly jeszcze walki na noobie juz siedziales czego sam dajesz dowod piszac ze uhales Allerana.
Wiec skoncz mnie obrazac na forum bo wczoraj pokazales jaki jestes odwazny a na forum to kazdy glupi potrafi pare bluzgow napisac.
Btw.kolejny dorosly tego forum wszyscy naokolo to dzieciaki tzw.syndrom Nossa, a okulary mi nie potrzebne ale z tego co wiem ty je masz widocznie za dlugo przed monitorem siedzisz.Zawsze tak jest ze jak koncza sie argumenty to kazdy tchorz zaczyna obrazac bo co ma zrobic bluzgi dodaja tyle sily i meskosci taki dorosly sie czlowiek czuje.

Ostatnio edytowany przez Najwyzsza prawda - 26-08-2006 o 13:28.
Najwyzsza prawda jest offline  
stary 26-08-2006, 13:52   #2516
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda Pokaż post
No czekalem az pokazesz Yavi swoje oblicze obrazaj obrazaj ja sie nie znize do twojego poziomu bo nic mi to nie da.
Otoz panie lepiej wiedzacy tak to jest fakt bylo was 24 online, szkol troche skonczylem i liczyc potrafie,jak padl Cezarius bylo juz was 31 online nie interesuje mnie ilu w Thais was bylo bo nie moja wina ze wasi membersi po pzetach siedzieli.Kolejny nonsens to jest ze w ktoryms poscie wyzej piszesz ze nooby nam pomagaly a teraz piszesz ze bylo odwrotnie.
Kolejna glupota twoja to ze nie siedziales w temple bo miales pzeta ile go miales zrobiles go tylko wtedy jak Sensej byl w trapie kolo gh potem zgubiles locka i swiatynia i jak trwaly jeszcze walki na noobie juz siedziales czego sam dajesz dowod piszac ze uhales Allerana.
Wiec skoncz mnie obrazac na forum bo wczoraj pokazales jaki jestes odwazny a na forum to kazdy glupi potrafi pare bluzgow napisac.
Btw.kolejny dorosly tego forum wszyscy naokolo to dzieciaki tzw.syndrom Nossa, a okulary mi nie potrzebne ale z tego co wiem ty je masz widocznie za dlugo przed monitorem siedzisz.Zawsze tak jest ze jak koncza sie argumenty to kazdy tchorz zaczyna obrazac bo co ma zrobic bluzgi dodaja tyle sily i meskosci taki dorosly sie czlowiek czuje.
W swoim poscie napisalem ze jednym z Noobów bylem ja, a reszta mnie biła... Weź zmień piaskownice i kup sobie łopatke.

Jak zgubilem PZ to nie szedlem palko do temple tylko dalem reloga i leciałem ratować Allerana, i znowu się ośmieszasz.
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 26-08-2006, 14:01   #2517
Mysliciel
Zbanowany

Mysliciel's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia

Stan: Aktywny gracz
Gildia: :P
Mysliciel ma numer GG 8587512
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985 Pokaż post
W swoim poscie napisalem ze jednym z Noobów bylem ja, a reszta mnie biła... Weź zmień piaskownice i kup sobie łopatke.

Jak zgubilem PZ to nie szedlem palko do temple tylko dalem reloga i leciałem ratować Allerana, i znowu się ośmieszasz.

ty nie gadaj z tym glupkiem on widze najwiecej wie co sie dzialo
Mysliciel jest offline  
stary 26-08-2006, 16:25   #2518
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Ciekawe ze najwiecej o tej bitwie:

przebiegu/ przyczynie porazki dof/ zwyciestwa wanted/ zastosowanych taktykach - pisza osoby ktorych nie było ani na ventrilo wanted ani dof.
Ba ktorych nawet nie było wtedy na azurze i nic z tego nie widzieli
ale wiedza wszystko - telepatia czy ki diabeł?

mnie nie było wtedy w domu wiec nie mogłem grac
jako ze nie wiem nawet dobrze co sie stało w thais nie bede komentowac

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 26-08-2006 o 16:35.
Cors Ent jest offline  
stary 26-08-2006, 16:34   #2519
Clas Seren
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 06 2006

Stan: Niegrający
Imię: Clas Seren
Profesja: Druid
Poziom: 9
Poziom mag.: 16
Domyślny

@Cors

Mam do ciebie pytanie nastepujace, czy ty jestes jednym z dowodcow dofu? Mysle, ze to nie jest tajemnica.

@down

chyba, ze tak heheeh

Ostatnio edytowany przez Clas Seren - 26-08-2006 o 16:39.
Clas Seren jest offline  
stary 26-08-2006, 16:36   #2520
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

ja jestem "zającem" tudziez "zajączkiem"

tak okreslibłbym moja funkcje w dof i na polu bitwy
Cors Ent jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania