![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
|
![]() no coz Herineey towje pvp jest zalosne-.- NIe dosc ze poszedles z jakims kumplem to jescze sam biles 2x mniejszy lvl. Nawet niewiesz co zrobiles;/ Myslisz ze ta elektrownia to byl prawdziwy powod? Zebys znal cala sytuacje to sam bys zabil froda kilka razy. No coz zapewniam cie ze wcale mu nie pomogles, a po calym zdarzeniu ten koles przepraszal i dobrze wiedzial ze ten dead to byla jego wina i to nie dlatego zo podpadl na RL tylko dlatego co robil w grze. Mam nadzieje ze tego pozalujesz (jestem tego prawie pewien). Jescze raz gz pvp ( 3ue jak dobrze policzylem- czy ty wogle wiesz do czego ten czar sluzy!?) no i oczywiscie gz eq, wprawdzie masz rsa ale jak taki kozak jestes to zalozyl bys cos bardziej przyzwoitego
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() Ladna akcja i dobre blokowanie
![]() @up a po co sorcowi cos przyzwoitego? =.= to co mial na sobie wystarczy nawet bez rsa...
Once a friend, always a friend. Ostatnio edytowany przez ~~AnpeR~~ - 26-08-2006 o 11:11. |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() buahah zates juz tam se hunty robi a tak niedawno spier_dolil z danery xD a i wszystki chlopaki z kleosina czekają na twoją przeprowadzkę do nas. Za wszstkie haki sciemy zabicia kumpli masz nu poprostu przesrane a szczegulnie od ~~Nugivo~~ bendziesz mial przejeb
Ostatnio edytowany przez Vezir - 26-08-2006 o 11:44. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Elblag
Imię: Rodziew On Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Liberated Minds
Świat: Morgana
Poziom: 40~
Skille: 20+/25+
|
![]() Cytuj:
Hehhehe i bardzo dobrze xD teraz bedzie wiedzial jak sie postepuje z kolegami z RL ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() to nie zates haknal nugivo tylko ja
![]() PS chcesz moj adres? i tak dobrze wiesz kim jestem widziales mnie tego pamietnego dnia;] Ostatnio edytowany przez gaven - 26-08-2006 o 12:01. |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() hahaha padlem i good. padlem przez to bo nie mialem hotkeyow jak herineey widzialem jak sie manasowal a ja niestety nie korzystam z tzw. wprowadzonych tera botow (hotkey) ludzie bez pvp tego uzywaja ...
|
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Myslisz, ze teraz kogos to obchodzi "ma pvp" "nie ma pvp" ? teraz nastala era botow i to w dodatku legalnych !. Tak samo gdybys mial milion dolarow a chocialbys zebrac pod kosciol =]
#28 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
wiem ze nic ciekawego tam niebylo ale dla Krzysia 300 k to duzo xD Ostatnio edytowany przez Vezir - 26-08-2006 o 12:25. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() wy nawet nie chcieliscie roweru pozyczyc bo sie baliscie z jakiej oski jestemsy grubasku , przyjade po ceibei
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
eee sorka ale mnie z kim mylisz cieniasku nie masz co sie tu przezywac i tak macie przesr_ane a oni sie niewywiną bo to po ich wizycie u bielika nug itemy stracil ...a bielik gadal ze przyniesli mu na hajs jakies dyskietki i wtedy krzycio przyszedl do bielika postac pokazac @edit:moze chcesz pogadac na privie zeby niezasmiecac forum Ostatnio edytowany przez Vezir - 26-08-2006 o 12:52. |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() bielik mi powie gdzie mieszkasz boczq
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: >.<
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
A także 12:45 Zates Ha'Nocri [52]: bo sie znobil na dworze 12:45 Zates Ha'Nocri [52]: nie chcial wejsc na elektrownie 12:45 Zates Ha'Nocri [52]: haha ;P A co do mojego eq, to nawet jakbym chodzil w leather armorze to ch*j cię to powinno obchodzic. Wiesz na początku miałem niechęć do tego Cip bota, ale wkońcu po to go zrobili żeby go używać, a jeżeli nie mam pvp ,to tylko nie zostaje mi nic innego jak go używać. |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() ja sie dołączam moge go zajebac z jakims teamem mam 60 pala msg me priv
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() herineey myslisz ze on za to padl ? to byl fajny rym jak moze i nie zauwazyles i to bylo dla zartow on padl za to ze w*****al mowiac ze nie bedzie juz dostal w rl od innej osoby i tera dostal w tibi wiec nie ma o czym mowic ... a ty mnie zabiles bez reason ?
|
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
NIe pierdol głupot ze bez reason, caly powod masz w swoim temacie i postach pierwszych, twoje zachowanie było pojebane normalnie jak oglądałem ten twoj filmik to az mi sie szkoda tego druida zrobilo, moze nie chcial wejsc na elektrownie bo nie dałby rady, a jakby wszedl pod waszymi grozbami i spadlby i by sie zabił ? Potępiam Ciebie i chetnie z teamem Cie zajebie jeszcze kilka razy bo jestem retired.
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() I po co sie wpierdzielacie w ich sprawy jak chca niech sie zabijaja
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
lol.......... n/c z sdkow po 120 mam w niego walic ? xddd Nie dobra niech mnie nie ponosi, nie skomentuje Ciebie. Albo chuj z toba, powiem Ci tak Tibia to gra zespołowa tu w wiekszosci przypadków zeby kogos zabic musi byc przewaga liczebna i zgranie zespołu a nie nobie myslisz tak jak pare 8letnich noobkow z osiedla mojego "Pekin zabij 55 lvla masz przeciez 60 lvl" idiot
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() omg, faktycznie kawal ch*ja z ciebie zeby kolegow zabijac... o.O
bo nie chcial wejsc na elektrownie... tez bys go zabil jakbys mu kazal wybic szyby w jakims sklepie a on by nie wybil nie? -.-" gra to gra, rl to rl... i wogole z takim lvl na polowe mniejsze sie rzucac to juz szczyt nOObowstwa...
#40 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Cytuj:
Co do topa, to zawsze jak sie klucilem z qmplami na rl jak gralem z nimi na tym samym swiecie, nigdy ale to nigdy nie konczylo sie deadem nawet skulla zaden na mnie nie zrobil. A ty jestes poprostu lajza. Zebys kurwa na nastepny raz spadl z tej elektrowni.. x) |
|
![]() |