|  26-08-2006, 22:11 | #41 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 02 2006 Lokacja: Bolesławiec Posty: 217 Stan: Aktywny gracz Profesja: Elite Knight Świat: Berylia Poziom: 48 Skille: 70+/70+ Poziom mag.: 6 |   GRATULACJE I SZCZĘŚCIA MŁODEJ PARZE!!   Tibia naprawdę uzależnia, tutaj baaardzo pozytywnie  Gratz dla nich! 
				__________________ Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! | 
|   | 
|  | 
|  26-08-2006, 22:12 | #42 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 05 2006 Lokacja: Venore Posty: 313 Stan: Aktywny Gracz Imię: Boltkeeper Profesja: Royal Paladin Gildia: Fatal Illusion Świat: Astera Poziom: 41 Skille: loading Poziom mag.: ~~ |   No no... gratuluje =] Jak ta Tibia potrafi działać, albo się uzależnisz, albo się w kimś zakochasz albo zbankrutujesz przez PACC'a  
				__________________ Counter-Strike Source FTW !! | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:14 | #43 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 03 2006 Lokacja: Ankrahmun Posty: 11 Stan: Niegrający |   Nie wiem dlaczego ale po przeczytaniu tego newsa uświadomiłem sobie, że tibia stała się dla mnie czymś więcej niż tylko grą. Zadałem sobie pytanie dlaczego w mojej klase prawie wszyscy mieli już dziewczynę  (dziwczyny odwotnie   ) tylko ja nie (no coment plax  ). Pomyślałem, że może teraz spróbuje zakończyć z tibią a to nie bedzie łatwe bo kupiłem Packa(mona). | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:15 | #44 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2006 Lokacja: dom bez klamek Wiek: 35 Posty: 15 Świat: RL |   Gratulacje na nowej drodze życia, Powodzenia. No dobra, żeby nie było. Wam tez życze powodzenia. 
				__________________   | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:17 | #45 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 05 2006 Lokacja: Sojcze Posty: 43 Świat: Pandoria   |   Coz zwiazki zawierane "przez internet" staja sie coraz bardziej popularne. A czy to bedzie Tibia, Gadu-Gadu, czy cokolwiek innego nie ma znaczenia. Pamietajmy jednak ze Tibia to tylko zwyczajna gra, taka sama jak kazda inna i nie nalezy jej traktowac jak cos wiecej niz gra. Dla tych Panstwa gratulacje, jestem ciekawy jakie bedzie ich podejscie do Tibii po slubie   
				__________________ Just for fun. | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:19 | #46 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 07 2006 Wiek: 38 Posty: 159 Stan: Aktywny Gracz Imię: Ragnar the vith rell Profesja: Elite Knight Świat: Secura Poziom: 91 Poziom mag.: 7 |   co tu dużo mówić?  GRATULACJE I POWODZENIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA STO LAT! ZA WASZE ZDROWIE WYCHYLAM KUFEL MIODU!   A JAK!  PS. czyżby panna młoda dostała 'prezent' od CIPsoftu - Banished: permanently because of invalid payment ?  Czy może kończą obaj to wirtualne życie, a zaczynają prawdziwe?  
				__________________ Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced! Illidan Stormrage | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:22 | #48 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 08 2006 Lokacja: Kraków Posty: 11 Stan: Aktywny gracz Imię: Dragu Knight Profesja: Knight Świat: Harmonia Poziom: 11 Skille: 45/45 Poziom mag.: 2   |   Troszeczke się wzruszyłem :') teraz widze jak tibia zmienia ludzi   GRATULACJE dla pary i powodzenia w przyszłości. Teraz wymyśliłem takie powiedzonko - DO SERCA PRZEZ TIBIE albo PRZEZ TIBIE DO SERCA | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:25 | #49 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 07 2005 Lokacja: 50 cm od ekranu Posty: 759 Stan: Niegrający Imię: Forestman Profesja: Elder Druid Świat: Eternia Poziom: 33 Skille: 13/21 Poziom mag.: 29   |   Gratuluje... jednak czy przypadkiem "Krwawy Wilk" nie zmienil ownera(ostatnio jakos przestal wladac jezykiem polskim)? 
				__________________ Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza...   | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:25 | #50 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2005 Lokacja: In your nightmare Wiek: 36 Posty: 58 Stan: Na Emeryturze |   a jednak sie zdarza ;pp gratz   ) i gl na nowej drodze zycia xD 
				__________________ All you see it`s just illusion ... | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:29 | #51 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 09 2005 Lokacja: Dębica Posty: 188 Stan: Na Emeryturze |   Właśnie w takich chwilach widze, że Tibia jednak potrafi czynić coś dobrego - nie jest zwykłą "siekanką", dzięki niej młoda para może się upić aż do śmierci na własnym weselu   . Coż wypowiedziane przez was "tak" z pewnością otwarło nową brame w waszym życiu, przed wami jest pewna droga i tylko od was będzie zależeć jaka ono będzie, usłana różami, czy pełna dziur. Powodzenia... a na zakończenie dodam: Miłość przezwycięża wszystko! @Pisklak Coż nie będę się rozpisywał, na Twój temat... ale jak widać miłość może dopaść nas wszędzie  kto wie, może i wy zdobędziecie ten klucz do bramy. Powodzenia i wam  . A może ktoś ma chęć na Onorka?  
				__________________ Mors malum non est, sola ius aequum generis humani | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:30 | #52 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 23 07 2006 Posty: 3 |   Gratulacje i powodzenia zycze na nowej drodze zycia.  ps. do uzytkownikow : smiejecie sie ze poznali sie przez gre. Wlasnie takie rozne zbiegi okolicznosci lacza ludzi. Ja np. swoja dziewczyne poznalem na jakis tam beznadziejnych zawodach szkolnych fakt ze ona ze szkoly z mojego miasta no ale gdyby nie te zawody nie wiedzial bym nawet pewnie o jej istnieniu a tak jestesmy ze soba juz prawie 2 lata. | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:39 | #53 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 03 2005 Lokacja: Rybnik Wiek: 34 Posty: 50 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: Nerana Poziom: 8 Skille: low/low   |  ;] Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia   Tylko sie za czesto nie kłóćcie o komputer ;p. Sto Lat  
				__________________ ~~"Va'esse deireadh aep eigean..."~~ | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:41 | #54 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 06 2006 Lokacja: Łódź Wiek: 33 Posty: 105 Stan: Aktywny Gracz Imię: Ojciec Artur Profesja: Elder Druid Gildia: Elite Squad Świat: Titania Poziom: 38 Skille: 9999999 Poziom mag.: 41   |  Gratulacje GRATULACJE! TO POWINNI POKAZAĆ W TVNIE A NIE JAKOEGOS KOLESIA TłUKąCEGO MATKę KRZESłEM! DO TV Z NIMI GZGGZGZGZGZGZ 
				__________________ Zbyt duzy podpis. Wiekszego nigdy na forum nie widzialem o_O Kurcze  Ale żem oberwał... ;> ... Playing on Titania again... ... | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:43 | #55 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 01 2006 Lokacja: South Park Posty: 410 Profesja: Master Sorcerer Poziom: 70+   |   Gdybyscie nie grali w Tibie powiedzialbym "Szczescia na nowej drodze życia" Ale jezeli gracie powiem wam - Gratz !!! xDDDDDDDDDDDDD 
				__________________ Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:44 | #56 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 08 2006 Lokacja: Gdańsk Posty: 15 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dzi-dzi Profesja: Elite Knight Gildia: Templars of Glory Świat: Eternia Poziom: 94 Skille: 87\82 Poziom mag.: 6 |  Wszystkiego najleprzego... Chciałbym z tego miejsca życzyć młodej parze wspaniałych, nowych doznań związanych z sakramentem małżenstwa, niech ich miłość trwa, nie bacząc na przeciwności losu jakie stwarza życie... | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:45 | #57 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 06 2006 Lokacja: Wrocław Posty: 111 |   lol taka śmieszna , czy nie zbieżność żę krwawy wilk , który był na ferumbrasie to ten gościu co miał ślub   | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:46 | #58 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 02 2005 Lokacja: Czerwieńsk Posty: 208 Stan: Aktywny gracz Imię: Wladczyni Mieczy Profesja: Knight Świat: Harmonia Poziom: 44 Skille: 75/74 Poziom mag.: 5 |   Heh, wzruszajace, ja tam wierze ze im sie uda, przez taka rozmowe mozna naprawde wiele osiagnac... wiem co mowie   Btw. Post w tym temacie wskakuje co 5 sec. xD 
				__________________ ^Violets are blue, Roses are red Don't touch my friend- or U are dead^ If you read this - you will be dead.   | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:49 | #59 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 10 2003 Lokacja: I co z tego że nie USA? Wiek: 38 Posty: 156 Stan: Na emeryturze   |   Zaiste niewiarygodne, lecz prawdziwie, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, gromadki dzieci i własny kąt. Ta para udowodniła, że Tibia nie tylko rujnuje ludziom życie, uczy nienawiści i pozwala wyżyć się na słabszych. Oni dzięki Tibii osiągnęli to co w życiu najważniejsze. Jeszcze raz szczere gratulacje i pozostańcie sobie wierni aż do końca swoich dni. 
				__________________ Ludzie myślcie, to nie boli   | 
|   | 
|  26-08-2006, 22:51 | #60 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 10 2005 Lokacja: Hrubieszów Wiek: 35 Posty: 12 Stan: Aktywny gracz Imię: Piioo Profesja: Elite Knight Gildia: Cartoon Network Świat: Arcania Poziom: 53 Skille: 75/73 Poziom mag.: 5 |   No No Co ja widze wiem ze tibia zmienia ludzi no ale ze az tak Oo. Paulino i Rafale zycze wam wszystkigo najlepszego na nowej drodze zycia i duzo duzo  bobasków ;P Nauczcie tez ich grac w tibie moze i oni kiedys znajda "2 polowe" w tej grze  Pozdrowienia z Kyry :d | 
|   |