![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() niesamowite aż zaniemówiłem z wrażenia myślałem, że takie coś jest niemożliwe
Życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze żcyia huhu ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]() Tooo wspaniale, ta gra to nie tlyko exp, takze przyjazn. Sam wczoraj wrociłem z wesela. Mam nadzieje ze wasze bylo wpsaniale xD GRATZ paulino i Rafale
|
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja tam w milosc nie wierze...
Ale powodzenia na nowej drodze zycia ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zna sie gosciu na zeczy... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#166 |
Guest
|
![]() Cóż, i takie historie się zdarzają. Chciałabym życzyć Młodej Parze dużo szczęścia, zdrowia i miłości.
A wszystkim parom, które też poznały się przez Tibię, życzę powodzenia. |
![]() |
#167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2005
|
![]() Coś pięknego...
Wszystkiego naj naj dla młodej pary ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() No jednym słowem sto lat, pierwszy raz cos takiego widze i to u Polaków!
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy, i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Debica
Imię: Quintin The One
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 11
Skille: 45/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Aż mi sie lezka w oku zakrecila
![]()
#170 |
Guest
|
![]() Sto lat, sto lat, sto lat niech żyją nam a kto? Paulina i Rafal..
Sto lat to zamało, sto lat to zamalo... To niesamowite mówią, że tibia to nic dobrego...a jednak dwójka ludzi połączyła się dzięki niej.. JESZCZE RAZ STO LAT...I POWODZENIA W SPÓLNYM EXPIE ![]() |
![]() |
#171 |
Guest
|
![]() Widze, że kolega Peterski zrobił nam reklame
![]() ![]() 1) nie gramy w Tibie juz od ponad roku 2) Mamy lat 25 (ja) i 24 (Paulina) 3) Poznaliśmy sie w Kaz ![]() 4) Obecnie mieszkamy w Kołobrzegu, gdzie właśnie kończymy urządzać sobie mieszkanie ![]() 5) Do TVNu dzwonić z tym nie zamierzamy, ale jak ktoś chce to niech im o tym napisze ![]() 6) Ani świadkowie ani nikt inny z wesela w Tibie nie grają, my też już ja porzuciliśmy więc nie bedzie problemy z "wyłaź z łazienki albo hunted" ![]() 7) Jutro jak sie uda postaramy się dać jakieś fotki z wesela i ślubu (tego w rl oczywiście ![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Młodej parze szczere gratulacje i powodzenia na nowej drodze zycia !
Ta historia nadaje sie do 'Niewiarygodne ale prawdziwe'. |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]() Dzieki tibii poznalam naprawde duzo kumpli. Niektórzy są z gildii, a nie ktorzy nie.
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Szczerze gratuluje Młodej Parze
![]() Jest to nie pierwszy przykład miłości na Tibi. Ten temat jest również i mi bliski, może nie bezpośrednio,ale moja siostra poznała chłopaka na Tibi i była z nim około roku. Jednak ich miłości nie towarzyszył problem odległości, bo oboje byli z tego samego miasta, jednak fakt, że przetrwali ze sobą tak długi okres czasu moża uznać za sukcec dzięki Tibi ![]() Ja także zasnałam miłości Tibijskiej, choć może nie tak prawdziwej jak ta z tematu głownego... I z mojego doświadczenia wynika, że to mężczyzna zmiennym jest... Pierw była pomoc... właśnie Jemu zawdzieczam swoja "kariere" tibjiska, nie chwaląc sie mam 110+ postac. Pózniej wspólne hunty... długie rozmowy o wszystkim, kilka spotkań na rl, listy, mam ich ponad 20! Nie, nie.. te tibijkie.. prawdziwe, w kopercie, na papeteri ![]() Tibia wiele osób połaczyła, po wspólnych spotkaniach wiele ludzi się sobą zauracza i próboja.. choć nie często coś z tego wychodzi. Jednak są wyjątki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Ey, ey nie dziwcie się takiej sprawie ... mój kolega np znalazł mame w tibi
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir'Unerion
Profesja: Paladin
Gildia: Brother In Law
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 57/39
|
![]() @ Topic:
Gratuluję i życzę szczęścia :D @P.S.: Hmmm... To chyba nie jedyny taki przypadek :P u mnie było podobnie :P Otóż cała akcja rozegrała się na samerze ;] 20 lvl knight z rs'em [Myzael] poznał bardzo miłą i interesującą palladynkę 43 lvl [Rusa Alium] i tak się zaczęło od 28.02.06 jesteśmy razem :) Mamy plany na przyszłość mimo tego że dzieli nas 400 km (Ja- Wrocław, Ona - Warszawa) jest nam razem wspaniale ^^ Pod koniec tego roku szkolnego planujemy zamieszkać razem ^^ Hmmm... Tibia - connecting people :)))) |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devil Mevil
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 29
Skille: 16/22
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Nono
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 38
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Gratuluje nowej drogi życia ...Osobiście też kiedyś się zakochałem w pewnej dziewczynie przez tibie ...a tak wogóle to życze Im Wszystkiego naj=)
|
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie możliwe a jednak prawdziwe. Taka jedna gierka połączyła ludzi ; ) Cuda ? A może przeznaczenie ? Cóż mam nadzieję że będzie im dobrze.