|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszytkch posiadam druta 39lv 40 mlv. Wiem ze tomby to jedne z najlepszych expowisk, nie zalezy mi na waste manasow nie zwracajcie na to uwagi. Zalezy mi na szybkim expie, ale nie za teleportem, a teraz moje pytania.
1.Który tomb 2. robic jakies summony 3. jaka wziac rozdzke @Down Gram na Candi czyli server Non-Pvp hydry mi sie nie zwracaja bo czesto bloker za3muje itemy dla siebie i nic nie moge mu zrobic, czekam az kolega (najt) kupi Pacc i wtedy wybierzemy sie na dluuuuugie hunty na hydrach. Ale puki co chce szybko zlevelowac wiec mam pytanie co do tombow. Ostatnio edytowany przez Archimondrius - 27-08-2006 o 00:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Jestes elder druidem a wiec jestes bardzo ale to bardzo poszukiwana osoba na hunt hydr a jezeli ci nie zalezy na mf a na 99.98% zwruci sie , bendziesz mial tam <cenzura> exp a bendziesz czasami sio blokera i mass heal na ds'y kture zesz przywolal do tego jest ci potrzebny volcanic rod i dlugi czas grania bo niekture hunty ciagna sie i ciagna
![]() Jesli nie byles nigdy na hydrah to sciagnij film z hydr i tibie cam i oglandin z perspektywy druida P.S taki film ja dam dzis o 6 rano xD film z hydr by 40 ed Ostatnio edytowany przez Segalczuk - 27-08-2006 o 00:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() @up
Racja @topic Znajdź se blokera i shootera na hydry. To bardziej opłacalne niż tomby ![]() Ostatnio edytowany przez Emok - 27-08-2006 o 00:45. Powód: Ort. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Muwilem wiec masz
![]() Link : http://forum.tibia.pl/showthread.php...337#post957337 By 40 ed , waste 5 bp manas and make 50~60 k exp and many more looted cash ;] w 95 minut czyli tyle ile trwa mecz xDD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Wy niepowazni jestescie. Koles napisal ze nie chce hydr, to do jasnej cholery odpowiedzcie mu na pytanie postawione w temacie!
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Drogi kolego, ja ci proponuje tombe na tarze, wes rozge z energia i zejdz na jakies -5 < juz nie pamietam ile tych pieter bylo > schodzac ciaglymi schodami w dol zajdziesz wkoncu... az znajdziesz schody do teleportu to 1 pietro wyzej. Stawiasz tam 2 monki/2 dsy i siedzisz po 5-6 godzin. Tylko wes jakiegos fooda
< na 5-6 godzin styknie tobie 15dragon hamow > ~~Chycel |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm a tomb na tarze to moze jakies knkretne miejsce?? Kolo oazy, ruiny, bagna ropy??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Stan: Na emeryturze
Świat: Kyra
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() @up
Tar -> smoła @Topic 1.Peninsula Tomb (cypelek << ), ale cale ostatnie pietro (przed tp) 2.Tar Tomb (smola)tak samo Ogolnie sorcem z wandem of inferno bardzo milo sie expilo, jedynie co potrzeba to duzo mfow (5-6bp) ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2006
|
![]() hydry nie sa oplacalne jak idziesz na okolo 1h czy 2 -.- zalezy w sumie od szczescia a tomby hmm wez to pod uwage ze bedziesz prawie zawsze waste tez zalezy od szczescia ;] ale proponuje tam gdzie ta sloma ;p -3 czyli tam gdzie necro ;] 2 dsy 3 bp hmm i jazda ladny exp a przy odrobinie szczescia z necro moze wypasc jakis ss albo boh ;] proponuje tez guardy 2x vis i 1 raz van i guard pada b-robe v shield i tez wymiatasz ;p ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Thais
Świat: Aldora
Poziom: 42
Poziom mag.: 43
|
![]() Niechce robić nowego tematu wienc tu sie oto waz zapytam.
Co znajduje sie na -2 pientrze w tombie nad oazą (nad tym małym jeziorkiem obok dragó) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Zbanowany
Imię: Wielki Yoo <Herager>
Gildia: AO
Świat: Danera