![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() @webi
ale to normalne jak komus brakuje argumentow to zaczyna wyzywac jak narazie xaemus podal nam jeden ze knaak to zlodziej ( bo kilka miesiecy temu zabral d-lance z thalant i sie nie przyznal a wszyscy mysleli ze to elmer) |
![]() |
|
![]() |
#562 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
dlaczego na forum starasz sie pokazac jako powazny itp a w grze zachowujesz sie jak 10 latek? |
|
![]() |
![]() |
#563 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#564 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rozumiem, ze dead pyro alboknaaka jest dla ciebie jak ten z przyjaciolka?
|
![]() |
![]() |
#566 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Widzę, że nie znasz całej prawdy. Spytaj się knaaka gdzie są itemy Hildaxe. Razem z Seykotronem vel Jo'bol, okradli go ze wszystkiego co miał. Wiem Hildaxe to szwed, ale spójrz przez pryzmat tego co by było gdyby okradli Ciebie. |
|
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() Co do Knaaka to wkoncu sie przyznal i oddal. Resocjalizacja....
![]() @Xeamus~ Skoro starasz sie pokazac jaki jestes dorosly i madry na forum to po co ich wyzywasz na tibi. Dziwne? Moze 2 ownerow albo rozdwojenie jazni? Wole nie wnikac. Jezeli sluchasz swojego lidera-herosa Hespiosa to ignoruj ich jak on to zrobil. |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
|
![]() @xeamus
jesli chodzi o hildaxe to moge cos o nim powiedziec i jakos go nie zaluje po akcji na pohu gdzie go zreszta koqu ubil ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Kilka(nascie) postow up.
Ze skladu Scythe walczyli: Vura~, Silver~, Xaem~, Hespios, Arthas~, Kyrio, Archer~, Friida, Lapa~, Pan Ciasteczko aka Amfqu no i Ja. Masa badz co badz wypial sie na nas. My tej wojny nie chcielismy po prostu chcielismy grac. Fakt jego zady nie zawsze nam sie podobaly, ale zawsze dochodzilismy do porozumienia. Wojna wybuchla dlatego ze: Jedni powiedza ze Scythe to Pa itp itd. Inni zas powiedza ze wybuchla dlatego ze Masa tego chcial. Znow kilka(nascie) postow up. (Do Knaaka) Napisales ze Xaem majac 35 lat i grajac w tibie jest taki i owaki. Kiedys grali tylko tacy gracze i elemnt RPG byl wazniejszy od expa, skila itp. Teraz w naszej zeczywistosci kazdy 11 latek moze grac i wlasnie przez takich ludzi niedocenianych w rl. Brzydkich jak Air'Mage rudych jak Bartus krzywdzonych po prostu w rl Tibia schodzi na psy i tacy ludzie chca zadzic. /Kasztanek. : ) |
![]() |
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
|
![]() Casor polowa z tych co wymieniles miala lvle mniejsze od50, takz uwierz i bez nich sytuacja bylaby taka sama. Ja tez jakos tam sie udzielalem, aleo sobie nie powiemjak friida ze walczylem.
A co do tego czyjestem brzydki. Nie jestem gejem, nie msuz ci sie podobac, a jezeli nie ejstem w towim guscie to rpzepraszam. |
![]() |
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
|
![]() @august
a to jak zwyzywales gohoode to jest przejaw tego klimatu rpg nie ? i w jakim sensie jestes lepszych od tych 11latkow ? @xaemus juz od godziny nie mozesz powiedziec czym sobie vilir zasluzyl :O obawiam sie ze nie masz jakiegos kontretnego powodu Ostatnio edytowany przez djmtv - 31-08-2006 o 21:10. |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha , zacytuje elmera "pozdro dla internetowych napinaczy"
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
moze bym uwiezyl gdyby nie to ze juz mialem przejscia z Toba ![]() |
![]() |
![]() |
#574 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#575 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zagryzając bananem spróbuję Ci to streścić. Vilir zaatakował ludka który miał prota u mnie. Twierdził i do dziś twierdzi, że miał powód. Zapomniał natomiast dać mi znać, zanim go zaatakował, że człowiek który jest protected zrobił mu coś złego. Z opowiadań Wickaniny wiem, że Vilir ma do mnie pretensje o to, że w dzień ostatniego open battle swe-pl zginął, po tym jak zabił mojego noob chara. Szkoda tylko, że nie pamięta, że Boski Tomuś czyli ja nie miałem na to wpływu poprostu wylazłem z temple w momencie kiedy Tert był uprzejmy użyć czaru exori. Sam do cholery się nie zabiłem?? |
|
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
|
![]() @xaemus
aha rozumiem |
![]() |
![]() |
#577 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ty moj internetowy zapinaczu, napinaczu, pikaczu.... |
|
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozwole sobie przytoczyc twoje slowa, oczywiscie niedoslownie.
To byl moj char, niekardziony, niesharowany jak twoj, i mam pelne prawo do tego zeby go dac komu chce, prawda? |
![]() |
![]() |
#579 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Powiem tak:
Jako osoba "niestronnicza" powiem wam ze pan Xaemus Serigimox do pewnego czasu byl mily i wogule az go "polubilem", po chwili zaczelo mu brakowac argomentow i zaczol was najprosciej bluzgac... Szczeze mowiac ta wojna nie ma sensu w sumie jak kazda, ale ta jest wyjakowo glupia ... i teraz se mysle ze jak cybe pisal no war love plx to mial racje. Slysze ze scythe was wyzywa a potem Xaemus Serigimox ("pan niewinny") komentuje to ze to nie jest obrazanie kogos innego mowiac ze wolal by nie miec takiego syna jak Knaak (cos w tym stylu) i to wydaje mi sie zalosne... Jestem od ciebie ponad 2x mlodszy i powiem ci tak nie liczac tego ze wypowiadasz sie znacznie ladniej na forum niczym sie odemnie nie ruznisz... A wlasnie zazdroszcze ci ze masz Cafe xD
Ostatnio edytowany przez Dregar - 31-08-2006 o 22:08. |
|
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie rozsmieszaj mnie z cybe bo o ile pamietam to 1 napisal ze stoi po stronie friidy a jakos go nie widze w gildi scythe cos sie zmienilo wielki przyjaciel jakos nie ma ochoty teraz brac udzialu w wojnie ? :O friida moze nam powiesz co sie stalo z panem cybe anth ze zmienil zdanie ? bo dlamnie to najwieksza zagadka tej wojny |
![]() |