Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-09-2006, 11:36   #21
Borowiczek
Guest

Domyślny Lol

Doczepiliście sie tak tych br ze nie myślom głupi som a to dlamnie G***o prawda oni som lepsi niż polacy Bo Polacy to Nooby tyle razy mi jusz wybijali potwory przy skilowaniu expieniu i kradli lootbag, że mi sie chce jusz odtego Rzygac, a br nigdy mi potworka nie zabili.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-09-2006, 14:37   #22
Heram_Elion
Użytkownik Forum

Heram_Elion's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
Heram_Elion ma numer GG 3487808
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MlodyPL Pokaż post
Nie no nie wiem ale z tego co wiem to hotkeye nie przerywaja ataku. Na dragu przecierz bije z roda i hmm/rod i vis, No i wogóle summony .... juz to widze daje atack i zaraz strzele z hmm to summony wracaja ... Taaa !!

co wy gadacie... jak sie trzyma hotkeya to przerwany jest atack i sie nie kluic tzn nie jest przerwany w sensie ze znika atack tylko poprostu nie leca strzaly z miecza boltow itp wiec jak oni poszli to jakies nooby i o tym nie wiedzieli...
Heram_Elion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2006, 15:54   #23
ŻaQ
Użytkownik Forum

ŻaQ's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
ŻaQ ma numer GG 5600838 ŻaQ ma login Tlenu zaq_13@tlen.pl
Domyślny

Omfg... Czy wy naprawde nie widzicie, ze koles ktory krecil film jechal na macro? Zaczal sie uhac kilka sek przed wejsciem do roomu, no i kilka razy uhal sie na green hp... A pod koniec filmu wywalil 2 bursty bo wylaczyl macro... Ale trzeba byc jakims dysmozgiem aby tak zaprogramowac macro, aby uhalo z "hotkeya"... On po prostu chcial zwastowac uhy i might ringi :/. A moze nie wiedzial ze uh na hotkey zatrzymuje atak... lol

ŻaQ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2006, 16:28   #24
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Borowiczek Pokaż post
Doczepiliście sie tak tych br ze nie myślom głupi som a to dlamnie G***o prawda oni som lepsi niż polacy Bo Polacy to Nooby tyle razy mi jusz wybijali potwory przy skilowaniu expieniu i kradli lootbag, że mi sie chce jusz odtego Rzygac, a br nigdy mi potworka nie zabili.
Polecam ortografia.pl albo nie udzielanie się na tym Forum.

Teraz już wiecie dlaczego Hotkeye sux? : )
Sowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 00:16   #25
Chaosu
Użytkownik Forum

Chaosu's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 45+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
Chaosu ma numer GG 1750044
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa Pokaż post
Polecam ortografia.pl albo nie udzielanie się na tym Forum.

Teraz już wiecie dlaczego Hotkeye sux? : )
Nie wiemy, bez nich wszystkie zaklęcia/gratulacje awansów/oferty kupna trzeba by kopiować z notatnika/wpisywać ręcznie.
Chaosu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 08:11   #26
heineken
Użytkownik Forum

heineken's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Płock

Imię: Leo~
Profesja: Knight
Send a message via Skype™ to heineken
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Borowiczek Pokaż post
Skorzystaj ze slownika ortograficznego i wyrazow obcych <lol2>
stary 02-09-2006, 08:54   #27
Fefin
Użytkownik Forum

Fefin's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ganci. Pokaż post
@up
większość im zazdrości - to prawda że pvp mają gorsze od nas a niektórzy wręcz kiepskie ale potrafią expić skutecznie i długo nie sharując acc za co osobiście ich podziwiam.

Myślicie że jak większość Polaków będzie uchodzić za piepszonych rasistów robionych przez "telefon" albo dziurawą gumę.

Przemyślcie to.
Jak narazie odnioslem wrazenie ze w tym topicu tyko ty nalezysz do ekipy :/
Kazdy wyraza swoje zdanie PROSTE nie lubii BR to pisze ze nie lubii bo go wkuriaja na Tibi maja hujowe PVP i zadnej oznaki Rasizmu tu nie ma!!!PO 2 nienawisc do ludzi z innych krajow to nie Rasizm tylko KSENOFOBIA<Nie wiesz co to..??Patrz Wikipedia>I lek przed Nimi...Ja naprzyklad BR nie lubi tak jak w 2002 nie lubialem SWE teraz Swe i PL laczy niechec do BR no i proste zero oznaki rasimu i nie pieprzcie ze sie nie znamy , ze nie wiamy jacy sa czy ki uhj!!!W*****aja nas w Tibi a ja tego i wiele osob tego nie lubi i tyle!!!Oni tak samo pieprza o nas i huj mnie to boliBurzycie sie chyba bardziej jak sie na nich najezdza NIz oni samiSwiete matki teresy z Kalkuty sie znalazly
Hail PL-Hail BB
Fefin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 10:15   #28
leopard
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006

Domyślny

Smiesza mnie wypowiedzi niektorycz ludzi...
Hotkeye zatrzymuja strzaly min z burstow/boltow itp
Mowicie ze gdyby uzywal ich z glowa to wszystko bylo w poarzadku
Co wy myslicie ze on w anihi roomie ma czasu.. "Ok teraz poczekam, nie wcisne sobie hotkeya z uhem, zebym strzelil z bursta" Wypowiadacie sie jak jacys perfekt, a niektorzy tylko gadaja z domyslow, albo z wiedzy co uslyszeliod innych ludzi, ktorzy tez mogli slyszec od innych, a nie z praktyki... Wbijcie 100 lvl, zrobcie anihilatora, obojetnie z botem, bez bota, z hotkeyami, bez hotkeyow... tylko pokazcie mi, jacy wy jestescie evul A jezeli myslicie, ze jak zrobiliscie anihilatora na otsie i ze byl on bardzo latwy to sie grubo mylicie.. ots to nie rl tibia A i przestancie gadac bo to byl BR, lepiej spojrzcie najpierw na Polakow w Tibi.. A no i ten BR ma 100 lvl a wiekszosc z was wypowiadajacych sie nie ma tego 100 lvl, wiec o czym tu gadac
leopard jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 10:28   #29
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fefin Pokaż post
Jak narazie odnioslem wrazenie ze w tym topicu tyko ty nalezysz do ekipy :/
Kazdy wyraza swoje zdanie PROSTE nie lubii BR to pisze ze nie lubii bo go wkuriaja na Tibi maja hujowe PVP i zadnej oznaki Rasizmu tu nie ma!!!PO 2 nienawisc do ludzi z innych krajow to nie Rasizm tylko KSENOFOBIA<Nie wiesz co to..??Patrz Wikipedia>I lek przed Nimi...Ja naprzyklad BR nie lubi tak jak w 2002 nie lubialem SWE teraz Swe i PL laczy niechec do BR no i proste zero oznaki rasimu i nie pieprzcie ze sie nie znamy , ze nie wiamy jacy sa czy ki uhj!!!W*****aja nas w Tibi a ja tego i wiele osob tego nie lubi i tyle!!!Oni tak samo pieprza o nas i huj mnie to boliBurzycie sie chyba bardziej jak sie na nich najezdza NIz oni samiSwiete matki teresy z Kalkuty sie znalazly
Hail PL-Hail BB
Rasizm, ksenofobia - jeden pies. Chodzi o nieuzasadnioną nienawiść/niechęć do innego narodu tylko dla tego, że jakieś jednostki są żałosne. Gdybym się tylko na Tibii wzorował, to moja opinia o Polakach byłaby taka - banda złodziei, tchórzy, żebraków, rasistów, nieuków, łachmytów, ksenofobów (happy?). Nieliczne jednostki (gdzieś tak 5%, czyli niewiele) nie podpadałaby pod tą opinię. A Brazylijczyków spotkałem (stosunkowo, bo z większą ilością Polaków - a raczej polaczków - miałem do czynienia) więcej miłych i inteligentnych niźli rodaków naszych. Btw mój pierwszy kumpel w Tibii był z Brazylii. Jeden z najfajniejszych gości, jakich (w grze) spotkałem.
stary 02-09-2006, 11:04   #30
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Gdybym się tylko na Tibii wzorował, to moja opinia o Polakach byłaby taka - banda złodziei, tchórzy, żebraków, rasistów, nieuków, łachmytów, ksenofobów (happy?).
Święte słowa na tibie powinni wprowadzić jakąś granice IQ xD. Filmu nie oglądałem ale był ktoś kto powiedził ze bursty nic nie robią demonowi... gz dla niego...zobaczył że burst arrows wybuchaja jak ogień no to pierdzeli, że się niby zna...wiele razy mnie okradzio (w większości polacy) wiele razy ktoś wtykał nochal w MOJE sprawy (też polacy [w tym punkcie padałem]) no i wiele razy wyłudzano odemnie characz (TYLKO POLACY) eehh i jeszcze denerwuje mnie; "zostaniemy kolegami?" "masz jakis niepotrzebne itemy?" "zostaniesz moim pro?"
"ej, e" i NIENAWIDZE jak ktoś nie isze całymi zdaniami a jedno słowo na 2 sekundy...
Ametystowec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 11:14   #31
Axx
Użytkownik Forum

Axx's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Ax
Świat: Pythera
Poziom: 152
Poziom mag.: 8
Domyślny

Zapewniam was,że conajmniej 2 osoby występujące w tym filmiku do noobów bez Pvp nie należą
Axx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 15:39   #32
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Sowa~
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
Święte słowa na tibie powinni wprowadzić jakąś granice IQ xD. Filmu nie oglądałem ale był ktoś kto powiedził ze bursty nic nie robią demonowi... gz dla niego...zobaczył że burst arrows wybuchaja jak ogień no to pierdzeli, że się niby zna...wiele razy mnie okradzio (w większości polacy) wiele razy ktoś wtykał nochal w MOJE sprawy (też polacy [w tym punkcie padałem]) no i wiele razy wyłudzano odemnie characz (TYLKO POLACY) eehh i jeszcze denerwuje mnie; "zostaniemy kolegami?" "masz jakis niepotrzebne itemy?" "zostaniesz moim pro?"
"ej, e" i NIENAWIDZE jak ktoś nie isze całymi zdaniami a jedno słowo na 2 sekundy...
100% RACJI !!!!!!!! ZGADZAM SIĘ Z TYM UŻYTKOWNIKIEM !!!!!!!! Zdania w depo mnie roz*******ają "ej" albo pisanie każdego wyrazu i naciskanie enter...
Dlatego nie przyznaje się, że jestem polakiem np:
PL?
Nope.

Pozdrawiam
BRowski Sowa.
Sowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania