|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Doczepiliście sie tak tych br ze nie myślom głupi som a to dlamnie G***o prawda oni som lepsi niż polacy Bo Polacy to Nooby tyle razy mi jusz wybijali potwory przy skilowaniu expieniu i kradli lootbag, że mi sie chce jusz odtego Rzygac, a br nigdy mi potworka nie zabili.
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord-Saimon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Convicted for Glory
Świat: Iridia
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
co wy gadacie... jak sie trzyma hotkeya to przerwany jest atack i sie nie kluic tzn nie jest przerwany w sensie ze znika atack tylko poprostu nie leca strzaly z miecza boltow itp wiec jak oni poszli to jakies nooby i o tym nie wiedzieli... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Omfg... Czy wy naprawde nie widzicie, ze koles ktory krecil film jechal na macro? Zaczal sie uhac kilka sek przed wejsciem do roomu, no i kilka razy uhal sie na green hp... A pod koniec filmu wywalil 2 bursty bo wylaczyl macro... Ale trzeba byc jakims dysmozgiem aby tak zaprogramowac macro, aby uhalo z "hotkeya"... On po prostu chcial zwastowac uhy i might ringi :/. A moze nie wiedzial ze uh na hotkey zatrzymuje atak... lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Cytuj:
Teraz już wiecie dlaczego Hotkeye sux? : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 45+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Cytuj:
Kazdy wyraza swoje zdanie PROSTE nie lubii BR to pisze ze nie lubii bo go wkuriaja na Tibi maja hujowe PVP i zadnej oznaki Rasizmu tu nie ma!!!PO 2 nienawisc do ludzi z innych krajow to nie Rasizm tylko KSENOFOBIA<Nie wiesz co to..??Patrz Wikipedia>I lek przed Nimi...Ja naprzyklad BR nie lubi tak jak w 2002 nie lubialem SWE teraz Swe i PL laczy niechec do BR no i proste zero oznaki rasimu i nie pieprzcie ze sie nie znamy , ze nie wiamy jacy sa czy ki uhj!!!W*****aja nas w Tibi a ja tego i wiele osob tego nie lubi i tyle!!!Oni tak samo pieprza o nas i huj mnie to boli ![]() ![]() ![]() Hail PL-Hail BB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() Smiesza mnie wypowiedzi niektorycz ludzi...
Hotkeye zatrzymuja strzaly min z burstow/boltow itp Mowicie ze gdyby uzywal ich z glowa to wszystko bylo w poarzadku Co wy myslicie ze on w anihi roomie ma czasu.. "Ok teraz poczekam, nie wcisne sobie hotkeya z uhem, zebym strzelil z bursta" Wypowiadacie sie jak jacys perfekt, a niektorzy tylko gadaja z domyslow, albo z wiedzy co uslyszeliod innych ludzi, ktorzy tez mogli slyszec od innych, a nie z praktyki... Wbijcie 100 lvl, zrobcie anihilatora, obojetnie z botem, bez bota, z hotkeyami, bez hotkeyow... tylko pokazcie mi, jacy wy jestescie evul ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() "ej, e" i NIENAWIDZE jak ktoś nie isze całymi zdaniami a jedno słowo na 2 sekundy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Ax
Świat: Pythera
Poziom: 152
Poziom mag.: 8
|
![]() Zapewniam was,że conajmniej 2 osoby występujące w tym filmiku do noobów bez Pvp nie należą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Cytuj:
Dlatego nie przyznaje się, że jestem polakiem np: PL? Nope. Pozdrawiam BRowski Sowa. |
|
![]() |
![]() |