|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
ad. 3 - Wg. mnie chodzilo mu o rozne bezpieczniki i inne ustrojstwa na podzespolach kompa.
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cóż, napisałem, że skoro każda emotka zmniejsza ajkiu o 7, to ja mam ujemne, ze względu na to, iż na gg używam ich nadmiernie (zresztą na forum też za dużo, chociaż się ograniczam). I napisałem jeszcze, że Gadu-gadu r0x0r...
Imho sens posta był dość jasny.
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Co do uciszenia: Oklej obudowe gabka po bokach - NIE ZATYKAJ DZIUR !. Pamietaj ze ta gabka nie moze byc za blisko czesci, bo nagle mozesz poczuc niemily zapach z komputera
![]() Co do "odkurzania". Dobry pomysl, tylko trzeba pamietac zeby nie dmuchac prosto w wiatrak, bo wytwarza sie napiecie ktore moze wywolac niepozadane skutki w istocie spalenia sie czegos na plycie glownej. Tak, tak, tyczy sie to tez wylaczonego kompa.
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
2. Chcesz o tym porozmawiać? 3. Chyba nie zrozumiałeś tego co zacytowałeś, ale jestem cierpliwy: "Odkurzyć" w jednym ze swoich wielu definicji oznacza, jak już zresztą pisałem, odczyścić z kurzu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Do odkurzania polecam sprężone powietrze. Można kupić i nie kosztuje fortunę. @up 1. popieram 2. popieram =p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Co? Wciągasz go ustami? 3. Mu chodziło o takie coś...w puszeczce...z rurką..co się zwie "Sprężone powietrze" =.= Co do tematu. Radze ci spróbować przeczyścić kompa i sprawdzić czy śróbki podokręcane. Mi tam komp głośno nie chodzi ale jak mojemu kumplowi napierdzielał to se kupił tylko nowy wiatraczek do karty.
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Cytuj:
a wieku nie musisz znac.. gowno cie to obchodzi.. amen
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
naab -.- ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Zamknij sie w koncu i przestan pisac durne posty, nie na temat. Bo wlasnie poziomem swoich postow udowadniasz to, jakim jestes idiota, gdzie wiek nie gra roli.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tez cie lubie ;] posty bede pisal jakie mi sie podobaja... a oni nie bede podskakiwali a ty sie kurwa nie wtracaj bo ciebie tez krytukuja -.-
![]() |
#31 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Up:
STFU & reported. zachowujesz się jak nie wiadomo kto i przestań się kłócić i offtopować @Gewof: Wiii! Gewof wrócił! Jak było w Anglii? ^^ @Topic: Miałem podobny problem. Lekko przeciągnąłem miotełką po paru miejsach i się poprawiło. Choć nie do końca wiec za radami neidługo sprawdze czy wiso porządnie dokręcone
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() God bless the man who banned henry[tm]!
![]() Moj komp tez chodzi glosno, ale to za sprawa dwoch dodatkowych wiatraczkow w obudowie ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Możesz zrobić kilka rzeczy:
1. Okleić od wewnątrz obudowę gąbką (ale nie za bardzo, może doprowadzić do przegrzania) 2. Spowolnic obroty wiatraczka (znowu nie za bardzo) 3. Wyczyścić komputer A do monitorowania temperatury polecam SpeedFan
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jest bierzesz kompa za obudowe potem owijasz wokol niego jakas szmate i DUSISZ go. Efekt gwarantowany.XD
A tak na serio to: 1:Wyczysc wiatraczek i wogole calego kompa. 2:zmien wiatrzaczek(chyba, ze kiedys tez tak samo chodzil). 3:zmien procek lub cala plyte glowna.(nie wiem czemu, ale mi po tym komp ucichl) 3:Rozkrec wiatraczek przy procku i go wyczysc.(nie pamietam, ale chyba w kompie sa 2 wiatraczki?) 4:Zmienic mozesz twardy dysk bywa, ze czesci poruszajace sie w nim wibruja. 5:Wyjmij plytke w CD-ROM'mie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Kup mate wygluszajaca i wyklej nia komputer xD
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do wciągania...szkoda mi słów...a raczej szkoda sobie palców strzępić o przyciski.
![]() |