Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-09-2006, 22:40   #21
Ajco
Użytkownik Forum

Ajco's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cieszyn

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa Pokaż post
Ty Za odp

Lokor aby wam się nie poszczęśćilo : ) bo jak używasz Hotkeyi to żal br :>
JEżeli będziesz robił to ręcznie to sie uda: ) Que Passa?
Mueaheuaheueahu xDD Moim zdaniem Sowa powinien zostać zbanowany za monotonność swoich postów On chyba nigdy nie zrozumie po co są hotkeye wbudowane w klienta Tibii...
Ajco jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-09-2006, 23:46   #22
Zielone Berety
Użytkownik forum

Zielone Berety's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Imię: Beretton
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
Poziom: 52
Poziom mag.: 49
Domyślny

Tu wlaśnie dobrze widac jak Nie powinien wygladac annihilator...
Zielone Berety jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 01:08   #23
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajco Pokaż post
Mueaheuaheueahu xDD Moim zdaniem Sowa powinien zostać zbanowany za monotonność swoich postów On chyba nigdy nie zrozumie po co są hotkeye wbudowane w klienta Tibii...
Żeby ich używać? To Była by twoja odpowiedź...
Żal Br?
Sowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 03:45   #24
Lokor
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielone Berety Pokaż post
Tu wlaśnie dobrze widac jak Nie powinien wygladac annihilator...
Wyjaśnij o co chodzi bo nie rozumiem? Kolejny bałwan?
btw. exp odrobiony, kaska też. Nic sie nie stało
Lokor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 12:02   #25
Ajco
Użytkownik Forum

Ajco's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Żeby ich używać? To Była by twoja odpowiedź...
Żal Br?
Muahueaheauaeheu Ty nigdy nie dorośniesz do zrozumienia tego panie pro gejmerze xD jak jestes taki przerąbany żeby nie używać hotkei to pokaż jakiś swój filmik na którym ich nie używasz w sytuacju w której normalny tibijczyk by ich używał (ohhh przepraszam, zapomniałem że 25 knightem to nic nie zrobisz takiego) A tak wogle jestem pełen podziwu że zdobyłeś 25 level bez szaring akontu SZACUKEN !!

Ostatnio edytowany przez Ajco - 02-09-2006 o 12:03.
stary 02-09-2006, 15:16   #26
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
Muahueaheauaeheu Ty nigdy nie dorośniesz do zrozumienia tego panie pro gejmerze xD jak jestes taki przerąbany żeby nie używać hotkei to pokaż jakiś swój filmik na którym ich nie używasz w sytuacju w której normalny tibijczyk by ich używał (ohhh przepraszam, zapomniałem że 25 knightem to nic nie zrobisz takiego) A tak wogle jestem pełen podziwu że zdobyłeś 25 level bez szaring akontu SZACUKEN !!
Nie jestem pro Gejmerem 52 rp bez sharingu -.-. Narazie mym Sorciem nie moge nic pokazać, no chyba , że chcesz zobaczyć jak expie na tombie...
Jak już będę miał odpowiedni lvl to Ci pokażę, że granie bez hotkeyi jest łatwe i bardziej satysfakcyjnującę. Żałosne są osoby które biją demona z sd na hotkeuy na spawnie 1x buahuahua to poprostu mnei rozbraja : ).

Pozdrawiam
Sowa.
stary 02-09-2006, 17:00   #27
Ajco
Użytkownik Forum

Ajco's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie jestem pro Gejmerem 52 rp bez sharingu -.-. Narazie mym Sorciem nie moge nic pokazać, no chyba , że chcesz zobaczyć jak expie na tombie...
Jak już będę miał odpowiedni lvl to Ci pokażę, że granie bez hotkeyi jest łatwe i bardziej satysfakcyjnującę. Żałosne są osoby które biją demona z sd na hotkeuy na spawnie 1x buahuahua to poprostu mnei rozbraja : ).

Pozdrawiam
Sowa.
Sądze, że 100 knight nauhał sie już tyle w życiu, że uhanie się już normalnie, niekoniecznie bedzie mu sprawiać przyjemność. Ja mam 40 knighta, level niski, grania nie wiele, a jednak wyuhałem się już tyle uhów że jest mi to jedno czy klikne F1 czy przeciągne uha przez połowe okienka Tibi i to nie tylko ja nie odczuwam owej przyjemności lecz większość tibijczyków. Lubisz się uhać/sdkować manualnie ? Cieszę się bardzo, ale nie musisz tego okazywać w każdym temacie w którym znajduje się filmik z hotkejami. Chcę jeszcze zaznaczyć, że nie walczę z tym że nie lubisz hotkejów (twoja sprawa) ale z tym że każdy kto ich używa zostaje zbluzgany przez Ciebie.

Nie pozdrawiam
Ajco

Ostatnio edytowany przez Ajco - 02-09-2006 o 17:05.
stary 02-09-2006, 22:19   #28
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
Sądze, że 100 knight nauhał sie już tyle w życiu, że uhanie się już normalnie, niekoniecznie bedzie mu sprawiać przyjemność. Ja mam 40 knighta, level niski, grania nie wiele, a jednak wyuhałem się już tyle uhów że jest mi to jedno czy klikne F1 czy przeciągne uha przez połowe okienka Tibi i to nie tylko ja nie odczuwam owej przyjemności lecz większość tibijczyków. Lubisz się uhać/sdkować manualnie ? Cieszę się bardzo, ale nie musisz tego okazywać w każdym temacie w którym znajduje się filmik z hotkejami. Chcę jeszcze zaznaczyć, że nie walczę z tym że nie lubisz hotkejów (twoja sprawa) ale z tym że każdy kto ich używa zostaje zbluzgany przez Ciebie.

Nie pozdrawiam
Ajco
Etam bede się trzymał przy swoim to jest tylko moje zdanie wiec: Dla mnie to żal uhanie sie na hotkeyach w sytułacjach bez mocnego zagrożenia życia.
Teraz ludzie bez pojęcia będą w to grać : < i bedzie tylko na hotkeyu ih żal BR.

POZDRAWIAM
SOWA.
stary 02-09-2006, 22:42   #29
Xandorion
Użytkownik Forum

Xandorion's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Tarnów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandorion
Gildia: Ghoetia
Świat: Furora
Poziom: 146
Skille: 96~
Poziom mag.: 22
Smutny

Szkoda ze sie nie udalo
Nastepnym razem na pewno sie uda
Xandorion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 22:52   #30
Ajco
Użytkownik Forum

Ajco's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Etam bede się trzymał przy swoim to jest tylko moje zdanie wiec: Dla mnie to żal uhanie sie na hotkeyach w sytułacjach bez mocnego zagrożenia życia.
Teraz ludzie bez pojęcia będą w to grać : < i bedzie tylko na hotkeyu ih żal BR.

POZDRAWIAM
SOWA.
Już pozostawie to iż twoim zdaniem Anihilator jest sytuacja bez zagrożenia. Apeluje jednak o to byś przestal w każdym temacie z filmikiem w którym się używa hotkejów wyrażania swojego zdania, ponieważ staje się to monotonne.
stary 02-09-2006, 22:57   #31
Dark...
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: WrOcLaW

Stan: Zbanowany
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 7
Skille: 12/15
Dark... ma numer GG 9040154 Send a message via Skype™ to Dark...
Domyślny

a jak sie otwiera ten filmik ?? plx powiec DDDDDDDDDDDDDD

gg : 4615783

Hiberna: 32 ms hack
28 ek hack
39 ms hack
czekam na nastepny

11:42 Ufol the Knight [40]: wczoraj ogladalem hostel 2
11:42 Ufol the Knight [40]: omg
11:42 Marcino-Knight [29]: i jak
11:42 Ufol the Knight [40]: raz az podskoczylem
11:42 Marcino-Knight [29]: Oo
Dark... jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 23:05   #32
The Shodow
Użytkownik Forum

The Shodow's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Już pozostawie to iż twoim zdaniem Anihilator jest sytuacja bez zagrożenia. Apeluje jednak o to byś przestal w każdym temacie z filmikiem w którym się używa hotkejów wyrażania swojego zdania, ponieważ staje się to monotonne.
Wiesz, gosc nie wbil ani razu 4 magica no i wiesz, nie sprawia mu przyjemnosci uhanie sie na hotkeyach
~
Co do filmiku jednak sie pomylilem rec.html Ale goólnie spoko filmik, tylko czemu to sie tak zawsze konczy na hotkeyach
The Shodow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-09-2006, 23:26   #33
Upierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec

Upierz ma numer GG 8248642
Domyślny

Aff...
Sowa - nie musisz przedstawaić światopoglądu obrażając innych (żal.br). to że ShOdow pomyślał że to keylogg to pewnie właśnie się chłopak nauczył obsługiwać tibicam więc nie musisz go od razu tak zjeżdżać... może po prostu bał się o swoją postać...
The ShOdow - Nie mów faktów odbiegających od faktów (lol?). Chodzi mi o "Wiesz, gosc nie wbil ani razu 4 magica no i wiesz, nie sprawia mu przyjemnosci uhanie sie na hotkeyach " czujesz się lepszy?
Doobra nie wiem co tu jeszcze dodać.

Aha, może mi ktoś wreszcie wyjaśnić o co chodzi z tym "SU KA" ??
Dark... - SZUKAJ
Upierz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2006, 03:08   #34
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
Powiem tak : Jak zauwazyłeś większośc annhilatorów to jest waste time and waste uh co z tego, że sie uhają <jak masterzy> buahuahu < na hotkeyach> jeżeli z bursta walą raz na 20 uhów?.Pewnie robili go hotkeyami bo normalnie nie dali by rady a wiec to jest żal be er.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Shodow Pokaż post
Wiesz, gosc nie wbil ani razu 4 magica no i wiesz, nie sprawia mu przyjemnosci uhanie sie na hotkeyach
Zapewniam Cię,że wbiłem wiecej razy 4 mlvl niż Ty. Myślisz ,że jestes fajny ? ;o

Cytuj:
tylko czemu to sie tak zawsze konczy na hotkeyach
Bo to żal Be er? Dlatego trzeba to robic normalnie/na bocie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pierzak93 Pokaż post
Aff...
Sowa - nie musisz przedstawaić światopoglądu obrażając innych (żal.br). to że ShOdow pomyślał że to keylogg to pewnie właśnie się chłopak nauczył obsługiwać tibicam więc nie musisz go od razu tak zjeżdżać... może po prostu bał się o swoją postać...
The ShOdow - Nie mów faktów odbiegających od faktów (lol?). Chodzi mi o "Wiesz, gosc nie wbil ani razu 4 magica no i wiesz, nie sprawia mu przyjemnosci uhanie sie na hotkeyach " czujesz się lepszy?
Muszę. To niech ogląda przklejone tematy i poradniki. Musze. Jak sie bał to niech nie robi offtopa. Tak pewno czuje sie lepszy bo ma 40 mlvl na 8 lvlu stojąc na bocie na świecie non-pvp.

Pozdrawiam
Sowa.
stary 03-09-2006, 14:35   #35
Ajco
Użytkownik Forum

Ajco's Avatar

Domyślny

O mój Boże ! Już miałem nadzieje że nie bede musial postowac tu więcej, ale jednak... Sowa dalej jest taki jaki byl... Fakt, może robienie anni na hotkeyach nie jest zbyt mądre, ale mówisz jakby mieli robić to ręcznie. Ile w życiu widziałeś anihilatorow na ktorych knighci nie uzywają bota ? Bo ja żadnego... Twoim zdaniem, lepiej by było (znaczy nie żal.br choć większość brazuków i tak przerasta cię inteligencją) gdyby używali oni bota (mam na mysli tego nie wbudowanego w tibie). Fakt, lepiej by było, ponieważ mieli by dość spore szanse na wykonanie tego questu, aczkolwiek ty chyba wymagasz od nich aby zrobili tego annihilatora ręcznie, żeby nie byli żal.br. Jak narazie to żal mi tylko słów na ciebie. Masz w sygnaturze Stop Noobostwu, Stop dzieciom neostrady, ale widzę że jesteś napewno Noobem ale czy dzieckiem neostrady nie wiem, ponieważ nie wiem czy masz neo czy innego neta a twoja ortografia jest całkiem niezła. STOP SOWIE !! STOP NOOBOSTWU !!

Ostatnio edytowany przez Ajco - 03-09-2006 o 14:37. Powód: Ortografia
stary 03-09-2006, 16:25   #36
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
O mój Boże ! Już miałem nadzieje że nie bede musial postowac tu więcej, ale jednak... Sowa dalej jest taki jaki byl... Fakt, może robienie anni na hotkeyach nie jest zbyt mądre, ale mówisz jakby mieli robić to ręcznie. Ile w życiu widziałeś anihilatorow na ktorych knighci nie uzywają bota ? Bo ja żadnego... Twoim zdaniem, lepiej by było (znaczy nie żal.br choć większość brazuków i tak przerasta cię inteligencją) gdyby używali oni bota (mam na mysli tego nie wbudowanego w tibie). Fakt, lepiej by było, ponieważ mieli by dość spore szanse na wykonanie tego questu, aczkolwiek ty chyba wymagasz od nich aby zrobili tego annihilatora ręcznie, żeby nie byli żal.br. Jak narazie to żal mi tylko słów na ciebie. Masz w sygnaturze Stop Noobostwu, Stop dzieciom neostrady, ale widzę że jesteś napewno Noobem ale czy dzieckiem neostrady nie wiem, ponieważ nie wiem czy masz neo czy innego neta a twoja ortografia jest całkiem niezła. STOP SOWIE !! STOP NOOBOSTWU !!
Widziałem 2 albo 3. Nie obrażaj Mnie :< "Większość brazuków przerasta cię inteligencją". Od nikogo nie wymagam tylko mówie, że lepiej by się oglądało film robiony metodą tradycyjną.Nie jestem noobem, a o dzieciach neostrady nie mowie sie jedynie o tych którzy posiadają neostrade. Stop noobostwu mam do cytatu.
Tym postem chciałbym zakończyć/przystopować według mnie dyskuje.Aczykolwiek na jakieś wątpliwości odpisze.

Pozdrawiam
Sowa.
stary 03-09-2006, 16:39   #37
The Shodow
Użytkownik Forum

The Shodow's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pierzak93 Pokaż post
Aff...
A ty czujesz sie lepszy ze "niby jestem jakims nowym co nie umie obslugiwac TibiCAM" ? A masz cos do the shOdow? Wiem ze powinno byc shAdow, ale chcialem sie wyróżniac. MYSLEC DZIECI!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa
Zapewniam Cię,że wbiłem wiecej razy 4 mlvl niż Ty. Myślisz ,że jestes fajny ? ;o

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Shodow
tylko czemu to sie tak zawsze konczy na hotkeyach
Bo to żal Be er? Dlatego trzeba to robic normalnie/na bocie.
Nie musisz mnie zapewniac, ale napewno nie sam wbiles bo w avku masz ze jakis 1 owner, a to mozna odebrac róznie, np pierwszy lub jeden. TAK JESTEM FAJNY!
The Shodow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2006, 18:24   #38
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
Nie musisz mnie zapewniac, ale napewno nie sam wbiles bo w avku masz ze jakis 1 owner, a to mozna odebrac róznie, np pierwszy lub jeden. TAK JESTEM FAJNY!
Mam tak ponieważ była to moja 1 postać na minlandzie. A Dlaczego mam napisane <1 owner> ? Ponieważ ta postać została sprzedana bo kończyłem z Tibią.

Pozdrawiam
Sowa.
stary 03-09-2006, 19:26   #39
Ajco
Użytkownik Forum

Ajco's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Widziałem 2 albo 3. Nie obrażaj Mnie :< "Większość brazuków przerasta cię inteligencją". Od nikogo nie wymagam tylko mówie, że lepiej by się oglądało film robiony metodą tradycyjną.Nie jestem noobem, a o dzieciach neostrady nie mowie sie jedynie o tych którzy posiadają neostrade. Stop noobostwu mam do cytatu.
Tym postem chciałbym zakończyć/przystopować według mnie dyskuje.Aczykolwiek na jakieś wątpliwości odpisze.

Pozdrawiam
Sowa.
Fakt. Nasza dalsza rozmowa nie ma sensu.
stary 03-09-2006, 19:50   #40
Miodojad
Użytkownik Forum

Miodojad's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Amigos
Świat: Celesta
Poziom: 73
Skille: 81\77
Poziom mag.: 6
Domyślny

@Sowa
Kiedy patrze na twoje posty, to niedobrze mi sie robi... Tak samo możesz mówić, że używanie "Exura" na hotkeyu jest beznajdziejne. Ba, że używanie go jak cie bije szkielet jest głupie, bo można być usatysfakcjonowanym pisząc go ręcznie.

Nie Pozdrawiam Cię Sowa.

Miodojad jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania