![]() |
#361 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Bierun City
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: --------------------
|
![]() Mooth...
posprzataj Abo bo mnie roz*******a daje pro jakiemus noobkowi (Trutrumi) i stoi przed dp i z pk napierdla w ludzi i plac zebys se pogral ;// Mooth licze na ciebie ;p Albo lepiej niech krzys Czarodziej go rozjebie ;pp ![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tai'Kioku20 - 01-09-2006 o 01:22. Powód: Bledny nick |
|
![]() |
![]() |
#364 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Wszyscy padali bo wojna byla ! Trutrumi ?? nie potzrebuje pro .....Ma swoj lvl zeby sam sobie radzic
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#365 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Foriuss Wylecial z LS stara wiadomosc ;p
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Tak dodam ze za jakis czas kolejna ekipa idzie na DH , Juffs przyjmuje zapisy na forum.tibia.com
@paior naucz sie edytowac posty , i nie pisz kilku jeden pod drugim. |
![]() |
![]() |
#367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Imię: Moothonost
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Last Stand
Poziom: 171
Poziom mag.: 74
|
![]() heh jak ktos chce to ja przyjmuje zapisy na Helmet of The Acient czy jakos tak ;p 10k od faraona . jak cos to pisac mi na priv lub do arystosa. wymagany lvl 75 lub wiecej nie pamietam ;p
|
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Bolesławiec
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Old Arcania
|
![]() Exodus to ty bełt jesteś nie ;>?
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() to nie belt
|
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Przynajmniej bys z siebie nie robil posmieliska na forum publicznym... moja teza ze 90% h lv to idioci sie sprawdza ;/
|
![]() |
![]() |
#371 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Brzesko
Stan: Początkujący
Imię: Net'tius
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Ja tez ubilem Levisto ... a wiesz za co ? Za to ze ubil Natasha taylor (vakabayashi nie wiem czy pamietasz old firends z thorii) zabil go owszem za pking ... ale rs wbity na ludziach ktorzy probowali go 1h wczesniej ubic to chyba nei grzech co ? Nie zabijajcie ludzi z rs bez reason.
![]() |
#372 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Bierun City
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: --------------------
|
![]() Napisze tutaj ;]
Kupie protekcje od lvlku przynajmniej 80 ++ ;] Na Trade nikt nieodpowiada , zaplace duzo ;] Chce Pro zeby mnie ten Trutrumi niezabijal bo mnie huj szczeli ;/ ;] ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
|
![]() a stać cie na mnie? xD
|
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 130
Poziom mag.: 8
|
![]() HEhe Materialista ^^
![]()
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() @UP
normalka ^.- @ A co do Mooth~.. tak mnie powalasz ze omal nie spadłem z krzesła ![]() Moot robisz z siebie pośmiewisko jak juz ktoś wspomniał wcześniej, pozdrawiam Cie, życze Ci duzo szczecia na tym wprost bezkompromisowo najfajniejszym serverze. Ps. Wielki respect i pozdrowienia dla Azerisa który zaprzestał grac na Kyrze. Your, Hawajj.
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. Ostatnio edytowany przez Hawai - 04-09-2006 o 18:45. Powód: ps. |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
|
![]() wielki respect i pozdrowienia dla wszystkich ktorzy przestali grac na kyrze
|
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xolo aleś ty mądry ;-)
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. |
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiem. za to ty jaki glupi
|
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() skullhunterz to nabsy >.<
btw laro: "widze 50 lev ze skullem moge zabic? :>" hahaha pozdr nobq Ostatnio edytowany przez 0lik - 04-09-2006 o 23:18. |
![]() |
![]() |
#380 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xolo nawet nie zauwazyles ironii w tym co powiedziałem ? Jeżeli nie to powiem wprost. Jesteś głupi. Nie wysilaj sie na skomentowanie tego bo sie pogrążysz >.<
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. |
![]() |