![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() Nie zgadłeś o,o
ps. Gratz dla Ciebie, ładnie zrobiłeś Tetra w konia z tą zapłatą za wolność ![]()
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. Ostatnio edytowany przez Hawai - 05-09-2006 o 16:02. |
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() to moze nam zdradzisz co za wielki bohater z ciebie jest?
ps tetro nigdy nie placil za wolnosc |
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego uważasz ze ja jestem bohater ?
![]() ps. jak to nie płacił - chodzi mi o nowego ownera zapłacil ci hmm 1kk + ? ![]()
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie odpowiedziales mi na pytanie
|
![]() |
![]() |
#386 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Naprawde nie wiesz?:| czy udajesz idiote? twoj kumpel Cie oklamal a pozniej jak z nim rozmawialem to sie z Ciebie smial ![]() ![]() |
|
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() W jaki sposób mój 2 owner lizał dupe Tetrowi a tak wogóle to mój stary 2 owner tu raczej nie napisze bo nie ma netu od pół roku.
Hawai napisz mi na priv kim jestes. |
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Azeris
Nie widzę potrzeby abyś wiedział kim jestem ![]() @Gedd Jak już napisałem kilka linijek wyżej nie widze potrzeby aby ujawniać mojej tozsamosci. Jeżeli uważasz mnie za bohatera.. hehe dziekuję ![]() ps. hehe xolo już powinieneś stracić glowę : D Your, Hawajj.
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. Ostatnio edytowany przez Hawai - 05-09-2006 o 19:46. |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiesz ze na tym 'pro forum' wiekszosc ludzi uwaza trolli za scierwo?
bo powiedz mi jak inaczej mozna nazwac typa ktory ukrywa sie na noobcharach/nowych acc'ach i boi sie podac swoja tozsamosc |
![]() |
![]() |
#390 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Lokacja: daleko
Stan: Aktywny gracz
Imię: chcialbys
Gildia: Last Stand
Poziom: +-
Skille: elo
Poziom mag.: Oo
|
![]() Cytuj:
np ty? niektorzy ludzie moga ciebie nie znac i nie kojarzyc a tez nie masz podanego nicku o.o a swoja droga jak kto to jest na moje wonger albo foriuss |
|
![]() |
![]() |
#391 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Trolling to wysyłanie wrogich, obraźliwych lub kontrowersyjnych wiadomości na jedno z publicznych "miejsc" w Internecie (grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp.) w celu wzniecenia kłótni. Często też podaje linki do stron z obrzydliwą zawartością, najczęściej tak zamaskowane, że niczego nieświadomy użytkownik widzi nagle zdjęcia zmasakrowanych zwłok, wypróżniających się ludzi, itd. Zobacz goatse.cx. Inną metodą trollingu jest podawanie linków do screamerów bez ostrzeżenia. (http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling) Nie boje sie podać swojej tożsamosci. Poprostu nie chcem.. to złe ? Chyba nie. Your, Hawajj.
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. |
|
![]() |
![]() |
#392 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiesz jak na tibia.com sie nazywaja noobchary spamujace na forum? czy w wikipedi o tym niepisza?
|
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
|
![]() Cytuj:
Może Xerena, na której PA jest jeszcze większe niż tutaj? Antica? Gdzie 100lvl jest nikim... Harmonia? Nie ma PA ale jednak świat nie ma tego czegoś zwanego <PvP> Askara? Co jakiś czas się tam wojna trafi, a tak to szkoda słów... Więc powiedz mi jaki twoim zdaniem świat jest idealny? Jeżeli sądzisz, że na nowym świecie będzie lepiej (skąd ja to znam?) to się "troche" mylisz. @Down Tacy ludzie są niestety wszędzie. Ostatnio edytowany przez Nerion De'Ether - 05-09-2006 o 20:57. |
|
![]() |
![]() |
#395 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
swoja droga kyra nie jest zla ale smiesza mnie ludzie typu gibon nettius co mysla ze maja "wladze" |
|
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noobchar to raczej postać do zabawy czyt. pkowania, kradzierzy itd. A co do tego ze ja "spamuje".. czekaj czekaj.. czegoś tu nie rozumiem
![]()
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Zauwazylem, ze na nazywanie ludzie trolami moda weszla dopiero, gdy 1 z modkow napisal o tym temat. Oczywiscie, teraz kazdy noob musi popisac sie znajamoscia tego ow slowa i uzywac je w co drugim slowie. Pozdro "trolle" :|
|
![]() |
![]() |
#398 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() "Jeżeli sądzisz, że na nowym świecie będzie lepiej (skąd ja to znam?) to się "troche" mylisz." Nie sądze tak, nigdy tak nie powiedziałem, ale napewno nowy świat w przeciwieństwie do Kyry będzie jak czarne i białe. Your, Hawajj.
|
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Apropo Foriussa mam pytanie. Nie gram w Tibie ale słyszałem że został wyżucony z LS. Ktoś zna reason?
|
![]() |
![]() |
#400 | |
Użytkownik forum