![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() Up.
Ja nie znam reason ale //moim zdaniem\\ foriuss troszke przeginał ![]()
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
|
![]() @Hawai
Grałem na Aldorze długi okres czasu i powiem szczerze... Daleko temu światu do ideału. Faktycznie relacje między graczmi są lepsze. PA również nie jest takie jakie tutaj. Jednak Aldorze brakuje tego czegoś... Gra tam jest monotonna, każdy dzień jest przewidywalny, a tutaj? Nikt nie wie kiedy typowi o charakterze Nonixa coś strzeli do głowy i rozpęta piekło. Kyra wbrew pozorom ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże. Ostatnio edytowany przez Nerion De'Ether - 05-09-2006 o 21:34. |
![]() |
![]() |
#404 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Lokacja: daleko
Stan: Aktywny gracz
Imię: chcialbys
Gildia: Last Stand
Świat: Kyra
Poziom: +-
Skille: elo
Poziom mag.: Oo
|
![]() Cytuj:
zreszta moze nastepna wojna to nie swe vs pl a zupelnie inna hihihhi a foriuss ciekawe co by zrobil znowu by poszedl na strone ktorej nikt sie nie spodziewa Ostatnio edytowany przez Berek - 05-09-2006 o 21:46. |
|
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jestem Wonger ani Foriuss. Ale myślcie co chcecie.
"Kyra wbrew pozorą ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże." Kyry nikt nie zmieni na lepsze. Jeżeli znajdzie sie ktoś, kto będzie grał noc w noc, w niecały miesiąc wbije 100+ padnie przy pierwszej lepszej okazji.. czemu ? To proste. Moothonost, Abo, Arystos i inni h lvle uznają tego kogoś za konkurancje. Doskonały Krzyś martwić się będzie że ta osoba zaraz go prześcignie, więc Moot nie chcąc wyjść na cieniasa zbierze ludzi i go zabije. Będzie kazał płacić tyle, że tej osobie gałki oczne wyjdą z orbit i opuści server. I będzie tak z każdym następnym graczem który ma wielkie ambicje aby zmienić ten świat na lepsze. Co do kogoś kto mógłby całkowicie zniszczyć ten świat to.. niewykonalne. Jej już nie da się zniszczyć bardziej niż jest. Chyba że wszyscy gracze którzy są przeciwko temu co robi Last Stand spróbują jakoś zebrać siły i coś z tym zrobić ale większość sie boi że zmarnuje swoje wysoko lvle postacie którym poświęcili tyle wolnego czasu... Your, Hawajj.
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. Ostatnio edytowany przez Hawai - 05-09-2006 o 21:47. |
![]() |
![]() |
#406 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
swoja droga przesadzasz i to o bardzo a kto to ma zmienic geo?juffs?szwedzi maja ich powyzynac czy jak? |
|
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol ? Kolego, mnie Kyra nie obchodzi czy tam będzie spokój czy nie. Niech i se geo wyżyna ich jak chce niech se pozażynają wszyscy
![]()
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. |
![]() |
![]() |
#408 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lmfao, my sie boimy ze ktos nas przescignie? aha, to dlatego puszczamy wolno pzreciwnikow z popzredniej wojny. |
|
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli ty to nazywasz wojną to ja z tobą nie będe dyskutował na jakikolwiek temat związny z Kyrą - Tibią.
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha i znowu odpowiedziales jakies gowno na 1 wyraz a pomineles najwazniejsza czesc posta. typowe dla ludzi ktorzy niemaja nic do powiedzenia
|
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesteś idiotą
![]() Your, Hawajj.
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
|
![]() @Hawai
Wcale nikt nie musi robić nowych postaci. Niedługo oni sami się wybiją ponieważ duża większość z nich patrzy tylko na swoje dobra. Ktoś powiedział Juffs..? Czemu on waszym zdaniem miałby pokonać LS? Wcale lepszy nie jest. Jeszcze krótka wypowiedź co do inteligencji naszych Polskich graczy na Kyrze... 90% naszego społeczeństwa na tym servie nie ma jakiegokolwiek pojęcia o ortografi, nie sądze, że jestem lepszy jednak to co pokazują nasi kochani obywatele to aż strach. Niedawno jeden Pan na około 90 lvl-u napisał mi coś takiego: "Za czynascie procent bende mial lewel". Dobijają mnie również takie teksty: "HEY! Leave, I was here first!" gdy list jest przed teleportem w tombie, więc skąd on wie, że ja tam jestem?(tutaj należy zauważyć, że skoro był tutaj pierwszy jest w środku). Telekineza? Medium? Nasze kochane LS wcale lepsze nie jest, wręcz przeciwnie, niektórzy z nich to całkowici idioci nie umiejący własnego języka (nie mówiąc już o językach obcych). |
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z tym że wszyscy sie powybijają nawzajem, ale nie słyszałem żeby ktoś tu mowił że Juffs ma być pogromcą ls :? Teraz pozwólcie że z uśmiechem na twarzy wtule sie w kołdrę i zasne, ponieważ jutro czeka mnie szkoła.
Ps. Nie odpowiedziałeś mi na pytanie ![]() ![]() Your, Hawajj.
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Brzesko
Stan: Początkujący
Imię: Net'tius
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 18
|
![]() @Berek
Moze nie mam takiej wladzy jak xolo, ale moja wladza na tym serverze jest taka ze moge cie bez problemu zabic @azer foriuss wylecial poniewaz ukrywal prawde o wongerze ... ktory ukradl dosc pokazny loot xolowi/mootowi z demony
#415 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie masz takiej wladzy
|
![]() |
![]() |
#416 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Soulicitour
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: TheVils
Świat: Askara
Poziom: 45
Poziom mag.: 52
|
![]() Prawda jest taka, że kyra miała największą szansę zwrotu ku lepszemu za czasów Xeretzy. Ogólnie na początku na kyrze wszem i wobec panował niepowtarzalny klimat i ład. Wojna LI i Forsaken, następnie rozłam F., powstanie N-G i wojna N-G vs BM. To pierwszy i póki co ostatnio radosny epizod w dziejach Kyry. Najgorszym momentem, oczywiście moim skromnym zdaniem, jest powstanie Last Stand i początek siania bezgranicznego PA, uderzającego we wszystko i we wszystkich. Niestety z doświadczenia wiem, że jak polska, w większości, elita bierze się za rządzenie to kończy się to zepsuciem serwera. Dużo czasu, jeszcze więcej sił i cierpliwości trzeba, by naprawić ten serwer. I tutaj różnie się od większości osób, którzy z gry na Kyrze zrezygnowali lub mają chęć tudzież są zmuszeni, bowiem wierzę w to, że ten serwer ma jeszcze lata świetności przed sobą. Aczkolwiek trzeba dołożyć starań, niestety głównie ze strony high lvli, żeby sięgnęli po rozum do głowy, uspokoili się i po prostu przestali tak przejmować się piskelową grą. To ma być zabawa.
|
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
|
![]() W nocy pojawił się Orsha
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta orsh sie pojawil niestety lord guma padl od niego :/ a kto lurował ?
#420 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() lord guma juffs xolorian o ile sie nie myle ?
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |