Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-09-2006, 21:11   #401
Hawai
Użytkownik Forum

Hawai's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2006

Domyślny

Up.

Ja nie znam reason ale //moim zdaniem\\ foriuss troszke przeginał
Cause earth turns and draggs us
Into the heat
The hardness of the shell of human aims
The strength of melted thoughts
Of shivering hands
Elektronic visions of associations
Putting time into back gear.
Hawai jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-09-2006, 21:27   #402
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berek Pokaż post
wiec zgadlem ze ty to Wonger/foriuss?
w sumie to na foriusa tez mi pasuje :d
Gedd jest offline  
stary 05-09-2006, 21:30   #403
Nerion De'Ether
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 03 2005

Domyślny

@Hawai
Grałem na Aldorze długi okres czasu i powiem szczerze... Daleko temu światu do ideału. Faktycznie relacje między graczmi są lepsze. PA również nie jest takie jakie tutaj. Jednak Aldorze brakuje tego czegoś... Gra tam jest monotonna, każdy dzień jest przewidywalny, a tutaj? Nikt nie wie kiedy typowi o charakterze Nonixa coś strzeli do głowy i rozpęta piekło.

Kyra wbrew pozorom ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże.

Ostatnio edytowany przez Nerion De'Ether - 05-09-2006 o 21:34.
Nerion De'Ether jest offline  
stary 05-09-2006, 21:43   #404
Berek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 09 2006
Lokacja: daleko

Stan: Aktywny gracz
Imię: chcialbys
Gildia: Last Stand
Świat: Kyra
Poziom: +-
Skille: elo
Poziom mag.: Oo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nerion De'Ether Pokaż post
@Hawai
Grałem na Aldorze długi okres czasu i powiem szczerze... Daleko temu światu do ideału. Faktycznie relacje między graczmi są lepsze. PA również nie jest takie jakie tutaj. Jednak Aldorze brakuje tego czegoś... Gra tam jest monotonna, każdy dzień jest przewidywalny, a tutaj? Nikt nie wie kiedy typowi o charakterze Nonixa coś strzeli do głowy i rozpęta piekło.

Kyra wbrew pozorom ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże.
swoja droga ciekawe z kim by byli polacy z myrm czy z pl czy ze swe
zreszta moze nastepna wojna to nie swe vs pl a zupelnie inna
hihihhi a foriuss ciekawe co by zrobil znowu by poszedl na strone ktorej nikt sie nie spodziewa

Ostatnio edytowany przez Berek - 05-09-2006 o 21:46.
Berek jest offline  
stary 05-09-2006, 21:45   #405
Hawai
Użytkownik Forum

Hawai's Avatar

Domyślny

Nie jestem Wonger ani Foriuss. Ale myślcie co chcecie.

"Kyra wbrew pozorą ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże."

Kyry nikt nie zmieni na lepsze. Jeżeli znajdzie sie ktoś, kto będzie grał noc w noc, w niecały miesiąc wbije 100+ padnie przy pierwszej lepszej okazji.. czemu ? To proste. Moothonost, Abo, Arystos i inni h lvle uznają tego kogoś za konkurancje. Doskonały Krzyś martwić się będzie że ta osoba zaraz go prześcignie, więc Moot nie chcąc wyjść na cieniasa zbierze ludzi i go zabije. Będzie kazał płacić tyle, że tej osobie gałki oczne wyjdą z orbit i opuści server. I będzie tak z każdym następnym graczem który ma wielkie ambicje aby zmienić ten świat na lepsze.

Co do kogoś kto mógłby całkowicie zniszczyć ten świat to.. niewykonalne. Jej już nie da się zniszczyć bardziej niż jest. Chyba że wszyscy gracze którzy są przeciwko temu co robi Last Stand spróbują jakoś zebrać siły i coś z tym zrobić ale większość sie boi że zmarnuje swoje wysoko lvle postacie którym poświęcili tyle wolnego czasu...

Your,
Hawajj.
Into the heat
Of shivering hands

Ostatnio edytowany przez Hawai - 05-09-2006 o 21:47.
Hawai jest offline  
stary 05-09-2006, 21:55   #406
Berek
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hawai Pokaż post

"Kyra wbrew pozorą ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże."

Kyry nikt nie zmieni na lepsze. Jeżeli znajdzie sie ktoś, kto będzie grał noc w noc, w niecały miesiąc wbije 100+ padnie przy pierwszej lepszej okazji.. czemu ? To proste. Moothonost, Abo, Arystos i inni h lvle uznają tego kogoś za konkurancje. Doskonały Krzyś martwić się będzie że ta osoba zaraz go prześcignie, więc Moot nie chcąc wyjść na cieniasa zbierze ludzi i go zabije. Będzie kazał płacić tyle, że tej osobie gałki oczne wyjdą z orbit i opuści server. I będzie tak z każdym następnym graczem który ma wielkie ambicje aby zmienić ten świat na lepsze.

swoja droga przesadzasz i to o bardzo a kto to ma zmienic geo?juffs?szwedzi maja ich powyzynac czy jak?

Co do kogoś kto mógłby całkowicie zniszczyć ten świat to.. niewykonalne. Jej już nie da się zniszczyć bardziej niż jest. Chyba że wszyscy gracze którzy są przeciwko temu co robi Last Stand spróbują jakoś zebrać siły i coś z tym zrobić ale większość sie boi że zmarnuje swoje wysoko lvle postacie którym poświęcili tyle wolnego czasu...

Your,
Hawajj.

swoja droga przesadzasz i to o bardzo a kto to ma zmienic geo?juffs?szwedzi maja ich powyzynac czy jak?
Berek jest offline  
stary 05-09-2006, 22:06   #407
Hawai
Użytkownik Forum

Hawai's Avatar

Domyślny

lol ? Kolego, mnie Kyra nie obchodzi czy tam będzie spokój czy nie. Niech i se geo wyżyna ich jak chce niech se pozażynają wszyscy
Into the heat
Of shivering hands
Hawai jest offline  
stary 05-09-2006, 22:11   #408
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Your,
Hawajj.

lmfao, my sie boimy ze ktos nas przescignie? aha, to dlatego puszczamy wolno pzreciwnikow z popzredniej wojny.
Gedd jest offline  
stary 05-09-2006, 22:13   #409
Hawai
Użytkownik Forum

Hawai's Avatar

Domyślny

Jeżeli ty to nazywasz wojną to ja z tobą nie będe dyskutował na jakikolwiek temat związny z Kyrą - Tibią.
Into the heat
Of shivering hands
Hawai jest offline  
stary 05-09-2006, 22:17   #410
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Domyślny

haha i znowu odpowiedziales jakies gowno na 1 wyraz a pomineles najwazniejsza czesc posta. typowe dla ludzi ktorzy niemaja nic do powiedzenia
Gedd jest offline  
stary 05-09-2006, 22:23   #411
Hawai
Użytkownik Forum

Hawai's Avatar

Domyślny

Jesteś idiotą Nie mają nic do powiedzenia... w jakiej kwestii ? Uważam ze to co napisałem to prawdoodobnie tak by było, a jeżeli chodzi o osoby które brały udział w .. jak ty to mówisz "wojnie" są związane z tym serverem, kiedyś Kyra żyła z nimi dobrze (miedzy innymi Juffs, Geo itd.). Jeżeli masz tam jeszcze troche oleju w głowie powinieneś mnie zrozumieć.

Your,
Hawajj.
Into the heat
Of shivering hands
Hawai jest offline  
stary 05-09-2006, 22:31   #412
Nerion De'Ether
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 03 2005

Domyślny

@Hawai

Wcale nikt nie musi robić nowych postaci. Niedługo oni sami się wybiją ponieważ duża większość z nich patrzy tylko na swoje dobra. Ktoś powiedział Juffs..? Czemu on waszym zdaniem miałby pokonać LS? Wcale lepszy nie jest.

Jeszcze krótka wypowiedź co do inteligencji naszych Polskich graczy na Kyrze... 90% naszego społeczeństwa na tym servie nie ma jakiegokolwiek pojęcia o ortografi, nie sądze, że jestem lepszy jednak to co pokazują nasi kochani obywatele to aż strach. Niedawno jeden Pan na około 90 lvl-u napisał mi coś takiego: "Za czynascie procent bende mial lewel". Dobijają mnie również takie teksty: "HEY! Leave, I was here first!" gdy list jest przed teleportem w tombie, więc skąd on wie, że ja tam jestem?(tutaj należy zauważyć, że skoro był tutaj pierwszy jest w środku). Telekineza? Medium?

Nasze kochane LS wcale lepsze nie jest, wręcz przeciwnie, niektórzy z nich to całkowici idioci nie umiejący własnego języka (nie mówiąc już o językach obcych).
Nerion De'Ether jest offline  
stary 05-09-2006, 22:38   #413
Hawai
Użytkownik Forum

Hawai's Avatar

Domyślny

Zgadzam się z tym że wszyscy sie powybijają nawzajem, ale nie słyszałem żeby ktoś tu mowił że Juffs ma być pogromcą ls :? Teraz pozwólcie że z uśmiechem na twarzy wtule sie w kołdrę i zasne, ponieważ jutro czeka mnie szkoła.

Ps. Nie odpowiedziałeś mi na pytanie Ile gp oddał Ci Tetro Aurelius (2 owner) ? Pewnie do teraz za to expujesz

Your,
Hawajj.
Into the heat
Of shivering hands
Hawai jest offline  
stary 06-09-2006, 07:28   #414
Nettius
Użytkownik Forum

Nettius's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Brzesko

Stan: Początkujący
Imię: Net'tius
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 18
Domyślny

@Berek

Moze nie mam takiej wladzy jak xolo, ale moja wladza na tym serverze jest taka ze moge cie bez problemu zabic

@azer

foriuss wylecial poniewaz ukrywal prawde o wongerze ... ktory ukradl dosc pokazny loot xolowi/mootowi z demony
stary 06-09-2006, 20:36   #415
Berek
Użytkownik forum

Domyślny

Nie masz takiej wladzy
Berek jest offline  
stary 06-09-2006, 20:37   #416
Berek
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Zgadzam się z tym że wszyscy sie powybijają nawzajem, ale nie słyszałem żeby ktoś tu mowił że Juffs ma być pogromcą ls :? Teraz pozwólcie że z uśmiechem na twarzy wtule sie w kołdrę i zasne, ponieważ jutro czeka mnie szkoła.

Ps. Nie odpowiedziałeś mi na pytanie Ile gp oddał Ci Tetro Aurelius (2 owner) ? Pewnie do teraz za to expujesz

Your,
Hawajj.
700 000 z tego co wiem
Berek jest offline  
stary 06-09-2006, 23:54   #417
Soulicitour
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Warszawa

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: TheVils
Świat: Askara
Poziom: 45
Poziom mag.: 52
Domyślny

Prawda jest taka, że kyra miała największą szansę zwrotu ku lepszemu za czasów Xeretzy. Ogólnie na początku na kyrze wszem i wobec panował niepowtarzalny klimat i ład. Wojna LI i Forsaken, następnie rozłam F., powstanie N-G i wojna N-G vs BM. To pierwszy i póki co ostatnio radosny epizod w dziejach Kyry. Najgorszym momentem, oczywiście moim skromnym zdaniem, jest powstanie Last Stand i początek siania bezgranicznego PA, uderzającego we wszystko i we wszystkich. Niestety z doświadczenia wiem, że jak polska, w większości, elita bierze się za rządzenie to kończy się to zepsuciem serwera. Dużo czasu, jeszcze więcej sił i cierpliwości trzeba, by naprawić ten serwer. I tutaj różnie się od większości osób, którzy z gry na Kyrze zrezygnowali lub mają chęć tudzież są zmuszeni, bowiem wierzę w to, że ten serwer ma jeszcze lata świetności przed sobą. Aczkolwiek trzeba dołożyć starań, niestety głównie ze strony high lvli, żeby sięgnęli po rozum do głowy, uspokoili się i po prostu przestali tak przejmować się piskelową grą. To ma być zabawa.
Soulicitour jest offline  
stary 07-09-2006, 15:09   #418
Hawai
Użytkownik Forum

Hawai's Avatar

Domyślny

W nocy pojawił się Orsha Z tego co mi wiadomo Tralla bloczył. Wypadł demon shield oraz blue gem
Into the heat
Of shivering hands
Hawai jest offline  
stary 07-09-2006, 17:44   #419
Dave Batista
Użytkownik Forum

Dave Batista's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Deiidara
Profesja: Paladin
Gildia: One Blood
Poziom: 31
Skille: 78/65
Poziom mag.: 11
Dave Batista ma numer GG 4845691
Domyślny

Ta orsh sie pojawil niestety lord guma padl od niego :/ a kto lurował ?
stary 07-09-2006, 18:04   #420
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

lord guma juffs xolorian o ile sie nie myle ?

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania