![]() |
#1201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Harmi the Druid
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 100
![]() |
![]() @Catrishia Tak własnie grało się w CoO przez ostatni rok (łącznie z dużą częścią tych wakacji), aż do momentu kiedy Twoja gildia zabiła kilku naszych za free. Skończyło się to tak że część ludzi weszła w wojne, a reszta praktycznie straciła ochotę do gry. To przykre że tęsknisz za rodzajem gry, który sam zabierasz innym ...
|
![]() |
|
![]() |
#1202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() to przeczytaj pare stron wczesniej, to nie moja gildia i nie ja zabieram to za czym tesknie, a tak pozatym czy catrishia zabijala za free?
![]()
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 06-09-2006 o 11:12. |
![]() |
![]() |
#1203 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To czy robisz to osobiscie, czy wspierasz siły które to robią nie ma dla mnie większego znaczenia. Nie mam zamiaru tutaj nikogo o nic takze oskarzac, ani wszczynac kłutni. W sumie wogole nie mam zamiaru sie tutaj wypowiadac. Poprostu z zalem stwierdzam co robi HWL. Przez ta wojne, najstarsza gildia na serwerze sie prawie rozpadla ...
|
![]() |
![]() |
#1204 |
Użytkownik Forum
|
![]() pytalem o to dlatego bo myslalem ze zrozumiesz, ale zeby nie trzymac cie w niepewnosci to ci napisze prosto z mostu - nie gram juz catrishia od ponad 4 miesiecy
![]() tez nie mam zamiaru sie klucic ![]() mozna mnie teraz spotkac pod nickiem Starin (rzadko ale mozna)
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 06-09-2006 o 11:24. |
![]() |
![]() |
#1205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() ehh nie przesadzajcie z tym leaderem, ja osobiscie sie nie czuje jakims super leaderem, akurat ja prowadzilem bo ktos to musial robic. na pewno jakbym tam byl nie pozwolilbym sie porozdzielac itp
ktos napisal ze konda nas nei slucha bo mamy beznadziejna taktyke, ehh jakos do tej bitwy nikt na zadnej akcji nei padl i lapalismy fragi, jedyne zgony u ans to ludzie ktorzy cwaniakowali, mysleli ze sa mistrzami, i wpadali na jakis samowolkach lapiac pz locki. Catri@ poczatkowe czasy kilithyi Corentiros to byl moj najlepszy czas na tym serwerze, mialem pare wlasnych gildii potem, staralem sie dobierac ludzi sensownie, ale co z tego? nigdy juz nie udalo mi sie odbuddowac takiej atmosfery i lojalnosci w gildii. nie wiem jak Ty ale ja wtedy bylem gotow bic sie za kazdego z nas do upadlego, nawet za ralesha ktorego jakby nie bylo strasznie nie trawilem. co do obecniej sytuacji, czy Ty myslisz ze my naprawde chccemy rzazdic tym serwerem? zjednoczylismy sie z konda i staryym dominion, bo to zwieksza nasze szanse(jakby tylko jeszzce wspolpracowal...ehh), po ewentualnej wygranej sami odejdziemy do swoich gildii i bezdiemy sobie grac dalej jak gralsimy, o ile w ogole ktos z nas bezdie wtedy jeszcze gral. a poza tym po co spekulowac? do wygranej droga coraz dluzsza... ![]() dog@ oczywiscie moge nie miec racji, sa moje wersje, Twoje, i innych, gdzie lezy prawda? pewnie gdzies posrodku, nie bede przerabial tego na tym forum bo to bez sensu, tylko Ty wiesz co naprawde sie stalo, ale to wcale nie znaczy ze to co glosno mowisz jest z tym zgodne.
#1206 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Catrishia W takim razie musze przeprosic za agresywny ton mojej wypowiedzi i zwrocic honor.
|
![]() |
![]() |
#1207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1208 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @pawlon jasne ze pamietam core za czasow kili, mari, sugusita i inncyh, nie bede juz wspominal bo dlugo by pisac, to byly najlepsze czasy, wtedy kazdy za kazdym by sie wstawil, gildia naprawde zyla i dzialo sie duzo ciekaweych rzeczy, a nawet jak nie bylo co robic to guild chat nie ucichal i byla zawsze zwala, ehhh stare czasy...
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 06-09-2006 o 15:49. |
|
![]() |
![]() |
#1209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Jakby mieli wygrac to juz dawno by wygrali i nie dostawali by tak po dupie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1210 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Po 1 akcji zwatpilem....Byla sytuacja taka gdzie od nas bylo 6 i ja z Ravertonem naparzalismy Sir Impa, ich sie zrobilo nagle 8 i od nas wszyscy wskoczyli do dp i nikt nie pomogl oprucz Demiego, ktory mnie uhal....A reszta siedziala sobie w dp i kisila ogorka zamiast wyjsc i pomoc. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() @Catri
My walczymy z konda poniewaz to zdecydowanie zwieksza nasze szanse na wygrana. Nie mam zamiaru z nimi byc w gildi po wojnie, poniewaz powroce do PN. Konda wykorzystywal polakow i dalej bedzie to robil, a najlepiej wiedza to Ci ktorzy byli w Dominion. Keekz robi podobnie... @skopo No i zobacz demi dalej jest w wojnie ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Co do Kondy i jego probach dowodzenia w bitwie/sposobie walki to wlasnie od takich spraw jest lider. Opieprzyc i powiedziec ze jak nie chce sluchac to kopa dostanie (wiem, latwo mowic) ![]() Jeszcze tylko jedno pytanie do wszystkich liderow Relictus ![]() Co wam szkodzilo pojsc po HWL jak wszyscy byliscie zalogowani? Nie wiem czy umawialiscie sie na konkretna lokalizacje bitwy (A ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1213 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1214 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() btw. Konda ma taktyke jakas przynajmniej a reszta relictus leci na zbity pysk(sa wyjatki), a skutki widac po ostatniej bitwie ![]() @Qreew Panie mądrala moze pacca bys sobie skombinowal i walczyl normalnie, a tak to rzucasz slowa na wiatr i udajesz wszystko wiedzącego... A co do tego tekstu o szkolach to wiedz ze ja za niecaly rok koncze nastepna szkółke wspaniałym egzaminaem (czytaj. matura) i o laseczkach juz wiem wiele ;D moze nawet wiecej od Ciebie ![]()
![]() |
#1215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() @pawlon
No i tu się z Tobą w 100% zgadzam ![]() ![]() Po tej bitwie to chyba już wiecie, że nie ma co się z HWL ustawiać na bitwy na konkretne godziny, bo jak widać oni czekali tylko aż połowa z Was da loga ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() jak bedziemy sie umawiac na walk3e Wojna to Wojna..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Wojna "open" to "open" a nie szwedanie sie po kanalach w waszym wykonaniu... ![]() A co do meczy- jak nic nie wiesz to sie zamknij! Mecze szostek ligowych byly zaplanowane duzo wczesnij niz ta "open:rolleyes:" bitwa... To jeszcze nie koniec cwaniaczku... |
|
![]() |
![]() |
#1218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() @Kurier
Kurier wojna to wojna. Kto Ci powiedział, że jak HWL napisze "Open battle" to tak będzie... stary każdy tutaj gra bez zasad, i (nie konkretnie w Twoim przypadku) gadanie, że ktoś nie ma honoru, itp. to nic nie daje. Jeśli oni cwaniakują, zróbcie to samo... |
![]() |
![]() |
#1219 |
Użytkownik Forum
|
![]() niewiem czy zauwazyliscie ale od jakiegos czasu to nie macius pisze na kuczera koncie
![]()
#1220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() @ kurier
widzisz tu jest problem bo ja niewiem, Ty myslisz (tak przuszczam) ze wojna to sprawa honorowa, tak jest honorowa to Ci przyznam, ale galana = honor? na to pytanie niech sobie kazdy odpowie sam ![]()