![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Wieszkszosc osob co tu pisze niech sie POZADNIE zastanowi bo jakies 90% tutaj nigdy nie miala nie ma i nie bedzie miala SOV/SCA chyba ze wbije 100 lvl lub kupi znajdzie... Wiec zastanowcie sie czy kiedykolwiek zamiezacie uzywac takich poteznych broni bo potezna bron kosztuje i to nie malo
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bartolomeo von haubitz
Profesja: Paladin
Gildia: none
Świat: Pythera
Poziom: 9
Skille: 50+/40+
Poziom mag.: 3
|
![]() Axe... Używam axe i uważam że jest to najlepszy rodzaj broni... Wyobraź sobie że wchodzisz razem ze swoją smoczą lancą między dużą grupę orcow berserkerow i tniesz je jak popadnie... MIODZIO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() knajt z aksem jest dużo poteżniejszy od knajta ze swordem dlatego wal aksem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ topic Jak juz ktos powiedzial 90% tu obecnych nie zrobi anihilatora i nie kupi broni za 1500-2000k, dla nich niezlym rozwiazaniem moga byc cluby, ringi sami beda lootowac, a na tego okazjonalnego draga sobie z war hamerem pujda, nooba tym plotem tez pogonia, a na gsa/dl moga sie w zyciu nie dorobic. osobiscie uwazam ze toporki sa najlepsze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() mowisz ze masz skille 95 + ring ? ;] bo jezeli mowisz o tych skillach co masz w opisie to sca masz z przemytu na uranie podrasowane xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Wybierz swordy mniej uhow zejdzie i są ice rapierki a znimi to komba Wowowow
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() wg. mnie to axe mniej defa ale wikeszy atak ale przeciez to tarcza bierze obrazenia a nie bron.... tylko roznica w defie robi GS a D lance bo tutaj ma malo defa D lance ale popatrzmy na W hammer.. jeszczem nie staty 45/10
![]() ![]() Axe rox!
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() Popieram Rookera666...WaL aXeM...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
|
![]() ! Witam ! Swordy charakteryzuja sie tym ze maja wiecej obrony niz axey , a zas axey tym ze maja wiecej ataku niz swordy , wiec jezeli myslisz na przyszlosc to bierz axey , a jezeli tak zeby ci bylo latwiej na poczatku to swordy ( ja preferuje axey ![]()
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
|
![]() Tak to czytam i prawie każdy kłuci się że Sca jest takie i takie a SoV jest taki i taki. A ja mam do tego pytanie. Czy się taki 100lvl+ będzie cały czas biegać z takim Sovem+ gsem?? Chyba nie. Sov będzie się kisił w domku czy tam w depo.
Drugie. Bs jak mówicie ma więcej obrony niż F axe. No dobra. Ale poco nam tyle obrony?? Przecież obrażenia spadają na tarcze. Ale zato F axe ma więcej ataku niż Bs a to się bardziej liczy.no chyba że mamy wooden shield Next Bronie 2-ręczne. Różnica między atakiem D lance i gs'a wynosi 1 dla D lance. A obrony 8 dla Gsa. Ale bronie 2-ręczne są stworzone chyba do szybkiego zabijania. A więc liczy się bardziej atak. Dla mnie lepsze są Axy. I jak tworze knighta to najczęściej wybieram axy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??
|
![]() Hail Axe!!!
![]() Swordy sux!! axe jest lepsze dla knajta bo mają więcej ataku, a def broni jest zbędny bo obrażenia ida na tarcze. Def broni liczy się tylko wtedy gdy broń ma więcej tegoż defa niż shield. proste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Voldi Zielony
Świat: Nerana
Poziom: 3
Skille: xx/xx
![]() |
![]() ja wole axy poniewaz knight axe jest dos tani. potem kupujesz fire axa, a potem draggy lanca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() 1. Powiem wam jak się odmienia słowo "axe" bo już nie mogę wytrzymać.
Mianownik (kto? co?) axe Dopełniacz (kogo? czego?) axe'a Celowik (komu? czemu?) axe'owi Biernik (kogo? co?) axe'a Narzędnik (kim? czym?) axe Miejscowinik (o kim? o czym?) o axe Wołacz (o!) axe! 2. Jeżeli jakiś przypadek odmieniłem źle, proszę mnie poprawić. 3. Nie walimy z aksa, tylko atakujemy za pomocą axe'a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() ja tam wole axe SCA robi impre trzeba przyznac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 14
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() Uzywam Axe i jestem z nich bardzo zadowolony.Są łatwe w zdobyciu (najlepiej zakupić od graczy) poza tym mają mocne ataki a oz. dla Knighta to nic takiego.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() a ja was ludziska nie rozumie... ja wale z warhammer i uważam że jest NAJLEPSZY!!!!! plusy:
-tani -duży atak -z tego co słyszałem to dwu ręczne mają większą celność(ale nie jestem pewny) minusy -mały def -2 ręczny!(nie masz tarczy) wielu ludzi z pewnością powie że lepiej mieć tarcze i np. dragon hammer lub skull staf... ale chodze na beho, witch(oba wala z magi) i na zerki(2 hity i pada) ![]() |
![]() |
![]() |