|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Siemianowice
Imię: Voodevill
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
|
![]() BOZE... CZYTAJ CZŁOWIEKU POST DO KOŃCA, GRATULUJE CIPSOFT WYMYŚLENIA GRY, W KTÓRĄ GRA SETKI TYSIĘCY OSÓB...
Czy ja gdziekolwiek napisałem, że im zazdroszcze? Tak myślałem że zaraz będą bronili Cipsoft co jest bezsensu, bo ja tej firmy nie atakowałem, boże... W moim poście policzyłem tylko, żeby uświadomić ludzi ile Cipsoft ma z tego kasy, NIGDZIE nie napisałem, żeby Cipsoft nie sprzedawał PACC'ow bo mają za dużo ojro, wręcz przecwnie, niech sobie sprzedają. Jaka zawiść boże... Niech sprzedają tych PACC'ow milion nawet, niech zarabiaja tryliardy, sram na to, byle nie ucierpieli na tej grze ludzie, dla których stała się totalnym nałogiem. n/c dla kolejnych postów w moją strone jaki to jestem be... eh, nauczcie się czytać, jaka zawiść..
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Posluchaj mnie koles neta mam git...
![]() A lagi na pacerze maja wszyscy bo niestety Cipowie radza sobie tylko z nowymi servami ![]() ![]() Wiec koles odpierdol sie ![]()
#64 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() wspolczuje (lub zazdroszcze) ludziom ktorzy naprawde nie maja nic innego do robienia z pieniedzmi jak i wysmiewam tych ktorzy plakali ze nie graja w tibie po updacie a teraz kupuja pacce. Ty wy, buce napedzacie te slepa maszyne, dajecie sie manipulowac. Jakbyscie dostali w przesylce od cipsoftu gowno na patyku a byloby napisane ze to pacc to tez byscie to wzieli.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 08-09-2006 o 15:48. |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Siemianowice
Imię: Voodevill
Profesja: Elite Knight
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
|
![]() źle ująłem te pierwsze zdanie, chodziło mi o to, że martwi mnie, że jest coraz więcej ludzi dla których tibia to więcej niż gra. A co do ciosania kasy nie ma tam nic z zazdrości, po prostu napisałem, że mają z tego kupe kasy, zresztą nie ważne.
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() Właściwie to dla Cipów nie liczy się czy masz Pacca czy nie i tak mają cię w dupie...75.000 Pacców...Taa a ile facców odeszło po update ? A wiecie czemu ? Bo jak taki jeden z drugim paradują w domkach/kapelusikach/(co tam jeszcze jest) to im się robi przykro i odchodzą....A przecież to chyba logiczne, że jednak więcej procent tibijczyków to...Facce. I co ? Cip soft bedzie robić tylko dla Pacców ? Tak, żeby jak nie masz Pacca to już spadaj bo ci się grać nie opłaca ? Nieee....to być nie może... Przyszłość Tibii w sumie jest nieodgadnięta. Albo będą tylko Pacce, bo Faccom się już odechce grać, albo Cipom już się tak w d***e przewróci że zrobia gre tylko dla Pacców. Pozdr 4 all
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 72
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
75 000 x 20e =1 500 000 *~4zl=6mln ale to jest tylko obrot firmy wydatki podatek moze zostac niezbyt wiele serwer dedykowany a raczej takie powinny byc to koszt 300-600zl miesiecznie przynajmniej w polsce nei liczac ze programista w niemczech zarabie 2-3x wiecej niz w polsce cyli kolo 6-9k zl brutto wiec kwota nie jest tak imponujaca znam firmy ktore maja obrotu kilka kilkanascie milionow miesiecznie i nawet im zdarza sie ze sa neiwiele na + |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() No i dobrze to jest ich praca. Znaleźli świetny sposób na zarabianie to niech zarabiają.
Do Dabka: Ale wymyśliłeś nazwe newsa. Myślałem że kolejny chińczyk ubił kolege, dostał zawału przed komputerem, a tu inforamcja o ilości sprzedanych Pacców ![]() Na www.tibia.com news nazywa się "Tibia is growing!" ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Widzę, że Tibia wbrew zapowiedziom się rozwija...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Noiserekplock
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu Of Celesta
Świat: Celesta
|
![]() Sam zakupilem 7 paccow czego nie zaluje kolesiom sie nalezy kto pracuje ten ma
dobry patent na zarabianie kasy ale szkoda mi tylko ludzi ktorzy graja po kilkanascie godzin dziennie sam tak gralem dzieki czemu teraz mam problemy z prawem ![]() ![]() Noiserekplock MyEnd 148 lvl 76 mlvl RiP |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: W budzie
Stan: Niegrający
Świat: Xantera
Poziom: :P
Skille: 300/900
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Hmm.... jak Modek juz obliczyl cipy nie zarabiaja bardzo duzo.... ale powinni gdyby nie oni nie bylo by tego forum nie bylo by tibi a wy byscie grali w pokemony =) Na Xanterze Np Nigdy NIe Ma Lagow....a to stary server wiec to napewno twoj net noobie
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Refugia
|
![]() Żal mi was ludzie. Jak mozna kupować pacca... Gdyby ta gra jeszcze była dobra to rozumiem... ;]
![]() |
#74 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik forum
|
![]() cikawe bo na allegro ciagle rosnie sprzedaz bohaterow
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() ehh ja pamiętam rok temu jak jeszcze na rooku byłem i wtedy mi sie lepiej podobała i też pamiętam te nicki na rooku np Zupo-China
![]() i bez paca też idzie sobie pograć i mnie nie obchodzi ile niemcy zarabiają I zgadzam sie zwami ja też myślałem że jakiś czubek zadu##### matke ![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pacc od 30 dni ![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Świat: Furora
|
![]() Ja osobiscie gratuluje ludzia ktorzy wymyslili ta gre, znam jej historie, i przeciesz ci mlodzi ludzie nie mieli na poczatku takiego planu "Chodzie zrobimy gre i zbiejmy na niej fortune, i milony polaczkow, brazyliczikow i innych beda maniaczyc w nia po 15h dziennie". Gratuluje im sukcesu w zyciu, sadze ze sa zadowoleni ze swojej pracy ktora w dzisiejszych czasach na wage zlota, jezeli robi sie cos co sie kocha to jest to istna przyjemnosc. Nie oszukujmy sie, kazdy z nas by chcial tak zarabiac.. naprawde duzo zarbiac
![]() ![]()
#79 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lakamen
Poziom: 20
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() gowno prawda,w dupei byles gowno wiesz,jakos ja mam lacze 2 mb/s i co? dalej lagi jak 100 chu** sam pewnei nei raz padles przez laga albo kicka tylko nei wiem po jakiego wala ich bronisz ? jak juz ktos napisal to banda szwabskich ss man'ow ktorzy zlewaja na dobro graczy,zarobili swoje i maja wszystkogleboko w dupie
|
![]() |