Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-09-2006, 08:50   #61
prof.Toudi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Siemianowice

Imię: Voodevill
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
Domyślny

BOZE... CZYTAJ CZŁOWIEKU POST DO KOŃCA, GRATULUJE CIPSOFT WYMYŚLENIA GRY, W KTÓRĄ GRA SETKI TYSIĘCY OSÓB...

Czy ja gdziekolwiek napisałem, że im zazdroszcze? Tak myślałem że zaraz będą bronili Cipsoft co jest bezsensu, bo ja tej firmy nie atakowałem, boże... W moim poście policzyłem tylko, żeby uświadomić ludzi ile Cipsoft ma z tego kasy, NIGDZIE nie napisałem, żeby Cipsoft nie sprzedawał PACC'ow bo mają za dużo ojro, wręcz przecwnie, niech sobie sprzedają. Jaka zawiść boże... Niech sprzedają tych PACC'ow milion nawet, niech zarabiaja tryliardy, sram na to, byle nie ucierpieli na tej grze ludzie, dla których stała się totalnym nałogiem.

n/c dla kolejnych postów w moją strone jaki to jestem be... eh, nauczcie się czytać, jaka zawiść..

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-09-2006, 12:09   #62
Bobcio
Użytkownik Forum

Bobcio's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabek Pokaż post
CipSoft pragnie podziękowac za zaufanie i wsparcie które otrzymał przez ostatnie lata, i obiecuje dać z siebie wszystko aby dostarczyć Wam jeszcze lepszą zabawę.
Lepsza zabawa to bedzie jak premium account bedzie za friko
Bobcio jest offline  
stary 08-09-2006, 14:23   #63
Vern
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005

Imię: Vern Frok
Gildia: Ice Age
Świat: Pacera
Poziom: 151
Poziom mag.: 7
Vern ma numer GG 4065559
Domyślny OMG modku drogi!

Posluchaj mnie koles neta mam git...
A lagi na pacerze maja wszyscy bo niestety Cipowie radza sobie tylko z nowymi servami a starycvh graczy maja w dupie

Wiec koles odpierdol sie od mojego neta nara noooobie

Vern jest offline  
stary 08-09-2006, 15:30   #64
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez prof.Toudi Pokaż post
Czy ja gdziekolwiek napisałem, że im zazdroszcze? Tak myślałem że zaraz będą bronili Cipsoft co jest bezsensu, bo ja tej firmy nie atakowałem, boże... W moim poście policzyłem tylko, żeby uświadomić ludzi ile Cipsoft ma z tego kasy, NIGDZIE nie napisałem, żeby Cipsoft nie sprzedawał PACC'ow bo mają za dużo ojro, wręcz przecwnie, niech sobie sprzedają. Jaka zawiść boże...
Napisałeś wyraźnie: "Martwi mnie fakt, że 75.000 ludzi kupiło już PACC'a... rachunek nie jest trudny: zakładając, że każdy kupi 1,5 PACC'a, oni mają z tego (w zł) 75.000 x 100 x 1,5 = 10 milionów złotych. Oczywiście trzeba odjąc koszty utrzymania i zatrudnienia, ale ile kasy z tego już wyciosali to masakra..."
Duch Niespokojny jest offline  
stary 08-09-2006, 15:47   #65
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

wspolczuje (lub zazdroszcze) ludziom ktorzy naprawde nie maja nic innego do robienia z pieniedzmi jak i wysmiewam tych ktorzy plakali ze nie graja w tibie po updacie a teraz kupuja pacce. Ty wy, buce napedzacie te slepa maszyne, dajecie sie manipulowac. Jakbyscie dostali w przesylce od cipsoftu gowno na patyku a byloby napisane ze to pacc to tez byscie to wzieli.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?

Ostatnio edytowany przez Marczio - 08-09-2006 o 15:48.
Marczio jest offline  
stary 08-09-2006, 15:55   #66
prof.Toudi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Siemianowice

Imię: Voodevill
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
Domyślny

źle ująłem te pierwsze zdanie, chodziło mi o to, że martwi mnie, że jest coraz więcej ludzi dla których tibia to więcej niż gra. A co do ciosania kasy nie ma tam nic z zazdrości, po prostu napisałem, że mają z tego kupe kasy, zresztą nie ważne.
stary 08-09-2006, 18:23   #67
Cauri
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 09 2006

Pergamin

Właściwie to dla Cipów nie liczy się czy masz Pacca czy nie i tak mają cię w dupie...75.000 Pacców...Taa a ile facców odeszło po update ? A wiecie czemu ? Bo jak taki jeden z drugim paradują w domkach/kapelusikach/(co tam jeszcze jest) to im się robi przykro i odchodzą....A przecież to chyba logiczne, że jednak więcej procent tibijczyków to...Facce. I co ? Cip soft bedzie robić tylko dla Pacców ? Tak, żeby jak nie masz Pacca to już spadaj bo ci się grać nie opłaca ? Nieee....to być nie może... Przyszłość Tibii w sumie jest nieodgadnięta. Albo będą tylko Pacce, bo Faccom się już odechce grać, albo Cipom już się tak w d***e przewróci że zrobia gre tylko dla Pacców. Pozdr 4 all
Cauri jest offline  
stary 08-09-2006, 21:02   #68
Zizevolo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 10 2004

Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 72
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fryxjer Pokaż post
75k paccow :O to ponad 3 miliony zlotych zysku... niezle gz cipsoft!
a co miales z matmy??

75 000 x 20e =1 500 000 *~4zl=6mln ale to jest tylko obrot firmy wydatki podatek moze zostac niezbyt wiele serwer dedykowany a raczej takie powinny byc to koszt 300-600zl miesiecznie przynajmniej w polsce
nei liczac ze programista w niemczech zarabie 2-3x wiecej niz w polsce cyli kolo 6-9k zl brutto wiec kwota nie jest tak imponujaca znam firmy ktore maja obrotu kilka kilkanascie milionow miesiecznie i nawet im zdarza sie ze sa neiwiele na +
Zizevolo jest offline  
stary 08-09-2006, 21:06   #69
Kolidos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
Domyślny

No i dobrze to jest ich praca. Znaleźli świetny sposób na zarabianie to niech zarabiają.

Do Dabka:
Ale wymyśliłeś nazwe newsa. Myślałem że kolejny chińczyk ubił kolege, dostał zawału przed komputerem, a tu inforamcja o ilości sprzedanych Pacców
Na www.tibia.com news nazywa się "Tibia is growing!"
Kolidos jest offline  
stary 08-09-2006, 23:06   #70
Harry Xin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

Szczęśliwy Tibia is growing

Widzę, że Tibia wbrew zapowiedziom się rozwija... Teraz wakacje się skończyły ale i tak należałoby pomyśleć o kupnie PACC... Tym co mają go w obecnej chwili gratuluję. Tylko jeszcze przydałoby się wprowadzić wkońcu euro w Polsce...
Harry Xin jest offline  
stary 09-09-2006, 09:51   #71
DumbassNoiser
Użytkownik Forum

DumbassNoiser's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Domyślny

Sam zakupilem 7 paccow czego nie zaluje kolesiom sie nalezy kto pracuje ten ma
dobry patent na zarabianie kasy ale szkoda mi tylko ludzi ktorzy graja po kilkanascie godzin dziennie sam tak gralem dzieki czemu teraz mam problemy z prawem Noiserekplock juz nie nalezy do mnie wiec jak jakies problemy to nie do mnie milej gry kupujcie pacci to tibia.pl zrobi wam konkurs sms P
Noiserekplock MyEnd 148 lvl 76 mlvl RiP
DumbassNoiser jest offline  
stary 09-09-2006, 20:01   #72
Mial Nika
Użytkownik Forum

Mial Nika's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: W budzie

Stan: Niegrający
Świat: Xantera
Poziom: :P
Skille: 300/900
Poziom mag.: 10
Mial Nika ma numer GG 4976525
Domyślny

Hmm.... jak Modek juz obliczyl cipy nie zarabiaja bardzo duzo.... ale powinni gdyby nie oni nie bylo by tego forum nie bylo by tibi a wy byscie grali w pokemony =) Na Xanterze Np Nigdy NIe Ma Lagow....a to stary server wiec to napewno twoj net noobie
stary 10-09-2006, 10:56   #73
Aggro
Użytkownik Forum

Aggro's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Refugia
Domyślny

Żal mi was ludzie. Jak mozna kupować pacca... Gdyby ta gra jeszcze była dobra to rozumiem... ;]
stary 10-09-2006, 11:19   #74
Krakers
Zbanowany

Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aggro Pokaż post
Żal mi was ludzie. Jak mozna kupować pacca... Gdyby ta gra jeszcze była dobra to rozumiem... ;]
Żal mi ciebie. Rozumiem, że dostałeś hunta na swojej postaci, lub hacka, albo ci nie wyszło i teraz jesteś zły na całą Tibię.
Nie martw sie dziecko.
Krakers jest offline  
stary 10-09-2006, 12:18   #75
Wawax
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: Koło Gdańska

Stan: Niegrający
Wyślij wiadomość przez ICQ do Wawax Wawax ma numer GG 2057731 Wawax ma login Tlenu nices232@tlen.pl
Domyślny

cikawe bo na allegro ciagle rosnie sprzedaz bohaterow
Cytuj:
tibia - znaleziono 729 przedmiotów.
Wawax jest offline  
stary 10-09-2006, 16:34   #76
~RP~
Guest

Domyślny

ehh ja pamiętam rok temu jak jeszcze na rooku byłem i wtedy mi sie lepiej podobała i też pamiętam te nicki na rooku np Zupo-China to były czasy
i bez paca też idzie sobie pograć i mnie nie obchodzi ile niemcy zarabiają
I zgadzam sie zwami ja też myślałem że jakiś czubek zadu##### matke

stary 11-09-2006, 08:58   #77
odkurzacz
Guest

Dumny Jupi...

Tibia ROX

Mam pacc od 30 dni i wcale nie zaluje wydanych na to pieniedzy...

stary 12-09-2006, 00:25   #78
Gulka
Użytkownik Forum

Gulka's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Konin

Stan: Na Emeryturze
Świat: Furora
LOL

Ja osobiscie gratuluje ludzia ktorzy wymyslili ta gre, znam jej historie, i przeciesz ci mlodzi ludzie nie mieli na poczatku takiego planu "Chodzie zrobimy gre i zbiejmy na niej fortune, i milony polaczkow, brazyliczikow i innych beda maniaczyc w nia po 15h dziennie". Gratuluje im sukcesu w zyciu, sadze ze sa zadowoleni ze swojej pracy ktora w dzisiejszych czasach na wage zlota, jezeli robi sie cos co sie kocha to jest to istna przyjemnosc. Nie oszukujmy sie, kazdy z nas by chcial tak zarabiac.. naprawde duzo zarbiac . A wiecie co jest najlepsze? Ze ten interers nigdy sie nie skonczy. Bo jak?
stary 12-09-2006, 21:03   #79
Pan Goner
Zbanowany

Pan Goner's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006

Imię: Lakamen
Poziom: 20
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
Pan Goner ma numer GG 5157895
Evul gowno prawda

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TeoMaster Pokaż post
Jasne ze zarobic.. a zeby zarobili to musza zrobic duzo dobrych zeczy by gracze kupoali platne konta.. A co do lagow to juz nie odnich w czeci zalezy tylko od gracza lacza..
gowno prawda,w dupei byles gowno wiesz,jakos ja mam lacze 2 mb/s i co? dalej lagi jak 100 chu** sam pewnei nei raz padles przez laga albo kicka tylko nei wiem po jakiego wala ich bronisz ? jak juz ktos napisal to banda szwabskich ss man'ow ktorzy zlewaja na dobro graczy,zarobili swoje i maja wszystkogleboko w dupie
Pan Goner jest offline  
stary 12-09-2006, 21:12   #80
Pan Goner
Zbanowany

Pan Goner's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006

Imię: Lakamen
Poziom: 20
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
Pan Goner ma numer GG 5157895
Domyślny Wtf

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zephi Pokaż post
Następny mózg -.- Gmowie nie mogą tworzyć itemów...
tworzyc moze nie moga,ale moga sobie robic jakei i na co chca questy ile tylko razy chca... -.- ale watpei zeby nei mogli robic itemow...
Pan Goner jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania