|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() GRATULUJE CI btw ten vati to mój rl friend pozatym nazywanie Tenshi "Obrońcą Ice Sluga" to raczej złe określenie, a ded od Toliego moge wytłumaczyć tylko 1 sposobem Vati mówił prawde nic dodać nic ująć.
18:04 Vati Amah [47]: hunted GZ! Btw... Ice padł bo Vati zapłacił 10k do Vild i solle a oni go zabili i jeszcze 1 DEMONA solo zrobił stary owner Vatiego mój best ziomek irl
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix Ostatnio edytowany przez IceMaster :) - 07-09-2006 o 18:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() 23:32 Kazu'ya [37]: utevo res ina "demon skeleton
![]() ![]() ![]() ziomek rozbroiłes mnie tym xD twoja taktyka byla taka: -przemieniles sie w demen skeletona zeby zdezorientowac przeciwnika -sam mocniej sie zdziiles niz ten 49 master -w panice biegales dookoła i unikles wave -myslalez ze jak sie zamienisz w dsa to przejmiesz jegosile xD polewam xD trudno kady moze pomylis zaklecia xD dobrze ze niepowiedziales utevo lux ""demon skeleton xD filmik spoqo PS tak to jest jak si ekupi na allegro postac 49 msa i nieumie sie grac w tibie 49 master walacy z woi i nietrafiajac jednym e wavem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Na emeryturze
Imię: Kazu'ya
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 37
Skille: 19/22
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Cytuj:
ja mam z ciebie polewe, pomylilem hotkeya poprostu a biegalem bo nie jestem noobem i nie chcialem dostac mort hura za 200~ jak ty bys pewnie zrobil, btw. ds i tak nie był potrzebny zal.pl
I'm not Tenshinkhan anymore ... Ostatnio edytowany przez Tenshinkhan - 08-09-2006 o 14:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Gratz pomyslu na trapa i wykonania,ten sorc ktorego ubiles zeczywiscie maxymalnie zlamil no ale to pewnie byl kupiony char przez jakiegos plewa ze swiata noobow(czytaj non-pvp
![]()
16:33 Traste Inutil: the respawn of noobs in carlin are good today |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Bardzo ladna akcja - gz dla ciebie.
@up. Sam gram na non-pvp i nie uważam sie za noob'a. Mam tam 50 lvl sorcem. Przeniosłem sie na non-pvp, bo nie mogłem już znieść jak mnie 35 lvla (taki mialem na swiecie pvp jak grałem) na pvpkach ganiały 60+ levele... Jedyny powód ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Piekna akcja-gdyby wszyscy tak grali to balbym sie wybierac swiat pvp. Jednak na szczescie 90%ludzi nawet na 50lvl to nooby jesli chodzi o pvp. Nawet na Infernie moj MS jest jak dotad niepokonany, a probowalo juz wielu.
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Kraków
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Ketlera
|
![]() Akcja ciekawa ale ofiara wyjątkowy noob
![]() ![]() |
![]() |
![]() |