![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vers Dra'ghothe
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Świat: Titania
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak. Bał się mojego utevo gran mas vis
#403 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko mi sie wydaje, czy jestes nudny?
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko mi się wydaje, czy nie umiesz grać i do tego przyznać? =)
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Za co Badboe zaliczyl glebe?
#406 |
Użytkownik Forum
|
![]() • My dad is Boa The Stryporm , He got the Power.
Pewnie za to bo ma to w comencie ;D Wystarczy mieć jakiegoś Unita w comencie i już masz hunted by Okhrana...utevo gran mas vis power
#407 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe ale spoko, ja wiem, ze to tylko my nie umiemy grac. wy jestescie uber pro playerzy. Przynajmniej umiem zabic pare osob, bo co Ty umeisz tego nikt nie wie.. Aug 21 2006, 00:01:42 CEST Killed at Level 57 by Vers Dra'ghothe--> (ms kidneo) Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe-->(kidneo) Sep 01 2006, 11:09:24 CEST Killed at Level 181 by Vers Dra'ghothe---> (latuz) Sep 10 2006, 04:53:04 CEST Killed at Level 66 by Vers Dra'ghothe --> (friend unitow, ktory szpiegowal mnie i emzego jak chcielismy na hunta isc) nabijaj sie dalej, ja bede dalej swoje robil. ciekawe co sie stanie jak wpadniemy po ciebie. nawet utevo vita ci nie pomoze =) dobra koncze pisac, bo po co sie wdawac w pyskowke z takimi ludzmi jak ty, co jak im brakuje argumentow to spamuja forum od rzeczy. z seqiem jakos moge sie dogadac, pomimo tego, ze jego zabic chcielismy. ty jestes chyba niereformowalny. no ale coz, jaki minister edukacji, taka i cala edukacja... |
|
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vers otoz jak widzisz mozna balansowac na farcie / taktyce / skillu itp. itd. Nie twierdze ze zabijacie na farcie czy cos ale chodzi o to ze to bez sensu. Po co badboe padl? Przecierz zaden unit nie byl online to by nie uderzyli was.
Tak samo Darkie czy Barkie jak byl atakowany. Dlaczego? Btw.A po mnie rhexx i kuja przyszli. Nie chce sie nasmiewac ani nic ale wbilem 4 levele od czasu "hunta" Widzisz ta "wojna" niema sensu. Rozumiem pojecie Sumera. On chce walczyc tylko i wylacznie z Unitem. Nawet jesli Okhrana wygra podejzewam ze nastanie monster PA i bedzie to gorsze od Unitu. Dlaczego ze mna mozna sie dogadac? Bo w sumie znamy sie jakas ilosc czasu i uwazam ze chociarz po 2 stronach jestesmy to i tak nic nie zaszkodzi pogadac. Odezwij sie w tibi do mnie mam sprawe ![]() @ Martinesz i inne ludzie co pierdola farmazony bo cos slyszeli: Nie bylem po stronie unitu ani Okhrany ale to co Emzy powiedzial zmienilo moj stosunek.
#409 |
Użytkownik Forum
|
![]() umiętnośc grania w tibie zamyka sie na ilosci czasu spedzonych przed kompem, a ze vers jest na studiach i nie siedzi 15h na dobe przed kompem to nie znaczy ze jest gorszy, btw nigdy nie widzialem zebys sie pochwalil swoim kozackim pvp i kogos zabil, a moze liczysz do swojego pvp 20 pk drutow?:/ Co do hotkeya to chyba kazdy sie kiedys pomylił, moze dzieci z gimnazium pokroju ciebie sie nie mylą, nie wiem. Wiem ze nigdy dla tego servera nic pozytecznego nie zrobiłes jedyna twoja rola to pyskowanie na forum i głupie komentowanie kazdego posta.
#410 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Szczuru.pl jak tam kupiony char ? dobrze sie sprawuje... ???
#412 |
Użytkownik Forum
|
![]() No super ;]
#413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Skille: -
|
![]() Też tak myśle że trzeba wkonću coś zrobic z tymi unitami.
Pamietam kiedyś Fusion miało się pruć coś do Unitu za to że wyganiali z hydr i expa. Ale widać po wojnie z XQ że oni nic nie potrafią bo tam jest kilka Br. Nigdy nie prowadzili wojny więc nie wiedzą jak to jest. Obecnie są tam sami loyal ludzie, więc może kiedyś pomogą wam. Z chęcią bym pomógł dla Okrahny ale mały lvl i nie mam czasu na grę. Jestem pełen podziwu dla tych ludzi którzy walczą o spokój na titani. Każdy wie że Seq, Widakey, Virakey, Brzeziu dzielą acc miedzy sobą i liżą dupe dla unitów. Pamietam sutuacje że straszyli mnie Fummlanem i Arnem. ![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh.. wiadome prawda w oczy kole hah.. żal !!
Ostatnio edytowany przez PaweLLo141 - 11-09-2006 o 20:11. |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#417 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grałem co nie co na Titani kiedyś i muszę powiedziec, że lepiej jak Unici( czy jak oni się tam zwą teraz) mają władzę niż polacy. Wy niby walczycie o spokój ale prawda jest taka, że jak już wygnacie Unitów to będziecie odwalac jeszcze wieksze PA. I nie mówcie, że nie bo tak jest na każdym serwerze na którym rządza polacy.
#418 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche inaczej..
![]() Zamiast sie pucować do nich byś lepiej pomyślał... Co ci z tego że bedziesz sie pucował co ci z tą postacią.. Kiedyś chyba i tak nie będziesz grał...A na allegro nie sprzedasz chyba że za 200 zł .. Tak to bedziesz miał satysfakcje że zajebałes gaure czy fummlana... Ostatnio edytowany przez PaweLLo141 - 11-09-2006 o 20:21. |
![]() |
![]() |
#419 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
okhrana go nie przyjmie, najwyzej sam bedziesz vs. Unit. Chociaż ma te sd power, to nic z tego nie działa, połowa noobów na titani, czyt. h-lv, ma bardzo słabe pvp, przykład? pada hell sorcerer od 50 druta n/c. ja tam sie bede upierac przy swoim. okhrana rox
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem że go nikt nie przyjmie ale.. mogli by walczyć chyba nie ??
|
![]() |