![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nooby na bocie,widac jak ten 27 lvl siedzi na mcku,tego 63 najta.
Rycek chyba nie umiał sie uhac albo nie wiedział co to uhy >.<. Jak się później okazało był to ofc polak. comment plx http://rapidshare.de/files/32541592/...HEaue.rec.html rehost http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/11784
http://datingsidorsingel.com/ Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 18-09-2006 o 22:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm mówi ci coś nick Dycha Knight ? xDDDDDDD
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Alexe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hunted
Świat: Lucera
Poziom: 170
|
![]() huhu ^_^ Winter wyspy roxor ;] Pamietam jak qmpel zabił 104 ek na afku na foldzie x]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1.Skille 80~ na 60~ lvlu to nie są złe skille. 2.Złe skille są np.jak masz 35 lvl i 65 skills ;] 3.Mazur nie jest rasistą. 4.Skąd Ty sie w ogóle urwales? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Sao Paulo
Imię: Jogea Bonito
Profesja: Knight
Gildia: Family Luscofusco
Poziom: 40
Skille: 86/85
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Ja mam na 40lv skile po 86, Mazurashi Ocashi, a Tomaszek-san to praktycznie te same gnoje, ktorym kiedys mozna było ufac. Teraz to sie spedalili. All ppl z gildi "hunted" to rasiści, thiefy, br pwn3d, for give example: Norf von Lucera - z tego co wiem, ojebał kilka chatek (owners: 70lv+) Mazurashi Okashi - kiedys qrwa kumpel, @! etc.. edit2: 00:55 Dark Alexe [86]: skomentuj moj movie xD 00:56 Dark Alexe [86]: ale na tibia.pl ;p ----------------- Spełniam twoje sny: Gratz! xD Ja miałem własnie tam stac i afkowac, wtedy to by sie tak nie potoczyło. Teraz to juz wiem co oznacza ufac polakowi.... HujoWy ten NarÓD! Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 00:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thyrax Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Inferno
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Heh Winer uważasz że jak masz skille po 86~ na 40lvlu to jesteś kimś?
Inni mają mniejsze skille ale wieksze lvle... Nie ocenia sie postaci po skillach... Skille 80 to nie są złe skille na 60lvl jak już ktos napisał Pozatym duża częśc polskich graczy to cheaterzy, hackerzy, thiefy i ogólnie nooby tylko niektórzy grają według zasad |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
btw, wlasnie wbilem red skula. Miesiąc urlopu ![]() Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 02:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
z kalisza czy co? fimik dobry - noobs must die! btw. uważasz że Polacy są "fajni"? "najlepsi" poszukaj tematu taifunek zabija thiefa a znadziesz: mnóstwo dupolizów które pisząc postac myślą <>taifun to przeczyta i jak wyjde z maina to mi da k seta stary nie przeklinaj tyle, jak to świadczy o kulturze twojej i Polaków? (zaraz na mnie też zacznie wyzywać... kij z tym -.- takie dzieciaki nie nauczą się łatwo)
There's a flame, that leads all souls astray. No ones safe, from its tender touch of pain. Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem Ostatnio edytowany przez Ganci. - 10-09-2006 o 07:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Omg jakiś noob wyzywa a niech se wyzywa kto go słucha... Weś z tego tematu a najlepiej z tego Forum
![]() Btw:jacka baker to ja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
bw. tomaszek-san gz, jutro ban ![]() @down Masz racje że sper***am, bo tutaj dużo z nóóbami ni pogadam. ;P Kolega z gildi ci padl, a ty się cieszysz :| edit:@down, A co filma nie oglądałeś? Matti Shadowsword, Almighty of the Immortal Freedom. :/ @edit2: Zadnych wrogów nie ma, looknij ze załapał deda od noobów z gildi "hunted" - for funn & nothing. Równie to mogłeś by ty, stawiający monka koledze... Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 09:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zara ci Moge Cofnąć PAre skilów jak ci zależy ??
![]() ![]() KTo Padł niby z mojej GIldi ?? oO sdahusadhuasd ja tam znam All i nie robie sobie wrogów on najwyraźniej ich ma TRudno ;P Ja ich znam Dobrze I Uratowalem PAre osob co oni chcieli ubic ... ale o nim mi nie mówili -.- ![]() Pozdro For ALL ![]() Ostatnio edytowany przez Mydlarz - 10-09-2006 o 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
@up, Matti mógł płakac, 10letnie dziecko siedziało za konsolą, lol ciekawe co mu teraz brat robi oO :| -właściwy owner ma 19 @down, A niech wyskakuje, tylko niech najpierw zrobi rekonesans, bo ja sam nie zamiezam byc xP lol ale się temacik rozkręcił oO edit122: @down, heuaheuahue ten rs to pomyłka, racja! ;D Wyrąbełem jakiegoś dziwnego combosa na lagu.. :/ Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 09:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
|
![]() WInter tak z deka jak on Do ciebie wyskoczy Solo Nie wiem kIm to Ci Skile nie pomoga
![]() ![]() a Że Rs wbiłeś na 8 lv to myślisz że żadzisz ?? ![]() TEż Mam Rs ale to na THiefach i nOobkach 30-40 + lv ;] jakis LOocik zawsze był ^^ Ostatnio edytowany przez Mydlarz - 10-09-2006 o 10:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Winer zobaczysz kim wyskocze... aż sie zddziwisz i bedziesz wyzywał i płakał pewnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda gadać na takeigo nooba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany