![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: w-wo
Stan: Niegrający
Świat: Askara
|
![]() No i Tedunio rozwiązał nasze wątpliwosci ;-)
http://tibia.erig.net/Enlightened_of_the_Cult tu macie stronke z monsterem z którego wypada to cudo ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() @film Tedi wyjaśnił ^^
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
Po ostatnie kurwa mieliscie 3 Mysterious Voodoo Skull i kazdy z was nawed ona uhaliscie ja i hcieliscie nas wrobic heh xD dlatego nie mieli exhaused Mastermind Toothy: czemu nie hcesz pokazac nicka ? boisz sie pokazac swojego 1~15 lv'a ? zal.pl Edit : a nie przepraszam masz 28 lv i masz retired gdybys nie mial elder druida to bym cie pojehal , i mi sie zdaje ze kupiles postac na allegro czy cus bo pisze retired ^^ , moze sie myle jak tak to udowodnij to na forum ... . Jestem dyslektykiem ale umie ortografie ale 3 lata grania w tibie robi swoje i nie pisze ł tylo l nie stawiam ó tylko u , a pozatym mi sie NIEHCE to nie jest konkurs ortografii tylko forum tibi.pl Mozecie mie obrzucac "miesem" wy dostaniecie warninga moze a ja nic ? bo jush nie wejde w ten temat bo kolo was tak nabral ze pewnie pekl ze smiehu a wy tacy tibijczycy (Okolo 10% forum sie domyslilo jak widac up) nie domysliliscie sie n/c czekam na "mieso" wyzyjcie sie ... Ostatnio edytowany przez Segalczuk - 11-09-2006 o 20:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2006
|
![]() Kolega up ma moze racje xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
hahahahahah
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)