|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
![]() Az sie zdziwilem ze nikt nie wspomnial o Strong HAste(utani gran hur) maga.
czar jest niesamowity.magiem na 40 levelu ucieklem jak mnie probowal zpkowac palek na 53 lvlu, a pozniej jeszcze innemu z 70(ale to chyba dlatego ze nie zalezalo mu za bardzo ![]() Ze nie wspomne ze przed potworkami ratowal mnie juz ze 3 razy (ostatnio przed ancient scaraBAMI JAK NA 3 WPADLEM) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() a co sadzicie o poison arrows? Moim zdaniem to czar raczej dla PK niz na potwory. Fajne tez sa wszelkie fieldy (moga uratowac tylek w kopalniach)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2004
Lokacja: Las Wayreth\Szczecin
![]() ![]() |
![]() Osobiście dla mnie najprzydatniejszymi czarami są :
Gfb i hmm - great fire ball na chmary słabszych potworków, a tego co nie wykończy gfb dobijam z hmm SD- sudden death - na mocne potwory i "poważne hunty" Exura Vita lub magic shield - zależy od sytuacji |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() Ja stawiam na GFB bo nie raz i nie dwa ratowalo mi to zycie na dwarf soldierach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Fantasy
![]() |
![]() Topliste widzę więc i ja:
III miejsce i 100 many wygrywa UH II miejsce i 25 many wygrywa exura I miejsce i 20 many wygrywa utevo lux Wyróżnienia HMM- 70 many Gfb-120 many Fb-150 many(dobre przy pkowaniu) ef- chyba 60(to co up) SD-220 many i najlepsze 2 exiva" exevo pan
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() 1)exura vita-wiele razy uratowal mi zycie w walce z archerami
2)Uh-czar na ktorym niezle zarabiam ![]() 3)creature illusion-od czasu update zamieniam sie czestow scaraba, hiene i cobry i wiele innych zabawnych potworow nasladujac ich odglosy!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2004
Lokacja: Ełk // Mazury
![]() |
![]() Najlepsze jest UE !!!
Dzięki temu czarowi można wykonać questy takie jak : Behe quest, F.axe quest i wiele innych ;] Troche bezsensowny jest motyw, że knight z exori zanim bedzie zabierać 300 ++ dla potworów to sie ***** chyba a sorc na minimalnych statach wymaganych do Ue zabiera legalnie 300 ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Absolutnie Magic Shield oraz Hmm
Magic Shield-daje Sorcom szanse solowania takich stworków jak dragi bez większego ryzyka złapania deada,przydatne w razie ataku pk ,zawsze dłużej będzie nas lał nim złapiemy deada Hmm-Imho najuniwersalniejszy (lol?) czar z gry skuteczny zarówno w starciu ze słabszymi jak i mocniejszymi monstami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Plock
|
![]() Moim zdaniem najbardziej przydatny czar to ,,exana pox" - leczy od trucizny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Kazordoon
|
![]() najczescie uzywane przezmnie zaklecia to na hmm sd gfb
najczesciejz strzelam z hmm ale ulubiony czar to e wave potem jest sd znaczy strzal z runy ![]() duze obrazenia nezbedne PvP aaa jeszcze lubie z fire bomb strzelac o ue nie mam wlasnego zdania jeszcze nie uzywalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() SD - na dobry hunt
HMM - na zwyczajne expienie GFB - PKoanie (łatwo trafić ![]() FB - na blokowanie wejścia do DP i TEMPLE Creature Illusion - Do straszenia niskich lvlów ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: * Polska *
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Jesli masz zamiar na wysokim lvlu byc PK to UE i SD daje swietna zabawe no bo wiesz godziny szczytu... pikne UE pod dp... potem dobijasz z SD a przeciesz to taka frajda
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym
![]() |
![]() Bardzo przydatnym czarem jest HMM, lub tak jak widziałem poniżej, czar "Light" - i wszystko jasne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() uh i sd są najleprze
![]() Ostatnio edytowany przez Zbyniek22 - 19-08-2004 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czary jak uh i sd dzieki nim mozna wszystko, a takze ue ktore jest pomocne jak rowniez summon creature.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Strong haste - (speeeeedaaaaaaaa) Praktycznie dla tego czaru kupilem se pacc ^^
E-wave - ah te hity w pvp... SD - jak wyzej ![]() HMM - uzywam ich praktycznie bez przerwy, wiec jak tego nie lubic ![]() UE - jeszcze musze przetestowac,ale pewnie takze mi sie spodoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
|
![]() Dlamnie najlpsze czary to utevo lux exura vita
a z ofensywnych sd explosion hmm bo tyle miale z lepszych ![]() |
![]() |
![]() |