|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Elbląg
Imię: Hunted Horror
Profesja: Paladin
Gildia: Army of souls
Świat: Furora
Poziom: 44
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
|
![]() Graj czym ci wygodniej. Nie przejmuj się nickiem, jest całkiem normalny i orginalny.W końcu postać ma być silna a nie mieć super nick i być do dpupy...xD
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
|
![]() nie przejmuj sie ja mam sorka na 30 lvlz normalnym nickiem ale mam jeszcze palka i nim zaczne grać. A jaki ma nick? Zasysacz Pasztetu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Nie przejmuj się nickiem (perzecie za nick to chyba raczej cię nie zhanutją), a ja miałem np. Ufolnator, Lord Widelec... (ale chyba konto jest na hacku, gdyż za bardzo nie chce się włączyć), a jeżeli chodzi o Xerone, to według mnie, to to jest nick bardziej żeński.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2005
|
![]() Druidem l-.-l hmm widziałem gorsze nicki
![]() Ostatnio edytowany przez KUMPEL _DARK _SVEN_ - 02-09-2006 o 10:34. Powód: nie dopiałem czegos ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Glupie nicki w grach online sa trendy ostatnio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
Poziom: 30
|
![]() Elo elo...moim zdaniem nie graj druidem ani palem tylko wez sorca ;] Juz mowie dlaczego-Druid na 33+ przy sorcu odpada gdyz z tempest roda bijesz w zwarciu co znacznie zwieksza koszty expienia...Wiem wiem ktos teraz mi wyskoczy z tekstem ze druid ma "Uhy"
![]() ![]() ______________________________ Besztajcie mnie Blx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() nie chce zakladac new topicu wiec napisze tu:
Moj nick jest glupszy...tzn Rekin Lord Vader a o zmianie postaci nie ma mowy bo to 60ek...z dobrymi skillami wiec czy moge liczyc na name locka za posiadanie w nicku Lord Vader czyli bohatera jednego z filmow??Zalezy mi na tym baaaardzo ![]()
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Niegrający
|
![]() Graj druidem co tam nick ja mam np. Ziomek Zabijaka Trolli xD i jak ktos muwie ze zjechany nick to sie poprostu smieje i nie przejmuje ^^
iles tam razy up@ elo ziomek z elbląga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Wylacz sobie wyswietlanie imion albo poszukaj takiego ylegal programu do zmiany swojego nicku tylko dla ciebie-mozesz sobie grac i Xadamem i inni beda cie widzieli jako "Wojciecha Malego Evul Pobromce Malpiszonow". Zawsze jest rozwiazanie aby wybrac sobie lepsza postac-jak jest hunted to wyplacic repatriacje, jak miala haka to kupic eq z allegro, jak a glopi nick to mozna nawet wmowic, ze to w jezyku mieszkancow Demokratycznej Republiki Kongo albo Burki na Faso (jak sie to pisze?) czy tez narzeczu plemiona Ksioank-Su z poludniowej Korei Polnocnej znaczy "Kutas zbierajacy zableczniki z placka wyprodukowanego w Chinach " i dostac name lock.
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Name lock jest za zle imie (przeczytaj dokladnie ten punkt zwiazany z imionami na tibia.com). Musisz podkablowac sam siebie, ze w twoim narodowym jezyku imie innej twojej postaci jest zle (tak jak napisalem-powiesz, ze jestes japonczykiem albo czlonkiem jakiegos plemienia i nikt nie udowodni ci, ze klamiesz). Najlepiej miec konto zarejestrowane na mieszkanca Demokratycznej Republiki Kongo a potem po otrzymaniu name lock zmienic te dane na prawdziwe. Oczywiscie sa to tylko teorie, bo nie znam osoby probujacej specjalnie dostac name lock.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up blahahaha niezly pomysl, musze sprobwoac na noobcharze xD, a jak zareportowac zle imie? normalnie ctrl + r?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zalezy na jakiego GM/senior tutora czy tam innego bossa narkotykowego (tibia=narkotyk) trafisz i na jakim poziomie stio twoj angielski. Najpierw polecam wszystko zaplanowac a potem robic takie prowokacje. Zaraportowac mozna na forum tibia.com-ctrl+R zadko kiedy sa wogole czytane (jak dziennie sie wysle 1000 raportow "xxx=noob, he killet mi!!!, xxx stolan main lotbag!!!111" to potem trudno sie w tym polapac)
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 14-09-2006 o 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() tibia=narkotyk wtedy i tylko wtedy kiedy grasz knightem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tibia jest narkotykiem <=> gdy starasz sie wyprzedzic innych zamiast grac dla przyjemnosci.
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() skillujesz => jestes uzalezniony
Dlaczego? Bo skillowanie to nuda. Swiadome skazywanie siebie na nude to uzaleznienie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Uzywanie Bota to przestepstwo grozace kara pozbawienia dostepu do konta na okres 30, wybieralem mniejsze zlo. Jakbym mial skilowac wiencej niz moje skromne skile to bym musialbyc ostro naj**** albo uzalezniony od innego typu srodkow.
![]() |
#39 |
Zbanowany
|
![]() Grajac knightem zawsze jestes skazany na jakas odchylke od normy. Masz do wyboru albo byc uzaleznionym od tibii albo byc cheaterem. Co wybierasz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Druga sprawa: Co brac za norme? Taifuna albo Tetra? Moze innego PG zapominajacego o zyciu, bo musi byc lepszy? Skilowac nie musze a grac tez nie musze-zdecydowalem sie na knighta dlugo przed wprowadzeniem tych wszystkich zmian i nie ma sensu sprzedawac dorobku mojej pracy aby kupic sobie na aukcji sorca-dlatego teraz sobie powolutku gram druidem.
![]() |