![]() |
#21 |
Guest
|
![]() moze i shiftem
![]() aaaa....ss ;p zaraz wam podam jak gosc stoi z aura ;D ![]() "Trwaja prace konserwatorskie. DBO2.pl wraca za kilka godzin."czyli jutro powinno byc ;D.Sorry ale zapomnialem o tym temacie i dlatego nie pisalem pozniej mi kolega powiedzial zebym updatowal ;p ten temacik. Ostatnio edytowany przez FellanK - 15-09-2006 o 21:00. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() jutro ? ale co stronka czy wogule server? bo narazie pisze ze offline albo przepelniony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() @up
stronke tez pszenosza bo wolno chodzila teraz bedzie lepszy transfer i bez lagow ;d |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Fell jak możesz to napisiz do mnie na GG 8792583 bo dodałem Cię do listy , ale nie ma Cię na GG , albo masz status tylko dla znajomych , a mam pare pytań dotyczących tej gry. czekam na wiadomość na GG
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() good ze wogole sie strona wyswietla z tym napisem bo wczesniej bylo error ;pp i myslalem ze rochal zrobil wszystkich w jajo...ale nie zrobil :d
|
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() do mnie tez napisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2006
|
![]() spoko gierka tylko kiedy się wloguje??Bo ja chce w to grac bo silkroad niezrobie bo nieumiem tej inspekcji usunąć jeśli ktoś umie prosze o kontakt zemną 843064.Zawsze dostępny tylko niewidoczny.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Kurcze co jets z tym... od wczoraj pisze "Przepraszamy ale trawaja prace konserwacyjne .Prosze wrócic za kilka godziń" i Tak pisze do dzisaj wtf...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() #Up
Thx dobrze wiedzieć bo bym sie niecierpliwił ![]() BTW: Jak bys cos wiedzaił nowego daj edit thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() moze i 12/10 ale znajac rochala to on pewnie odpali serv o 16... ;p i jescze jedno jak sie bedzie mialo Klan to bedzie mozna miec Gh
![]() Ostatnio edytowany przez FellanK - 16-09-2006 o 09:50. |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() to moze jesli wszystkim jakos uda sie zgrac to mozna zalozyc gildie forumowa ?:> co wy na to ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
|
![]() niezly pomysl!!!! a mam pytanie czy mozna tam walczyc pvp bo niemialem okazji w to zagrac jeszcze bo gdy to sciagnolem akurat serwer robili a gra po screnerach wydaje sie super!!acha i moze mozna by zalatwic np. na ogame zyby zrobili reklame dbo2.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
i jak zabijesz typa to masz czerwony nick ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
|
![]() a mogl bys mi podac adres tego forum to bym sie wiecej dowiedzial o tej grze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() forum jest na oficjalnej stronie...a strona narzie off
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() ![]() choc nigdy w zyciu nie ogladalem dragonbala to wydaje mi sie ze gierka moze byc ciekawa a ze ss widzie ze ta gra ma cos w sobie ![]() mam pomysl jak mozna zbierac kase na server mozna wporwadzic sms'owe oplaty za konto premmy np. 2-3zl i bedzie gicior ![]()
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() bedzie lepszy server jescze trohe trzeba czekac az up sie skonczy i monza grac
@up git pomysl tylko ciekawe czy go przyjmie ![]() |
![]() |