|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
oj tak. tylko ze to mialo byc SPRZEDAM KROWE BO JADLA ;p duzo tego slyszalem ;p a na filmiku pz sie juz szybko skonczyl tylko nie popatrzylem akurat ;p
|
![]() |
#3183 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Sulechów
|
![]() @zembol
1. Kiedy Ci napisałem, że mam ZAJEBISTE pvp? 2. Rzeczywiście zarobiłeś na tym hełmie ![]() 3. Hunted jesteś u mnie, za zabicie mojego druida i insulting 4. Idź tam gdzie Twoje miejsce (czyt. Wanted Academy) To wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
#3185 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ten filmik nawiazuje do tego ze najlepsze miejsce na uciekanie od roznych osob to Port Hope. Lehen bylem przygotowany na solo ale niestety nie dotrzymales slowa i musiales przyjsc z masterem ;] a was dwoch bym nie wysolowal wiec nie mysl ze drugi raz zrobie to samo bo nie bede ryzykowal bo moze mi sie nie udac za drugim razem. Szkoda ze nie zapisalem kanalu bo pokazal bym cala rozmowe z tego ![]()
![]() |
#3186 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Sulechów
|
![]() @zembol
Tak to jest jak się terenu dokładnie nie zna ;p |
![]() |
![]() |
#3187 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3188 |
Użytkownik Forum
|
![]() @lehen
chodzi o to ze miales przyjsc solo a ja zobaczylem mastera ;/ i wtedy zaczolem s*******ac ;p narazie ide od kompa ![]() ![]() albo spierdole na hell gate albo deserta to wtedy tylko sami wejdziemy ;] narka. jutro odczytam posty ;]
#3189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() @gammbler może cię okradła, rookowała a później all oddała(przeze mnie i jeszcze jedną osobę ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3190 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 111
Skille: 90/82
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @gammbler
może cię okradła, rookowała a później all oddała(przeze mnie i jeszcze jedną osobę ![]() to tylko itemki . |
![]() |
![]() |
#3194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
|
![]() [quote=Tosik Tepek;990564]Proszę, ale nie nazywaj tak innych jeśli sama nią jesteś
![]() ![]() ![]() ![]() hmm jak to powiedziala kiti "Cors to kolega od piwa" . Sponsora znalazla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3195 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dla tych co napiszą sciemniasz:http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=124
Foch i h**. Modki skasowali moj podpis...... Ostatnio edytowany przez Gogo152 - 16-09-2006 o 22:27. |
||
![]() |
![]() |
#3196 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() @ Gambljer
Zgłoś się na PW to Cię naucze cytować ![]() @ down rs przedluża się wtedy jak go "drugi raz nabijesz". Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 16-09-2006 o 23:14. |
![]() |
![]() |
#3197 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Moze i liza dupy, tu moge sie zgodzic ale jezeli mowisz o nich mow ez o innych laskach, taka mais, madzia i osiama 3 dupodaje ktoree okradaja kumpli na rl zeby miec siano na tibia, dla mnie to to jest zalosne... @Tosik Co masz na mysli mowiac nie swoj teren? o ile wiem byles wieeelkim przyjacielem Kitiary milosc jednostronna jak to mowia, a teraz jej jedziesz, nie powiesz mi ze Ty nigdy nie lizales dupy , Pollbullowi czy Asariemu jak pzesiadywales u nnich w caffe wiec za nim cos napiszesz zastanow sie... @ Gammbler Miala dostac i nie dostala, jakos dziwny przypadek ze robiles na niej testa i akurat Morson tam byl, nie umiesz sie przyznac ze specjalnie to zrobiliscie? chociaaz dla mnie to bylby zal fraga, ktorego ile wiem nie miales.. koleny miesiac rs? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aya Mao
Poziom: 66
Skille: 84/55
Poziom mag.: 18
|
![]() @ FirstRiderOfTheApocalypse
Czemu nie napiszesz z maina droga Paulinko? tak trudno? @Tosik Tepek Taki zazdrosny? tak bardzo oznakowujesz swoj teren? nie widzialam nigdzie zadnych oznaczen. wiec skoncz udawac "wielkiego kozaka" bo jak tak wtedy na ciebie patrze to nie wiem czy sie mam smiac czy plakac. @Gammbler Z łaski swojej slow mi usta wlasnych nie wkladaj. JA tego nie robie ;] A sponora potrzebny mi nie jest bynajmniej. |
![]() |
![]() |
#3200 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Slowa tej piosenki odpowiadaja waszej sytuacji... XD Btw. przy okazji polecam East Clubbers -Sextasy XD
"I ponownie mamy zwałe z miejscowych napinaczy.." "Tych co sie napinali a nie zostali dojechani..." Ostatnio edytowany przez Przemo2 - 16-09-2006 o 23:51. |
|
![]() |