|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Profesja: Knight
![]() |
![]() Znaczy teraz ma taki nick ?
Jak tak to dzięki ![]() ![]() Czy to napewno o to chodzi, że to on ?Nie umiem dobrze anglika, ale mi się wydaje, że on chce być taki jak on i tyle ![]() Widząc po jego zgonach widać, że ma problemy z gildią Lifestyle ![]() A i teraz się dowiedziałem, że to napewno wojna gildi ![]() Ostatnio edytowany przez Blaczek - 03-09-2006 o 16:43. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() widzialem na necie kiedys screen z advenca buble na 100 lev jak znajde jeszcze raz to dam tu
@edit: http://www.tibia-alumni-society.net/...bble%20100.jpg ze strony http://www.tibia-alumni-society.net/cobalt-tower/ i wiecej zdjec: http://www.tibia-alumni-society.net/...ots/index.html Ostatnio edytowany przez 0lik - 03-09-2006 o 17:58. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki bardzo fajne
![]() A może mi ktoś powiedzieć kiedy zmieniono grafikę i trzczionkę na tą taką bardziesz teraźniejszą ![]() Nie chodzi mi o te 76 781 itd. ![]() Zaczaicie raczej ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 110
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Ja znam... Nie nazywajcie go legenda bo to byl tylko PA, Spammer etc. Stal z Knighthoodem na moscie dwarfow i brali 10k za przejscie, jak nie placiles to padales. Aha, i przez niego wycofali Amulet of Life...
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 110
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wow, możesz coś o nim jeszcze powiedzieć ?
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @up: KEYLOGGER!!!
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co on wogóle tutaj wypisuje grrr....
@UP Dzięki za ostrzeganie wszystkich odwiedzających ![]() Chociaż ja i tak, by z tego nie korzystał xD @EDIT Hej wykasuj już to z keyloggerem pls, bo wygląda tak jakbym ja ![]() Ostatnio edytowany przez Blaczek - 04-09-2006 o 16:48. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2006
|
![]() ludzie wiecie co sie z nim stalo? dostał bana, grał później, schuckowali go, odzyskał później postać, ale starzy odcieli mu necika i nie grał przez 4 dni. A nie wiem czy wiecie, że postać pozostawiona tak długo zamowolnie ulega samozniszczeniu!
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Dzięki odzyskałem popularność tematu ![]() Aha i on się wtedy logował, tylko na tibia.com ? @EDIT @UP Po dłuższej analizie (bo mój mózg jest wolny) to uznałem, że po prostu bujasz ![]() JEDEN BŁĄD, a bym się nabrał... Czy hacker nie wchodzi na ukradzioną przez siebie postać po dokończeniu rytuału ? Ostatnio edytowany przez Blaczek - 18-09-2006 o 22:16. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy Messiah nie był jednym ze starych, dobrych Del'toro? Najbardziej znienawidzonej gildi w całej tibi jaka istniała?: )
Messiah jest legendą, miał dużo charów 100+(często dzięki botom) i był pierwszym sorcem z 100 lvl w Tibi.
#33 |
Zbanowany
|
![]() @Frapper: przepraszam, kazdy sie moze pomylic.
Ale.. AUAHAHAHA. Messiah i DT, ohohhuuahah ?. ; d No i odp. na pytanie - nie, Messiah nie był Del'Torosem ; ] A i pytanie. Messiah miał 100+ charów duzo? Ke ? Jeśli Messiah = Knightsolo to chyba dużo tych charów to on nie miał. Dwa, czy trzy. Nie pamiętam konkretnych nicków, to nie są stu procentowe informacje. Ostatnio edytowany przez Gallar - 15-09-2006 o 17:12. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Knightsolo to ktoś inny, co mówiło sporo ludzi ;]
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety To jest jedna i ta sama osoba(Ajo)Chyba lubi żeby wszyscy byli przeciwko niemu,bo w tej chwili juz czwarta wojna leci żeby sie ich pozbyć
![]() jedyne co można o nim powiedzieć to że jest PA,nie gra inaczej jak przy pomocy bota(jak cała reszta jego gildii) i jak nie ma kasy to hackuje kolegów..to tyle
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ciekawy jestem,czy on zrobił ten filmik o "tym super Messiah'u"
I o co chodzi z tym Omana gran liber, bo jest taki gracz chciałbym oznajmić poraz 2 ;] |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
![]() Messiah gra w tym momencie Korobskura, 123 MS na Berylii o ile się nie mylę
![]() Co go czyni legendą? Chyba tylko to że jest starym graczem, i na każdym serwerze urządza rozróby. Messiah w dawnych czasach, przed skull systemem, biegał i rzucał UE. Potem używał bota, a teraz... Teraz już nie istnieje coś takiego jak PvP>.<
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Profesja: Paladin
![]() |
![]() A ja to jestem ciekaw, czy daloby sie zrobic (ekhem, wiem, ze to zakazane slowo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Jesli znasz ang i interesuje cie Messiah to :
http://www.tibiahispano.com/entrevista_messiah_en.php |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006