![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja mimo iz nie chodzę juz do szkoły ( zostaly tylko studia ale w trybie niestacjonarnym czyli prawie jak "nie-studia"). Za to do pracy chodzę z plecakiem w którym codzinnie mam:
*4 bułeczki (na 2 sniadanko) *nieskonczona ilosc zapalniczek *papierosy *portfel *ID CARD - identyfikator z chipem bez którego nie wejde do pracy *telefon *ładowarka do telefonu *3 długopisy *notatnik *kilka płyt CD/RW no i to by bylo wszystko |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Poje** z was i tyle ![]() Ja nosze tylko ksiazki, czasem jakiegos batona ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() a ja nie noesz plecaka bo mieszcze wszystko w kieszeniach bojowek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Poza światem
Stan: Na emeryturze
|
![]() Książki.
Po ostatniej rewizji już same ksiązki... A tak poza tym to: ołowek, długopis, drugi ołówek, linijke, drugą linijke... Ostatnio edytowany przez Herhor - 19-11-2006 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() O taak. To to w pierwszej kolejnosci.
@Topic Musze powiedziec, ze ciekawy temat jak na OWiON. Do wszystkich, ktorzy pala, a nie sa na tyle uzaleznieni, ze moga to skonczyc-wywalcie ten sh!t, nie wiecie co robicie... (wiem, ze i tak nie poskutkuje i zaraz mnie ktos wybluzga, ale probowac trzeba). Co ja nosze w plecaku?... -1 dlugopis (nie mam zadnego piornika, olowka, linijki itd.-nie potrzebuje ![]() -od czasu do czasu CD -przez cale wakacje w moim plecaku lezala bulka z czymstam(nie wypoczela sobie za bardzo w te wakacje, bo az ziemia zaczela smierdziec...plecak oczywiscie zmieniony) nic wiecej mi nie przychodzi do glowy... wlasciwie to nic ciekawego w moim plecaku znalesc nie mozna. Ludzie nie noscie komorek w plecaku.. miejcie je przy sobie-bezpieczniej.
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() -długopisy
-telefon -bułki -papiery -sznurek-niewiem poco ale mam ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2006
|
![]() Ja w plecaku nosze:
-dwa zeszyty; -ksiażkę do polskiego (tylko do polskiego nosze bo nasza nauczycielka jest poj.bana); -długopis (czasami znajdzie się też w kieszeni); -czasami szlugi; -strój na wf; |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() ha! ; )
- Nozyk do tapet - Zepsuty dlugopis UV - 2 a w sumie juz 1 kapsel, co gralem nim w "kapsla" jakies 4 lata temu w Czechach. - Czasami jakies kartkowki ktore maja z kilka ladnych miesiecy - Portfel z biletem. No to chyba wszystko tylko jeszcze mam taki maly kapsel LP przypiety do piornika. ha! Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 20-09-2006 o 19:52. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
|
![]() Ja w moim plecaki noszę cyrkiel, Kałasza, ostrzynkę, 2 Beretty 92F,długą linijkę, C2 to wyważania dzwi (te od kibla się troche blokują), klej, wyrzutnę kierowanych pocisków przeciwpancernych Javelin, trochę kasy na bilety autobusowe, wyrzutnie BDM (Bunker Defeat Munition - Amunicja Do Niszczenia Bunkrów), ołówki 2H i 2B, M4A1 z podwieszanym garanatnikiem (do zamiany na dwójnóg) i celownikiem Acog o czterokrotnym przybliżeniu, drugie śniadanie, HK USP SOCOM z tłumikiem dzwięku i zestawem LAM (laserowy wskażnik celu + latarka), coś do picia, pół kilo C4, komórkę, polową apteczkę + proszek tamujący krwawienie i oczywiście książki. Pytacie, jak ja to wszystko tam mieszczę? Odpowiedż - *****
Ostatnio edytowany przez Dous Raal - 20-09-2006 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Plecaczek:
-0 ksiazek (ciezka rzecz, nie nosze tego szitu) -kilka zeszytow do notowania(nie pisania, to tak nie wyglada) -legitymacja, karta plywacka, karnet na basen -kompielowki, reczniczek etc. -druczek do usprawiedliwien (kolega majacy ojca lekarza dal mi kilka podbitych i podpisanych ;P ) -bilet na MZK w Bielsu-B. -okruszki po bulkach -nr pesel, ktory mam doniesc do sekretariatu od miesiaca (jak jutro zaniose bendzie swieto) -dlugopis, malutki olowek i innych przyborow brak |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() to zalezy od dnia ale najczesciej to tak
-Karabin wyborowy Model 70 Stealth II - Beretta Rx4 Storm -Małokalibrowy Sako Quad -Steyr HS .50 karabin- potęga jednego strzału - kanapke(maselko, plster sera, szynka) -jajko(sometimes) -jablko -kabanos(ale zatko :/) no i faje vicki czasem L&M no ale ale jak juz napisalem to zalezy od dnia ![]() aha i czasem psa do plecaka chowam zeby sie nie nudzil ![]()
;- Ostatnio edytowany przez Zenuś - 20-09-2006 o 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() glupi i spamerski temat , stworz jeszcze temat o tresci "w co sie ubieracie"...
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() @Lasooch
no ja do techniokum na Niemodlinskiej chodze :> @topic jesli juz wymieniacie takie rzeczy, to ja mam sterte sniadan z ostatniego tygodnia, bo nie mialam ochoty jesc. Znalazlam jeszcze pudeleczko po nabojach do parkera ( o0 ) no i klucze od domu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() ![]() ![]() Ten sam plecak od sześciu lat. W środku w sumie nic ciekawego, czasami może znajdzie się coś w rodzaju drożdżówki. Długopis, portfel, komórkę, klucze i mp3 noszę przy sobie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 20-09-2006 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ja nie mogę mieć zbyt fajnych rzeczy w plecaku, na wypadek, jakbyś ktoś mi skebabić chciał. No cóż, ale zwykle to ja jestem górą. Opowiedzieć co typy z mojej szkoły noszą w plecakach?
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
|
![]() ja trzymam przwaznie papierki po batonach jakies stare rysunki moze jakas kasa
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez grudzien - 20-09-2006 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Kartki z bazgrołami, stare sprawdziany/kartkówki, obcinaczki do paznokci, scyzoryk, kostki do gry, coś pysznego do jedzenia, małę zdjęcie Nikity Chruszczowa wycięte rok temu z książki od historii(bardzo zabawną minę zrobił), czasami fingerboard i z żadka tabakę.
@ ktoś pytał co to RMS chyba chodzi o www.rockmetalshop.pl Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 20-09-2006 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Na samym dnie masa kartek z bazgrołami(głównie wojny kreskowych żołnierzyków) grami prowadzonymi na lekcji etc,etc. Potem książki,których jest często za mało,albo za dużo. Ew. Wciśnięte jakieś CD-A. W bocznych kieszonkach klucze,bardzo często płyty z jakimiś grami/muzyką,pieniądze. Czasami w praktycznie nie używanej kieszeni aż do wakacji leży czapka zimowa,którą chowam do niej właśnie,a potem o niej zapominam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() w plecaku? prawie nic:
Ksiazki, zeszyty. Klucze: 13, 14, 10, 8, srubokret krzyzak - nigdy mi sie nie chce wyciagac po wypadzie na deskorolke xD Kombinerki Sniadanko Pelno kartek To nic, w porownaniu z tym co sie dzieje w moich kieszeniach: Prawa kieszen w ten chwili: 3 dlugopisy, sprawdzilem, zaden nei dziala. Ile papierkow mi sie nawet nei chce liczyc. Kauczukowa kulka zielony, czerwony i zolty rzemyk zegarek i kulka na gumce ktora mam przyniesc Chopkersowi od tygodnia... Lewa kieszen: Dlugopis, o dziwo - dziala. znowu papierki 31 groszy w nominalach nie przekraczajacych 5 groszy. Nieaktualny plan lekcji. No coz, maly burdel. Dzieki wam zrobielm porzadek w kieszeniach xD
![]() |
#60 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Tak, tak, tak!
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |