![]() |
#521 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czyli mam rozumieć, że jeżeli pomagacie unitom, to powinni was bić - crematory - latwiejsze fragi. Bo jeżeli jest tak, że Kriegsreisender nie jest w Okhranie, a pomagał im, to zaliczyli do fragów. Czyli moim zdanie jak padnie seq, vidakey to fragi powinny sie liczyć do wojny ![]() ahh mogę się mylić, ale tak samo Kriegsreisender dostał hunta za free ^^ i pomagał okhranie, jak seq pomaga unitom. no nie wiem zobaczy się ^^ podejrzewam, że skonczycie jak validus, które przyszło z pomocą (fibula war) good luck okhrana pozdro
![]() Ostatnio edytowany przez Martinesz - 20-09-2006 o 18:59. |
|
![]() |
|
![]() |
#522 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
@torpedo :nie wiem jak było na początku titani bo nie grałem na niej od początku jej powstania, ale od kiedy grałem tu (marzec 2005 ![]() ![]() ![]() @szczuru : ja nie miałem dosłownie na myśli żebyś sie bał, chodziło mi o to że i taka opcja jest możliwa ![]() edit" ej, stary, to tylko gra , nie musisz mu chyba jechać po rodzicach i po nim samym. Zbędne emocje !
hot,ehh? Ostatnio edytowany przez Kolos from rodos - 20-09-2006 o 19:26. |
|
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Emzy jako osoba jest spoko ale z powodow podanych wczesniej bede walczyc przeciwko niemu.
@szczuru: Czasem przesadzasz
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Gram Swoja gre I walcze ze zlodziejami ktorzy mnie okradli, W wojnie mam ten sam kierunek co unit teraz , nie wiem co bedzie pozniej , poki co jest mila i przyjazna atmosfera , nie sadze zeby unity bili crematory skoro to gildia zlozona po czesci z ich Rl kumpli rofl
|
![]() |
![]() |
#525 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dill
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 158
Skille: 17/25
Poziom mag.: 80
|
![]() Cytuj:
po unicie niczego sie nie mozesz spodziewac dzisiaj jest spoko jutro moze byc inaczej ![]()
16:53 Dano Rivi [136]: i kill all guild ![]() |
|
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() Sequ ja cie nie rozumiem najpierw ze Szczurem i z Mori nabijasz sie z nich walisz jakies ironiczne zarty w kierunku Emzy .... po chwili mowisz ze Szczuru przesadza... po tych postach co przeczytalem to nie wiem kto do tej pory bardziej przesadzal...
|
![]() |
![]() |
#527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Bo mieszanie rodzine w gre jest chore? Napisalem gdzies cos na jego rodzicow? Nie, napisalem co o nim sadze.
#528 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sequ
![]() Ładnie was pojechało na edron chciałem walić ale za mało miejsca było Sequ pomógł powodzenia następnym razem o ile będzie ^^
![]() Ostatnio edytowany przez Ashlon - 21-09-2006 o 17:23. |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() No no ladnie sie robi. Codziennie jakas potyczka. War stats na niekorzysc okrahny i to juz dosyc powaznie!! Moze Emzy zrobi nowa gildie i nowe statsy?? xDD
#530 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta xD tylko patrzeć jak powstanie znowu Freedom albo Kazadum xD
#531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Skille: -
|
![]() Nizahe Elesar
Sep 21 2006, 15:27:18 CEST Killed at Level 98 by Latuz Saweh Sep 21 2006, 15:28:16 CEST Killed at Level 106 by Latuz Religa Sep 21 2006, 15:32:53 CEST Killed at Level 123 by Fummlan Baban Sep 21 2006, 15:25:37 CEST Killed at Level 82 by Fummlan Evorus Thainheart Sep 21 2006, 15:30:49 CEST Killed at Level 105 by Latuz Luce Eterno Sep 21 2006, 15:30:08 CEST Killed at Level 112 by Latuz and by Stora Sara Kobylek Sep 21 2006, 15:30:24 CEST Killed at Level 104 by Latuz Koniu Palladyn Sep 21 2006, 15:31:28 CEST Killed at Level 110 by Fummlan and by Joel Backman Viktor Gorangrov Sep 21 2006, 15:30:02 CEST Killed at Level 108 by Latuz and by Joel Backman Sazzi Sep 21 2006, 15:18:33 CEST Killed at Level 90 by Vers Dra'ghothe and by Religa Genkotsu Sep 21 2006, 02:47:30 CEST Killed at Level 84 by Latuz Ostatnio edytowany przez PaweLLo141 - 21-09-2006 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() @up
Jak juz chcesz sei pochwalic ze potrafisz przepisac fragi z tibia.com to rob to chociaz porzadnie (saweh i baban jako ze supportuja okhrane tez sie zaliczaja do fragow)
#533 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wiesz, wtedy niby validus + seraph sie dołaczyło do wojny, chociaż na żadnej akcji z kazadum/freedom nie było. Zeal w tych statsach wrzucił wszystko do jednego kotła... np. takiego pelapiego, który miał hunta u nich za coś tam, też wrzucił itp. Emzy miał racje zakładając nowe statsy. cały czas robicie z szczurem nagonke na Okhrane, nie rozumiem was wcale. Wyzywajcie okhrane, mowice, że są źli, ale za to wasz "dream team" jest the best i wogole naj. chcecie sie popisać, to znajdzcie se inne forum, bo dla mnie jak narazie jestescie nikim. Szczuru twoje posty, twoja inteligencja wykazują jakbys miał okolo 12 lat, wiecej bym nie dał. wogole, nie wiem po co to pisze, bo ty i tak masz wszystko w dupie, nawet pewnie tego nie zrozumiesz, ale spox. pozdro Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Martinesz - 21-09-2006 o 20:06. |
||
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mylisz się. Świetnie Cię rozumiem i serdecznie Ci współczuję.
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() No i dzisiaj Unit wypunktował okhrane 10:1... a miało być tak pięknie...
![]() @down : no znam, i niestety dziś było pod wozem :/ trudno, ale i tak wielkie gratz za all frags, czekamy na następne ![]() @Szczuru : odpuść sobie, to jest forum,jak tak ci zależy, to napisz mu na PW co o nim myślisz jak bardzo cie to dusi..o tym że tak bardzo go "nienawidzisz" nie musi wiedzieć całe forum i wszyscy forumowicze..
hot,ehh? Ostatnio edytowany przez Kolos from rodos - 21-09-2006 o 21:13. |
![]() |
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty cały czas pod wozem ;< taki już los zdrajców kumpli....
#538 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hail unit! hail chicken! hail asslicker! no fragi, to tylko cyferki. zgadzam sie z Vilumem, jeszcze pokażecie im, btw. niech szwedzi nie organizują akcji ;P pozdro
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Martinesz czytajac ciebie twierdze ze jestes "Idealny " co do przyslowia " raz na wozie raz pod wozem " nie wiem czemu ale ta druga czesc tego przyslowia caly czas sie sprawdza co do Okhrana
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() No niestety tym razem OKhara zrobila maly blad, tak to juz bywa nie ma co plakac czy sie cieszy nie pirwsza i nie ostatnia taka akcja, zapewne beda tez udane , ciekawe kiedy przestana robic mission Kamikaze, chyba ze wczesniej zawiataja na rooka
![]() |
![]() |