|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Profesja: Paladin
Świat: Furora
|
![]() A moje pytanie jest takie mam lvl 11(1 raz gram paladynem) skile 45/35 chce nabic 13 lvl sprzedawac strzaly i kupywac bolty i tera najważniejsze. Czy mam skilić więcej niż do 50 i dopiero nabić ten 13 lvl czy skilić jeszcze więcej?w sprawie paladyna jestem strasznie ciemny więc dlatego moje pytanie z góry dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() nabij 50 dista, nie sprzedawaj strzal tylko lec z nimi expic az sie skoncza. Bolty do 63-65 dista odpusc sobie, bo raczej nie beda sie zwracac, sa 1,5x drozsze od strzal a na niskim skillu niewiele silniejsze.
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Bliż
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pan Stifi
Świat: Elysia
![]() |
![]() To prawda BOHY są dla pallka podstawą ekspienia !! Nieważne jaki masz lvl boszki sie przydadza zobaczysz uwazaj zebys ich nie stracił ;/ bo jak wieksze lvle zobaczą że masz bohy to cie bedeą HUNCIĆ ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ta hunted 4ever bo ma troche wiecej kasy !! -.-
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() a kto mówi o h-lvlach wystarczy byle lag/kick i możesz się pożegnać z bohami
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cenarius - 23-09-2006 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
eX Moderator
![]() |
![]() 20 sek laga/ freeza na guardzie = kaplica, + 1 sek na kazde 5-6 leveli.
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
Run na huncie rzadko użwyam, przy moich skillach są zbędne. Jeżeli nie masz exury vity, nie radzę expić na dragach, nawet z 35 ms. Jeżeli chodzi o boots of haste, używaj je od 20 poziomu, wtedy dopiero widać znaczną różnicę w chodzeniu, wcześniej dość łatwo je stracić. Najlepiej kupuj plecaki bełtów. Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 24-09-2006 o 12:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Lorijusek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fury Riders
Świat: Aurea
Poziom: 71
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Na twoim miejscu kupilbym na poczatek bohy i blue robe (sam je nosze)
Doskiluj do 65 dista i mozesz expic.Huncenie Dragow z 35 ms to nie jest zy pomysl tylko zalezy czy masz na mysli huntowanie dragow w Dragon Lair czy wypad na pojedynczego Draga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() OK. Po 1 pisze sie PALADYN-1 "L"
![]() Padaly pytania; "po co boh?" szczerze mnie okolo 4 razy uratowaly du**. za za 1 razem mialem ok. 25 lvl i myslalem ze wielki jestem kozak, poszedlem na 3 huntery (naraz) te mnie zlaly w 4 sekundy do red HP uciekalem leczac sie. Zostalo 20HP, 0 many. czy myslicie ze bez boh ucieklbym im? Za 2 razem ide expic na DC po drodze parze; GS ![]() ![]() ![]() ![]()
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 24-09-2006 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
eX Moderator
![]() |
![]() no to teraz pytanie: co wiecej kosztuje - bohy czy odrobienie 1 levelu na 25 ? poza tym wystarczylo zeby 1 hit byl silniejszy i bohy by nic nie pomogly.
![]() |
#51 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Nom masz racje w sumie to nie padlem z czystego farta. Boh'ow nie kupowalem po to zeby nie pasc na 25 lvl, ale postawilem sobie cel, ze chce miec BoH ktory spelnilem juz na 25 lvl(Była to dla mnie satysfakcja). A pozatym kto powiedzial ze jakbym padl w tych sytuacjach spadlyby akurat boh'y? :>
haha Sozemego jak to sie stalo ze na to samo wpadlismy? xD
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 24-09-2006 o 22:28. Powód: Zbieg okololicznosci ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Oczywiscie nie zaprzeczam, ze bohy na niskim lvlu sa nie potrzebne i wcale nie przyspiesza cie bardziej, ale...jest jeszcze jedna rzecz, ktora nie jest z ekonomicznego punktu widzenia...z bohami jest po prostu wygodniej i szybciej, przynajmniej ja jestem zawsze przyzwyczajony do bohow na nogach i nie wyobrazam sobie chodzenia bez nich. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
eX Moderator
![]() |
![]() Nie chodzi o to czy wypadna tylko czy oplaca sie wydawac 60k zeby zwiekszyc minimalnie i tak mizerna szanse przezycia.
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Nie, akurat z tego powodu nie oplaca sie kupowac bohow, co nie oznacza, ze nie oplaca sie ich kupowac wcale.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Jack Blaire
Profesja: Druid
Gildia: none
Świat: Pythera
Poziom: 10
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
|
![]() To zależy gdzie się expi. Na dwarfach guardach przyda mu się ta przwaga dystansowa np. w czasie laga. A bohy nie na każdym serwerze są takie drogie, u mnie chodzą po 37 k ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() A ja mam takie pytanie, mam 11lvl skille 50 dyst PACC gdzie moge expic (jakie tomby?)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Imię: Brave'ithos
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
|
![]() Ja różnice po założeniu bohów czułem dopiero na 40 lv. Moim zdaniem wcześniej nie potrzebne bo do czego, dragów ani gs raczej huntować nie bedziesz. A w jaskiniach z guardami i tak sie chodzi wolniej. Na pirwszych piętrach tombów nie ma szybkich potworów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |