![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @ co do upka Mogly by powstac ze 3-4 nowe kopalnie z dwarfami oczywiscie cos w stylu guardy i soldki z podobnym lotem cos dla palkow (wolne kopalnie bez nobkow marzenie ![]()
See YoU On ThE OtHer SiDE.. Or iF You WaNT Enjoy the silence Ostatnio edytowany przez Lord Gumio - 23-05-2007 o 18:26. |
|
![]() |
|
![]() |
#182 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2007
|
![]() Drodzy Faccowie do których sam należe nie bądźcie źli na Pacci, przecież oni płacom to mają. Ale Faccowie też nie narzekajcie, na terenach dla Facc też jest dużo rzeczy których nie wyjaśniono dam wam pare pomysłów jak nie nudzić sie na tibi jeśli jesteś Faccem:
-Czy naprawde zwiedziłeś całe Hell Gate wzdłóż i wszeż? -Czy udało ci się dostań na Drakonie na 2 różne sposoby? -A skarbierc w Kazzo? Może idzie się tam dostać. -A NPC w kazzo Dwarf Technomancer, mówi że zrobi ci Spikesword napędzany parą wodną jak dasz mu pewien przedmiot. Więc dużo jest jeszcze rzeczy dla Facca, więc nie narzekajcie, ja jestem Faccem i mi jest dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
|
![]() O tak
![]() *** Co do newsa. Nowe miasto i expowiska mnie za bardzo nie interesują. Ja osobiście czekam na nadchodzące (mam nadzieję) zbalansowanie postaci.
![]() |
#185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2007
|
![]() Na zbalansowanie postaci czeka dużo osób, więc miejmy nadzieje, że się odbędzie.
|
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Tsunami-Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 95+
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja osobiscie sie ciesze z nowego UP'a mimo iz nie jestem posiadaczem PACC'a... ale mam nadzieje ze to "cos" dotyczacego wyrownania profesji bedzie dostepne dla FACC'ow... zycze wszystkim PACC'om milego zwiedzania i expienia na nowych terenach...
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Facc nic nie dostanie w tym updacie? A ja myślę, że wyrównanie profesji będzie dotyczyło każdego wiec, co narzekacie. A jak nie to pech.
Co do osób narzekających na to, że tylko dla pacc. Mam wrażenie, że jesteście w większości jedynakami, którzy w ciągu całego swojego życia zawsze dostawali to, co chcieli i to za darmo. Jakbyście mieli brata czy siostrę to byście się nauczyli jak to jest konkurować o coś i cieszyć się jak się coś dostało za (nazwijmy to) prace. Jak zapracuje w jakiś sposób, kupie pacca i oczekuje czegoś dobrego. Dobrego produktu, który da mi coś więcej. NIE wywyższa mnie to nad tymi, co nie mają pieniędzy na pacca. Po prostu dostaje czegoś więcej niż inni. Inna opcja, że jesteście tzw. dzieciami neo, które po dostaniu neostrady uznały się za władców Internetu i muszą mieć wszystko. Oraz to, że możecie klnąc bez obaw, że was znajdą. Uważam też, że wielu z was narzekających nie potrafi korzystać nawet z tego, że dostajecie sporą część tibii za darmo. Dostajecie to dzięki paccom, którzy za was płacą byście wy mogli cieszyć się mniej lub bardziej tą grą. Myślę, że powinniście być nie tyle wdzięczni i dziękować na kolanach, ale pomyśleć, że oni dają wam grać. Poza tym wiele osób nie rozumie tego, że jak się robi jakiś produkt (Tibia) to się ją sprzedaje za pieniądze by na niej zarobić. Jeśli ktoś spędza nad czymś tyle czasu to należy mu się wynagrodzenie. A WY MACIE TO W DUPIE. Czy jeśli ktoś z was narzekających zrobiłby nowy model telewizora TO CZY DAŁBY GO ZA DARMO? Nie. Byście go sprzedawali i robili do niego "update" za pieniądze. (To ostatnie zdanie to porównanie - trudne słowo). Płacisz - masz. Nie płacisz - nie masz. Lub masz mniej jak to w Tibii. Koniec żalenia. Post adresowany do tych największych maruderów i osób wielce zaskoczonych tym, że na świecie rządzą pieniądze. Pozdro. |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Imię: Gold Kelvin
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Skille: mag-0sk
|
![]() Święte słowa
|
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
|
![]() Płaczecie że macie mało faccynki ... Ja się dziwię że miasta typu carlin,ab itd są za free ... Dostalibyście Thais i okolice i byłoby by dobrze ... a nie się panoszycie"mi sje wsytko naledy"
|
![]() |
![]() |
#190 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: W domu
Imię: Angel from Isara
Profesja: Rookstayer
Gildia: Soul Rookgaard Wariors
Świat: Isara
Poziom: 14
Skille: 20/20
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: W domu
Imię: Angel from Isara
Profesja: Rookstayer
Gildia: Soul Rookgaard Wariors
Świat: Isara
Poziom: 14
Skille: 20/20
|
![]() usuncie tego posta ;s
AfI powraca?? ![]() Ostatnio edytowany przez Nyana - 23-05-2007 o 23:29. Powód: Prosze moderatora o usuniecie tego posta. Z gory sęk ju :P |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Tsunami-Knight
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Skille: 82/80
|
![]() @Bloodwin
Zgadzam sie z toba w 100% od zawsze wiadomo ze PACC ma lepiej... bo placi a FACC nie placi i dostaje znikome ilosci przy UP'ach... @Tomciu nie dziw sie iz miast na FACC jest tyle samo co na PACC bo to gra za free i nie moglo by byc tak ze FACC ma 1miasto i liczmy na to DK a PACC reszte bo wtedy by to niemogla byc gra za free... (to jest moje zdanie ale moge sie mylic...) @FACC'e mysle iz tak jak to duzo osob wspomnialo nazbierania na PACC'a to kwestia 1zl dziennie... w 3 miechy mamy 92zl akurat na PACC'a... a jak juz nie chcemy oszczedac to zaczela sie wiosna moze macie jakas starsza sasiadke ktorej trzeba np skosic trawnik... napewno rzuci wam jakies pieniadze... ja osobiscie odkladam sobie 1zl dziennie... i mysle ze zdaze nazbierac do UP'a... i teraz do palaczy ![]() sorka za ewentualne bledy i pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]() Ciekawe czy ulepszą rycerzy i paladynów jak dotąd miało być specjalnie sie przerzuciłem z maga na rycerza po to
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
Skille: 80/75
|
![]() Płace i wymagam i tak juz macie kur...cze dk
myslicie ze po o jest ta gra?? oni sie z paccow utrzumuja, cieszcie sie ze wogole gracie za darmo.
![]() |
#197 |
Zbanowany
|
![]() @Co do facców...
Wiecie, że tak zawsze było i będzie "Płacimy to mamy"... Pacc zawsze będzie miał więcej bo za tą grę płaci...Facc - powiedzcie co on robi na rzecz tibii... Otóż właśnie nic, dlatego na update dostaje mało... Zgadzam się z kolegami wyżej... Ja też zabrałbym wam kilka miast i zostawił jedno.... Jak na facc macie dużo i jeszcze czegoś chcecie... ![]() ![]() ![]() @Co do miasta... Nazwa jest dziwna, ponieważ jest to nazwa Szwedzka ![]() ![]() Ale mógłby być jeszcze lepszy ![]() ![]() PZDR |
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]() Dobre piwo jest jak halny - wzmaga popęd seksualny!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() @up: Lol? Reported za spam.
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 25-05-2007 o 17:03. |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik forum
|
![]() ale troche to dziwne bo to jest letni uptade a dają lodową wyspe...
powinni dać np. jakąś letnią wyspe ![]() |
![]() |